Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היו לי שתי כיסויים שהיו מורכבים על האוטו, הורדו מלפני המון זמן, לצערי ההגה בקורולה מתקלף כמו הצבע שלה (מחלה של הקורולות האלו), רק שהפעם הקילוף ממש מוגזם ומכוער ואני מעדיף לכסות אותו עם כיסוי. אף פעם לא נתקלתי בבעיות בכיסויים בנהיגה למרות מה שאומרים, כל עוד זה כיסוי גומי ולא בד שעוטף את ההגה. העניין הוא שניסיתי להרכיב אותם עם אחי עכשיו ולעזאזל הכיסויים לא נמתחים ולא נכנסים בכלל!

כואב לי לשלם לאוטו דיפו ולכל החנויות האלו האלו 80-90 ויותר שקל שלא מתייחסים אליך . האם יש איזשהי טכניקה להרכיב כיסוי להגה?המידות תואומות להגה (גם לכו תמצאו עכשיו כיסוי הגה שמתאים לדגם הזה). מה שקורה זה שבעצם צדדים מסויימים נכנסים ואילו הצדדים האחרים אי אפשר כלל וכלל למתוח אותם...

תודה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה כיסוי עור שמחברים להגה בתפירה. יש מלא הסברים בפורום על זה ואיך תופרים את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה לא רציני!

יש לך רכב בן 15 (תכף 16) ואתה רוצה לתבוע את היצרן על ההגה המתקלף?

יש בלאי, יש את השמש הישראלית שעושה את שלה ואת השטיפות הישראליות עם החומרים "המצוינים" שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שזה אפשרי, אבל גם לדחוף את היד לתוך טוחן אשפה זה אפשרי.

פורסם

כיסוי הגה מעור אמיתי קשה למצוא, אבל הדמוי עור עושה את העבודה. במחירים של בין 70-150 אתה מוצא אחד שמחזיק שנה+ ומשפר פלאים את המראה זה ברור... אל תתקרב לכיסויים המוזלים שנמכרים בתחנות הדלק, אלה מתקלפים מהר מאוד ולא שווים.

פורסם

לא ממליץ על כיסוי להגה שהוא לא מה ש SLOWRIDE המליץ לך, בתפירה.

כל השאר מסוכנים מאוד ועלולים להחליק מן ההגה דווקא כשתצטרך את ההגה כדי לתמרן במהירות, הסיכון ענק.

אני מבין שההגה מתקלף וזה לא נעים, אבל הבטיחות שלך חשובה יותר מכל, אז אם אתה לא מעוניין לתפור בעצמך, יש שלל חברות שיעשו את זה בשבילך, כמו החברה שעושה את הכיסוי לנהגי המוניות, תגגל אותה.

Miata ND2

פורסם
לא ממליץ על כיסוי להגה שהוא לא מה ש SLOWRIDE המליץ לך, בתפירה.

כל השאר מסוכנים מאוד ועלולים להחליק מן ההגה דווקא כשתצטרך את ההגה כדי לתמרן במהירות, הסיכון ענק.

אני מבין שההגה מתקלף וזה לא נעים, אבל הבטיחות שלך חשובה יותר מכל, אז אם אתה לא מעוניין לתפור בעצמך, יש שלל חברות שיעשו את זה בשבילך, כמו החברה שעושה את הכיסוי לנהגי המוניות, תגגל אותה.

בטח זה עולה הון תועפות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הון תועפות ממש לא. כמה אתה חושב להשקיע בזה?

פורסם

חשבתי על לקנות כיסוי ב80-90 שקל "דמוי עץ" כמו של המוניות.

האמת שנסעתי הרבה עם כיסויים והכיסוי היחיד שעשה לי בעיות זה כיסוי מבד שהתחיל להתפורר ולהוציא חוטים ואז מיד הורדנו. אבל הצבע של הקורולה רגיש, השמש חזקה, וההגה המשיך להתקלף ולפעמים זה גם דביקי. זאת מחלה שאין לה מרפא ולא כדאי להשקיע בלצבוע ולתקן, אז עדיף "להסתיר" את זה כמה שיותר. אם יש ב100 שקל תפירה איכותית זה סביר. העניין הוא שאני גר באיזור שאני בטוח שלא עושים באיזור דברים כאלו (מרחק של איזה 50 ק"מ מתל אביב+).

פורסם

אני ממליץ על כיסויים של hr,היה לי כמעט 3 שנים על הפנדה וישב בצורה מוצקה ולא זז,גם לספייס קניתי כיסוי שלהם.

כול עוד מדובר על כיסוי איכותי הוא צריך להחזיק למספר שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני ממליץ על כיסויים של hr,היה לי כמעט 3 שנים על הפנדה וישב בצורה מוצקה ולא זז,גם לספייס קניתי כיסוי שלהם.

כול עוד מדובר על כיסוי איכותי הוא צריך להחזיק למספר שנים.

כמה עולים בערך

• תוכן חדש...