Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 6/7 מקומות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המקום השביעי לא דחוף לך,

הונדה FRV, רכב אמין, מרווח, בעל הנדסת אנוש גאונית(תבין לבד כשתיכנס)

מבחינת צריכת דלק הוא חסכוני מעט מהגרנדיס,מאזדה 5 ודומיו, סביבות ה1-11

ותוכל לרכוש אחת מיד שנייה באיזור ה55אלף

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תודה רבה לתשובותיכם הענייניות, אני לומד רבות.

תשובות לשאלות:

מדובר במשפחה עם 3 ובהמשך 4 ילדים קטנים מאוד, הגדול בן 5. אנחנו נוסעים כ18K בשנה כשמחצית מהנסיעות הן עם כל המשפחה, כיום עם טויוטה קורולה, מאוד מאוד צפוף לנו, גם באחסון ובעיקר במושב האחורי, אשתי ברוב הנסיעות נמצאת מאחור עקב כך שיש תינוק קטן, לכן אחת הדרישות היא שיהיה נוח לשבת במושב האחורי והוא לא יהיה דחוס.

אנחנו נוסעים לא מעט נסיעות משפחתיות ארוכות וצריך שיהיה מקום גם לעגלה ולאחסון נוסף. ראיתי את השברולט אורלנדו והטויוטה ורסו, נראה שהבגאז' פשוט מגוחך, האורלנדו לא נראה גדול בהרבה מהורסו וגם שורת המושבים השנייה לא נראית לארג'ית במיוחד.

אני לא פוסל כרגע שום דבר , ראש פתוח. מכל מה שאני קורא ורואה על הכביש, הפורד גלאקסי נראה כרגע כאופציה המעניינת ביותר, ללכת לכיוון של טויוטה סיינה/טאון אנד קאונטרי נראה לי קצת אוברקיל.

פורסם
אם המקום השביעי לא דחוף לך,

הונדה FRV, רכב אמין, מרווח, בעל הנדסת אנוש גאונית(תבין לבד כשתיכנס)

מבחינת צריכת דלק הוא חסכוני מעט מהגרנדיס,מאזדה 5 ודומיו, סביבות ה1-11

ותוכל לרכוש אחת מיד שנייה באיזור ה55אלף

ב55 אלף תחלום למצוא אחת המחיר יותר קרוב ל75K לאחת סבירה והמחיר לא שווה את התמורה,

האורלנדו תתן מענה מעולה ביחוד שהבחור יכול לקפל מושב אחורי אחד ולקבל תא מטען מרווח באריזה קומפקטית עם צריכת דלק סבירה,

אין שום סיבה בעולם שהבחור יקנה מיניבוס כמו הסיינה ושות'.

פורסם

אורלנדו לא תתן מענה. שים לב למה שהבחור כתב: בקרוב 4 ילדים. האישה יושבת באמצע כדי לפקח על הברדק. מצידיה 2 כסאות ילדים. אחד מהם תינוק רך. באורלנדו היא תצטרך להיות דוגמנית-על כדי לשבת . וכאמור שני ילדים יושבים בבוסטרים בשורה 3 ורבים כל הנסיעה. מה שמשאיר מאחור מקום לאחסון שקית חלב ו 3 שוקו.

מי שממליץ על האורלנדו כנראה שלא הסיע ילדים מעולם.

לדעתי יש פה בעיה אחרת: עבור סידור ישיבה כזה הבחור צריך רכב גדול אבל התקציב נמוך מדי.

למרות שככל שאני חושב על זה ה FRV , אם נשים את הרך הנולד מקדימה יחד עם האמא (לא בטיחותי + ביטול כרית אויר): יתן עדיין מענה סביר בהנחה שאין לו שתי עגלות. ופה הקאצ' הגדול: כמה עגלות ומטען הוא צריך.

פורסם

מני - הקרניבל מוצלחת עד היא נכנסת למוסך - ואז מגלים שהאחזקה השוטפת לא זולה בכלל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא אשים שני ילדים בשורה השלישית, הגדול יושב איתי מקדימה, אני מקפל מושב אחד בשורה השלישית.

תקציב עד 150K לרכב יד 2 זה נמוך?

לא יהיו שתי עגלות, מקסימום עגלה וטיולון קומפקטי. הFRV נראה לי נורא ואיום מקדימה, אני בחור גבוה מעל 1.90 והפתרון של שלושה מקדימה נראה לי צפוף.

שמישהו יאיר את עיניי מאיזו סיבה (חוץ ממחיר הרכישה שמצטמצם ביד2) להעדיף SMAX על פני גלקסי (ברור שאני מקבל אוטו הרבה יותר 'כיפי' לנהיגה), ראיתי שבגלקסי יש מעין 2 פסים בגג לצורך חיבור גגון, עוד יתרון לדעתי כשנוסעים לקמפינג וכו'.

