Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי השעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על ההמלצות, הקישור של הסיטיים נראה טוב ומתחיל להתקרב למה שאני מחפש.

האינגרסול ענק (פיסית) וגם לא אהבתי כל כך את מראה הלוח. מחפש משהו טיפה יותר "פורמלי"

הקנייה חייבת להיות בארץ, ובנוסף התקציב שלי לא כל כך גמיש כלפי מעלה.

מצטער אלעד, חשוב לי שזה יהיה חדש.

שעונים נוספים שאהבתי (להמחשת הסגנון שאני מחפש):

אדיפיס

חורג בטירוף מהתקציב (ולכן לא אקנה) אך זה לדעתי מושלם- seiko

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם אתה קונה מהחנות הזאת ("גודטיים"="עולם השעונים"), אל תזמין מהאתר אלא תגיע לחנות.

מניסיון, ניתן להוריד שם את המחיר בצורה יפה עם מעט מיקוח.

פורסם
מחזק ביותר את החלק שלקנות בחול

הדוגמה שאני הבאתי בחול 210 $ בארץ מעל 3500 ש"ח

1++

אני בעד עסקים מקומיים ומוכן לא פעם לשלם יותר מאשר להזמין / לקנות מ/בחו״ל אבל כשמדובר בשעוני יד - לא קונים בארץ.

פורסם

אני חושב ששעון לא קונים בלי למדוד לפני,גש לחנות תראה מה אתה אוהב ואז תזמין באינטרנט.

אם בכל מקרה תחליט לרכוש בארץ יש חנות שנקראת "כל טיים" בירמיהו 6,

לא תתחרט על שנכנסת לשם,בהצלחה!

Vw Polo GTI

פורסם

אני קניתי את השעון הזה. זה המחיר שלו בארץ

http://www.ctime.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=578009

ואני קניתי אותו בחצי מחיר מהמוכר הזה. הזמנתי ממנו 2 שעונים. אחד לי ואחד לאבא שלי והכל פיקס.

http://www.ebay.com/itm/CASIO-EDIFICE-Chronograph-100M-EF539D-1A2-EF-539D-1A2-Black-Navy-Free-Ship-/191061347392?pt=Wristwatches&hash=item2c7c24cc40

פורסם

[emoji23][emoji23][emoji23]

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא מבין איך בחור צעיר ובריא עם שתי כליות תקינות לא יכול לרכוש לעצמו פאטק פיליפ? מה בעיה?

הבעייה היא שאנחנו בישראל, אצטרך את שתיהן לדירה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני לא מבין איך בחור צעיר ובריא עם שתי כליות תקינות לא יכול לרכוש לעצמו פאטק פיליפ? מה בעיה?

עם האינפלציה האחרונה של ההורולוגיה השוויצרית כבר צריך שלוש כליות תקינות בשביל רכישה כזאת (צריך הרי אחת שתשאר אצל סחבק)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...