Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קורולה 98 שמורה בקנאות. היום בעת שעצרתי להולכת רגל במעבר חציה נכנסה בי מאחור יונדאי של באג'דט. אציין שנהג נוסף שהיא לידי השאיר לי את הפרטים שלו אם אאצטרך עדות.

הנהגת לא מתנערת מאחרויות ומסרה לי אתך פרטיה: רשיון נהיגה, רכב, וביטוח חובה.

הבעיה היא שהרכב שלי לא מבוטח במקיף (אז כנראה שסוכן לא יעזור לי פה) ולה אין ביטוח מקיף (חברת ליסינג) השאלה כיצד עלי להתמודד במקרה כזה?

הנזק הנראה לעין הוא טמבון גמור , פנסים שבורים, מכסה תא מטען שהתעקם ולא נסגר וכנראה פגיעה קלה בדופן האחרוית של תא המטען שאינה מאפשרת סגירת תא מטעו.

האם עלי לשלם לשמאי, לתקן ולתבוע את חברת הליסינג? מה יקרה אם לדעתם הנזק ועלות התיקון יהיו לדעתם נמוכים יותר?

האם עלי לבקש מהם שיתקנו את הנזק אצלם, במוסך שעובדים עמו? לדרוש תיקון בכל מוסך שאני אבחר?

האם עלי לדרוש חלפים מקוריים, ירידת ערך, אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש?

אשמח לקבל עצות כיצד להתמודד עם הסיטואציה

אציין שאוןמנם הרכב שמור אך הוא מודל 98

פורסם

אל תשבור את הראש ,קודם כל תיפנה לחברת הליסינג אם הפרטים שיש לך,ותיראה את תגובתם לאחר מכן אם הם "ינפנפו" אותך תיקח הצעת מחיר ממוסך שאתה מכיר ותיפנה לנהגת אם גם היא "מנפנפת "אותך תצלם את הרכב מכל זווית אפשרית תתקן את הרכב ותיתבע ,אני חושב שאילו האפשרויות שיש לך

בהצלחה.

פורסם

הבעיה היא שהרכב שלי לא מבוטח במקיף (אז כנראה שסוכן לא יעזור לי פה) ולה אין ביטוח מקיף (חברת ליסינג) השאלה כיצד עלי להתמודד במקרה כזה?

בעיקרון הדרך הכי נכונה זה להודיע לחברת הליסינג (יכול להיות שייקח להם כמה ימים לתת תשובה, אולי יותר עכשיו בחגים), ולפי התשובה שלהם להמשיך.

אם מנפנפים אותך הדרך היא תביעה (כנראה תביעות קטנות, עדיף לך), אם לא מנפנפים אותך שווה לשמוע מה יש להם להציע.

הנזק הנראה לעין הוא טמבון גמור , פנסים שבורים, מכסה תא מטען שהתעקם ולא נסגר וכנראה פגיעה קלה בדופן האחרוית של תא המטען שאינה מאפשרת סגירת תא מטעו.

לא נזק קל בכלל.

האם עלי לשלם לשמאי, לתקן ולתבוע את חברת הליסינג? מה יקרה אם לדעתם הנזק ועלות התיקון יהיו לדעתם נמוכים יותר?

אם הם מתנערים מאחריות ואתה צריך להגיש תביעה, אתה חייב שמאי, אתה תובע אותם על הסכום שהשמאי קובע, עלות השמאות, עלות אגרת התביעה, חנייה בבית המשפט, שכירת רכב או מוניות (עם קבלות!) ואובדן ימי עבודה עבור יום המשפט עבור הימים שבהם הרכב במוסך בתיקון.

אם לדעתם הנזק נמוך יותר הם יביאו שמאי מטעמם שיוציא דו"ח שמאות על סכום נמוך יותר.

האם עלי לבקש מהם שיתקנו את הנזק אצלם, במוסך שעובדים עמו? לדרוש תיקון בכל מוסך שאני אבחר?

בעיקרון מגיע לך לתקן במוסך לבחירתך.

אבל מה שכדאי לך לעשות זה ליצור קשר עם חברת הליסינג, לדווח על התאונה, לתת להם כמה ימים להבין מי נגד מי, ולראות מה הם מציעים.

