Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין שאוטו לא יניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להבין אותך, רכוש שלך ואחיך מתנהג בצורה ממש מופרעת על פי מה שאתה מתאר ואתה לא מעוניין שיהרס לך האוטו.

דבר עם ההורים שלך תסביר להם שאתה עושה הכל מכיסך ואתה לא יכול לתת לו לנהוג.

אם הם והוא מתעקשים, פשוט קבע לעצמך תוכניות ביום שהוא צריך את האוטו לצפון קח תאוטו וסע, אחרי הכל האוטו שלך והעדיפות היא שהוא ישרת אותך קודם כל ליפני כל אחד אחר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברז דלק קטן. אתה יכול לסגור לגמרי או לסגור קצת. ואחרי זה עוד לעשות לו מצפון ששוב יש תקלה בגללו.. :-)

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם (נערך)

עריכה:

אם מדובר בזה שהוא לוקח לך ללא ידיעתך אני מבין את הרצון שלך שזה לא יקרה כי זה רכב שלך (לאחר שקראתי את ה4 דפים האחרונים).

אבל הרבה יותר פשוט וקל לומר לו לא. הוא יכעס, הוא יעשה פרצוף אבל יבין את זה כי הוא אחיך.

לא חושב שאתה צריך לתקוע אותו בדקה ה90 אם על זה הוא מתכנן ואז יהרוס לו את הטיול..

תן לו לחפש חלופה כבר מעכשיו ותגיד לו שאתה צריך את הרכב לחג ותזכיר לו שהרכב שלך במידת הצורך.

עריכה אחרונה על ידי netanel mamos
פורסם

תפרק את הדוושה של הגז, ככה הוא לא יצליח לנסוע

ואם תרצה שהוא בחיים לא יסע יותר, תפרק את הדוושה של הבלמים

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

כמו שאתם יודעים זה רכב ישן קניתי אותו מבנאדם ששמר עליו בצורה יוצאת דופן במחיר הפקרות (הבעלים יצא די טיפש)

השקעתי על האוטו תנשמה שלי החלפתי מנוע...

סליחה שאני גולש, אבל אם הוא מכר לך קיה ספיה עם מנוע גמור, אפילו במחיר של ברזל, טיפש הוא לא יצא...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טבעי שדיון כזה יגלוש לכל מיני עניינים במיוחד אחרי שהוא כתב למה הוא רוצה שהרכב לא יניע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2 דברים:

א' - ומה אם אחיך קורא כאן? :-D

ב' - אתה לא חייב לתקוע אותו ברגע אחרון, אתה יכול יום לפני כבר להודיע לו שהרכב מושבת (מסיבה כזו או אחרת).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ואני אומר שזה עדיין פורום רכב ולא משהו אחר

פורום רכב שכותבים בו בני אדם. כל עוד זה קשור לנושא שבהודעה הראשונה מה הבעיה? מעניין מה היו התגובות אם השאלה היתה טיפה אחרת, כמו:

"סבתא שלי מתכוונת להוריש לי מליון שקל ואין לי סבלנות, איך אני חותך את הבלמים ברכב שלה בלי שהנורה תדלק" :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פורום רכב שכותבים בו בני אדם. כל עוד זה קשור לנושא שבהודעה הראשונה מה הבעיה? מעניין מה היו התגובות אם השאלה היתה טיפה אחרת, כמו:

"סבתא שלי מתכוונת להוריש לי מליון שקל ואין לי סבלנות, איך אני חותך את הבלמים ברכב שלה בלי שהנורה תדלק" :-D

ההבדל שבדוגמא שלך מתבקש לבצע משהו שמובן שהוא בלתי חוקי.

פורסם

אחנו עדיין אחים והכל סבבה. פשוט סיכמנו שאני אוותר על חלקי בירושת הורים בבוא היום...

תהיה אח טוב, תן לו את הרכב, זה חג, כולנו אחים ובקרוב נשפט בפני ה׳

נתת?

סבבה, עכשיו תתקשר למשטרה, דווח על הרכב כגנוב ותן תיאור של צומת שאתה יודע שהוא יעבור בו, הרכב יושב לך ולאחיך יהיה זמן לשבת ולעשות חשבון נפש.

הרגתם אותי מצחוק, פשוט חנקתם !

לפות״ש , לא יעזור לך לנתק כבל כזה או אחר , תחסוך כאבי ראש עתידיים ושב וסכם איתו מה יהיה הנוהל המקובל עליך ללקיחת הרכב אם בכלל . קאפיש.

• תוכן חדש...