פורסם (נערך)

סליחה: 150K הינו סכום מספיק . גלקסי עדיף כי יש פתחי מזגן גם לשורה 3 .לכולם אופציה לגגון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קצת עדכונים לדרישות לאחר כמה ימי טיול (קמפינג) שבהם בחנתי את הצרכים שלי והתבוננתי על לא מעט רכבים של חברים ושראיתי בדרכים.

הדרישות המרכזיות: לפחות 6 מקומות. צריך שהרכב יהיה רחב כדי שאשתי תוכל לשבת עם הילדים. מזגן טוב חובה (פוסל כנראה את הפורדים). לא חייב בגאז' ענק אבל צריך שאת המקום השביעי ניתן לקפל לרצפה ככה שיש מקום אחסון על חשבונו. מנוע צריך להיות יחסית חזק אבל שלא ישחט בדלק. גיר -יכול גם גיר ידני לא קריטי אוטומטי, גם עם רובוטי אין שום בעיה. חשוב אבל לא חובה - רצועות אורך בגג שניתן לשים כלוב לאחסון נוסף בטיולים, אם אין רצועות אז לפחות נקודות עיגון בגג לגגון רוחב, לשים גגון אוניברסלי שיושב על משקוף הדלת - לא מעוניין.

שוב הרוחב של הרכב הוא מאוד קריטי כדי שאשתי תשב בנוח עם הילדים.

ראיתי למשל שהגרנד סניק מאוד רחבה ויש גם דגם עם מנוע דיזל חסכוני אז זה גם באופציה, המיצובישי גרנדיס למשל ראיתי בנתונים שהוא פחות רחב.

תודה לכולם.

פורסם

אני מציע לך לשקול FRV שוב.

מתוך ניסיון אישי רכב מאוד רחב. בגאז' גדול.

במקומם האמצעי בשורה ראשונה ניתן לשים ילד בכסא בטיחות עם כיוון נסיעה.כך גם אין צורך לבטל כרית אויר.

פורסם

תודה רבה אבל זה לא יהיה לי נוח שיהיה לי תינוק לידי. אני בחור לא קומפקטי וגם אני לא רוצה תינוק צורח שיפריע לי בנסיעה.

פורסם
קצת עדכונים לדרישות לאחר כמה ימי טיול (קמפינג) שבהם בחנתי את הצרכים שלי והתבוננתי על לא מעט רכבים של חברים ושראיתי בדרכים.

הדרישות המרכזיות: לפחות 6 מקומות. צריך שהרכב יהיה רחב כדי שאשתי תוכל לשבת עם הילדים. מזגן טוב חובה (פוסל כנראה את הפורדים). לא חייב בגאז' ענק אבל צריך שאת המקום השביעי ניתן לקפל לרצפה ככה שיש מקום אחסון על חשבונו. מנוע צריך להיות יחסית חזק אבל שלא ישחט בדלק. גיר -יכול גם גיר ידני לא קריטי אוטומטי, גם עם רובוטי אין שום בעיה. חשוב אבל לא חובה - רצועות אורך בגג שניתן לשים כלוב לאחסון נוסף בטיולים, אם אין רצועות אז לפחות נקודות עיגון בגג לגגון רוחב, לשים גגון אוניברסלי שיושב על משקוף הדלת - לא מעוניין.

שוב הרוחב של הרכב הוא מאוד קריטי כדי שאשתי תשב בנוח עם הילדים.

ראיתי למשל שהגרנד סניק מאוד רחבה ויש גם דגם עם מנוע דיזל חסכוני אז זה גם באופציה, המיצובישי גרנדיס למשל ראיתי בנתונים שהוא פחות רחב.

תודה לכולם.

מבדיקה מתברר שיש ליבואן מספר גרנד סניק 2013 במחסן וניתן לרכוש לאחר השבחה במחיר של 158K לרכב חדש יד שניה,

לגופו של ענין אתה די שולל פתרונות הגיוניים (FRV לדוגמא מאוד מרווחת הרבה יותר רחבה ממה שהזכרת עד כה) אורלנדו דיזל תתתן פתרון מצויין עם תא מטען מרווח מאוד כאשר ספסל אחד מקופל מאחור, וכל שאר הפתרונות מדובר על 3 שורות.

פורסם

אני חושב שאורלנדו דיזל לא ייתן לי פתרון מספק לאשתי לשבת עם 2 ילדים בשורה השנייה מכיוון שהמושבים שם צרים, בחנתי את האוטו. כנ"ל FRV, אני איש לא קטן ויהיה לי צפוף מקדימה. אני זקוק לרכב שהשורה השנייה תהיה מספיק רחבה לאכלס כיסא ילדים (לא בוסטר), סל-קל, ואת אשתי היקרה. אורלנדו לא מספק את הפתרון הנ"ל.

אשמח אם תפרט לגבי הגרנד סניק ועד כמה היא מרווחת, טרם בחנתי אותה בעצמי אבל לפי הנתונים הטכניים והסקירות היא נראית מספקת. לעומת זאת משיחה עם מכר שיש לו את הרכב הוא ציין שהוא צפוף.

• תוכן חדש...