Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי שחוויתי מקרה לא נעים ששתי מוסכים שונים ניסו לעקוץ אותי ולגרום לי להחליף רדיאטור ברכב כשהבעיה הייתה רק הפקק (אחד מהם אפילו הראה לי שכאילו הוא מחליף פקק ופתח אותו בקטנה חשב שאני לא רואה ואמר לי הנה תראה זה עדיין משפריץ) והפורום בעיקר הציל אותי מלהקשיב להם, אין לי אמונה באף אחד כבר. (את השם של המוסך הראשון שכחתי אני יכול לברר, השני הוא "מוסך אמין")

אשמח לשמוע המלצות ממכם וחוויות שונות כדי לדעת למי ללכת בפעם הבאה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

להלן כמה מוסכים עם רמת אמינות גבוהה ביותר גם מקצועיות ושירות מצויין.

מורשה דייטסו

מוסך ביג

מוסך אוטופיקס

מוסך המאה

אם תרצה עוד מידע על מוסכים באשדוד אני ישמח לעזור

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני לקוח קבוע של מוסך המאה(אצל גבי) ואני מאוד מרוצה. החלק החזק ביותר אצלו זה אמינות ומחיר. לגבי מקצועיות אני חושב שאתה יכול למצוא טובים ממנו. אבל אני מרוצה מאוד מהשירות שאני מקבל אצלו. הוא מאוד ישיר ואין סיכוי שינסה לעבוד עליך

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

כשמדובר בדברים פשוטים יש את הפורום שתוכל להתייעץ איתו ויכוונו אותך איך לסדר וכו' השאלה כמה ראש פתוח וזוג ידיים נחמדות יש לך ? :)

עדיין לא פגשתי במוסך שאפשר להגיד שהוא ממש אמין באשדוד ובמחירים הוגנים.

אף אחד לא באמת יחפור לך ברכב למצוא את הבעיה - כי זה שווה כסף וכשהליפט תפוס פחות מכוניות נכנסות וכתוצאה מכך פחות כסף.

מתחילים להחליף את הבעיה בלי לבדוק מה מי מו , שוב כי אין זמן.

• תוכן חדש...