Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

0526518801

500 ש״ח כל החלונות ברכב אחריות לשנתיים. בנתיים כבר 4 חודשים על הרכב מחזיק מעמד יפה. הבחור מהמרכז ומגיע עד ללקוח. חסכתי לך נסיעה לנהריה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר לא קריטי, חשובים לי החומרים ואני מוכן לשלם בהתאם.

4 חודשים לצערי זה לא מדד מכיוון שגם "פילם" בסיסי ב 30 שקלים מאוטודיפו החזיק לי שנה ללא דהייה ורק כעבור שנתיים שלוש התחיל לדהות פה ושם.

לי אישית חשוב ליישם חומר איכותי גם במחיר קצת גבוה אבל לדעת שאקבל 4-5 שנים ללא כל בעיה. ( חלק מהחומרים מקבלים אחריות לכל החיים דרך אגב )

פורסם

ראיתי שבסאן טק יש ציפוי ננו קרמי לחלונות.הרעיון הוא שהחומר הינו שקוף ולא מושחר,אבל מפחית בצורה משמעותית את כמות החום ברכב.

יש סרטון שממחיש את העניין:http://suntek.co.il/service-window.html

האם למישהוא יש נסיון עם המוצר הזה?

פורסם

לא עדיף במחירים האלה להשחיר פעם בשנתיים נגיד?

כל חומר בסוף ידהה טיפה או יכול להיהרס(הכלב שלי שרט לי חלון).

אני לא בעד לקנות זבל לגמרי כמו אוטודיפו ואלה אבל יש חומרים סבירים שמסתובבים בשוק.

פורסם

אם אני לא טועה היום הם משתמשים בsun control, האמת שהגעתי אליהם הם לא נתנו לי אופציית בחירה.

כנראה שזה החומר היחידי שהם עובדים איתו.

זו גם חברה רצינית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פות'ש שרשור.. באמת אני מנסה להבין ולא מצליח, למה אתה זורק כאלה סכומים לפח? יש לך באשדוד את מרכז הציפויים שעושה את כל החלונות ברכב פלוס שמשה אחורית ב 500 ש'ח. החומר כמובן לא באיכות של 3m אבל העבודה עצמה היא זו שקובעת לרוב כמה זמן הציפויי יעמוד על הרכב. זה לא שהציפוי של 3m מקרר לך את הרכב, זה יותר הנוחות למתקין. תן למתקין לשבור את הראש כל עוד התוצאה מספקת. ואל תדאג גם חומרים הרבה פחות איכותיים מחזיקים הרבה מעבר לשנתיים. נ.ב אין לי שום קשר אליהם. מלבד העובדה שראיתי כמה עבודות שלהם ואני מתכנן להכניס לשם את הרכב אחרי הטסט.

פורסם

אז זהו, האמת שיש הבדל עצום בין סוגי החומרים, ישנם חומרים שקופים אפילו, שפשוט חוסמים מעבר חום, פשוטו כמשמעו. יש חומרים מדהימים שפשוט אין לנו מושג בארץ לגביהם כי... זה לא מעניין אותנו וחבל והתחום לא מפותח. גם בגלל החוקים.

אני אכנס למרכז הציפויים באשדוד, נראה שיש על זה המלצות ואני שוקל לבחון את זה ברצינות ללא ספק.

במידה ותעשה את זה עוד לפניי שאני, אני אשמח אם תעדכן, תעלה תמונות או לפחות תגיד איך מי ומה, גם החומרים ( למרות שאני בטח כבר אבדוק שבוע הבא לבד )

פורסם (נערך)

יש מקום בבת ים חדש נקרא אוטו סקופ משתמשים 3M lummar suntek sun control גם מחירים הוגנים וכמובן שאיכות החומר חשובה מאוד יש אנשים שעושים את כל הרכב ב300 ש"ח ואחרי שנה זה נראה רע ולא איכותי חומר איכותי הראיה מבפנים חדה יותר שומר על חדירה של החום וקרינה וחומר הפשוט מחליף צבע אחרי מספר חודשים

עריכה אחרונה על ידי SK Desing
פורסם

כן, שאני מחפש איכות חומרים ספציפית שאתה זה לא תקבל ב 250. אלה פילם בסיסי כמו באוטודיפו ב 250 לכל הרכב האחורי.

פורסם

זה נכון עשיתי לפני שבועיים רכב קומפלט חוץ מקידמי!! עלי לי 1450 מחומר Lummar מסקר שוק שעשיתי זה חומר הכי טוב שקיים בשוק!!!

פורסם

שזה נראה לי מחיר בסדר לאיכות החומר!!! ולעבודה טובה שקיבלתי ויחס!!! גם בנוסף לזה הייתה לי מאיכה קטנה בקנף סידרו לי את זה על יבש בלי צבע ובלי שפכטל!!

פורסם
אז זהו, האמת שיש הבדל עצום בין סוגי החומרים, ישנם חומרים שקופים אפילו, שפשוט חוסמים מעבר חום, פשוטו כמשמעו. יש חומרים מדהימים שפשוט אין לנו מושג בארץ לגביהם כי... זה לא מעניין אותנו וחבל והתחום לא מפותח. גם בגלל החוקים.

אני אכנס למרכז הציפויים באשדוד, נראה שיש על זה המלצות ואני שוקל לבחון את זה ברצינות ללא ספק.

במידה ותעשה את זה עוד לפניי שאני, אני אשמח אם תעדכן, תעלה תמונות או לפחות תגיד איך מי ומה, גם החומרים ( למרות שאני בטח כבר אבדוק שבוע הבא לבד )

לחומרים השקופים הם קוראים ננו קרמי ואם אני לא טועה הוא גם כפול במחיר מחומר רגיל איכותי !!! בסקר שעשיתי חומר שקוף עולה 450 לחלון !! שנגיד LUMMAR 250

פורסם
שזה נראה לי מחיר בסדר לאיכות החומר!!! ולעבודה טובה שקיבלתי ויחס!!! גם בנוסף לזה הייתה לי מאיכה קטנה בקנף סידרו לי את זה על יבש בלי צבע ובלי שפכטל!!

אתה בכלל לא שקוף גבר. בהצלחה עם העסק.

• תוכן חדש...