אם הם מציעים לך תיקון במוסך שהם עובדים איתו והם ישלמו הכל, זה כדאי לך, ככה אתה לא צריך לתת צ'ק דחוי שלך וכו', מה שכן הייתי ממליץ זה בכל מקרה להביא שמאי מטעמך כדי לוודא שאתה מקבל ירידת ערך אם יש.

האם עלי לדרוש חלפים מקוריים, ירידת ערך, אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש?

חלפים מקוריים לא, יש גם סיכוי סביר שלא תמצא (חובה להחזיק חלפים מקוריים 7 שנים לאחר שהם מכרו את הרכב האחרון מהדגם הזה).

ירידת ערך השמאי שתביא מטעמך יקבע (זה עלות לא גבוהה, וזה כדאי, הוא ידאג לאינטרס שלך), יש גם שמאי בפורום בשם אלי אמרן.

אובדן ימי עבודה רק במקרה שאתה תובע אותם.

עוגמת נפש אל תנסה, זה נראה בעיני השופטים כמו נסיון לנצל את התאונה.

דבר עם חברת הליסינג ותעדכן אנחנו ננסה לעזור, אתה תמיד גם יכול להגיד לנציגי חברת הליסינג "תנו לי לחשוב על זה כמה ימים" ולהתייעץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ראשית סוכן הביטוח שלך צריך לעזור לך אם הוא נותן שירות כמו שצריך

דו"ח שמאות שמאי שלך תיקון במוסך שלך ,

אל תתפתה לתיקון במוסך חברת הליסינג.

סיימת לתקן אתה פונה לחברת הליסינג עם החשבונית ודו"ח השמאי ומבקש את הנזק שנגרם לך , כולל הטיסה לחו"ל להתרגעות מהתאונה.

אם יש ירידת ערך בדו"ח השמאי אתה מבקש גם , לא עוגמת נפש ולא נעליים.

את המכתב סוכן הביטוח שלך יכול לסגנן ולשלוח דרכו, עושה יותר רושם.

קיבלת את כספך תוך 10 ימים תברך, לא קיבלת , בית משפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה מה יעזור לו סוכן הביטוח אם אין לו ביטוח מקיף?

ומה רע במוסך שעובד עם חברת הליסינג? חלקם לא רעים בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כפי שכתבתי סוכן הביטוח יכול לעזור אם הוא סוכן ביטוח שנותן שירות כמו שצריך

החל בהמלצה על שמאי וכלה בניסוח המכתב לחברת הליסינג , ואפילו בניסוח כתב התביעה

תקן אתה במוסכי הליסינג. אני אוהב לתקן במוסך שעליו אני סומך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה אמנם תלוי בחברת הליסינג עצמה, אבל לפחות בכל הנוגע לאלדן אני מרוצה מהמוסכים שלהם (בדיעבד, כשבחרתי מוסכים לפי האינדקס של העסקים פה בקארספורום, לא ידעתי את זה, אבל כשהגעתי הבנתי ששם הם מטפלים).

לדעתי האישית זה שווה לשמוע מה יש לחברת הליסינג להציע (אם יש להם מה להציע)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מהבוקר אני מנסה להשיג איזה משה ממחלקת תביעות של באדג'ט אך אין קול ואין עונה (גם לא לפקס)

דברתי עם הסוכן שלי ומבחינתו ישנן שלוש אפשרויות

1. לתאם לי שמאי ושאני אגש למוסר שעובד איתם , אשלם והסוכן יטפל בתביעה כנגד באדג'ט.

2. לפנות לבד לשמאי ולמוסך להמציא לסוכן את החומר והוא יפעל מול באדג'ט.

3. לפעול לבדי.

היום התיעצתי עם אלי עמרן (חשוב לציין ללא שום התחיבות מצידי), אלי שמח לתת טיפים כיצד להתמודד עם הסיטוצאיצה.

כנראה שהכיוון הוא להוציא דו"ח שמאי לתקן את הנזק ולשלוח מכתב דרישה לחברת באדג'ט .

מישהו מכיר פחח מומלץ?

האם יש עדיפות להכנס לפחח בסונות משנה טויוטה (רייכמן, בכור-כהן)?

?קראתי בפורום על אלעד שרותי רכב בחולון.

עריכה אחרונה על ידי corola98
  • תוכן חדש...