Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מישהו הזמין מדבקות השחרה של 3M או Huper Optik עבור חלונות אחוריים ושמשה אחורית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני אשמח מאוד לקבל חוות דעת, מי התקין ומי התנסה בהשחרת חלונות בעזרת החברות האלו ( 2 החברות המובילות מן הסתם )

אלה אם כן יש לכם המלצה על חברה איכותית אחרת או אשמח גם להמלצה על סדרה ספציפית מתוך אותה חברה למי שמכיר ובעניין.

תודה רבה מראש.

*** כן, אני מודע למחירים הגבוהים אבל על איכות משלמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

עשיתי באוטו הקודם 3M ובאוטו לפניו היה חומר אחר אבל גם ברמה גבוהה. לא ראיתי הבדל ושניהם לא דהו אחרי שנתיים.

ברכב נוכחי יש מדבקה של LUMAR, נדמה לי. גם עושה עבודה.

בחומרים טובים אין משמעות למותג. הם כולם בסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות.

אני אשמח מאוד לקבל ממך אריק, המלצה על הסדנא ששכחת את שמה בכדי שאוכל בתחילת השבוע לבצע בדיקות וסקר קטן כאן בארץ או האם כדאי לי ושווה לי להזמין את החומר מחו"ל ולבצע לבד. זוג ידיים יש, מיומנות לא אבל יש נסיון בהתקנה של מוצר שכזה על הרכב הקודם.

Ahbarony

האם נגיד כעבור שנתיים שלוש ראית שינוי במצב החומר? דהייה? אולי שריטות? קפלים? או פגם כלשהו בין החומרים? או הבדלי איכות כעבור פרק זמן של עד 3 שנים למשל? המטרה שלי היא די מובנת אני מקווה, להתקין חומר או לרכוש חומר איכותי מאוד ואני מצפה למשל לקבל תמורה גם כעבור שנתיים שלוש ואולי אפילו 4 וצפונה בכדי להתעסק עם זה כמה שפחות.

דרך אגב, האם מקובל לרכוש חומר בחו"ל ולהתקינו בארץ? בעזרת מתקין או סדנא? או שהמחיר יחסית סביר וסביל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אבדוק לך על הסדנא.

המחירים בחו"ל רק של החומר גבוהים מאוד, לי עלה כל הרכב מלבד שמשה קדמית 850 ש"ח.

זה בערך טווח המחירים לסופר מיני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסדנא ברמת גן זה פיליפ . ב850 שקל אצלו תצא 2 חלונות ומשולשים אחוריים. רק שמשה אחורית לבד עולה אלפיה ולא רק אצלו. גם אצל רומן מסאנטק וגם אצל דימה מאומנות הציפוי מחירים דומים. ד"א דימה מננו סאן כבר פחות בקטע הזה. הוא יותר עוסק בPDR ודיטיילינג ולכן מפנה אנשים לפיליפ אם יש צורך במשהו מיוחד כמו ציפוי מדבקה וכדומה.

כולם נותנים 5 שנים אחריות, אבל לא יצא לי להחזיק 5 שנים רכב אחרי הציפוי. הכי הרבה היה 3 שנים עם חומר איכותי שהתקין לי משיהו שבא אלי הביתה. לא היו בעיות או דהיות.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה ללכת ולשלם סכומי עתק שאפשר ב500-700 שקל לעשות השחרה לכל הרכב?

יש פה באיזור נהריה שני אנשים מקצוענים, שעובדים שנים בתחום, הדבקה איכותית וחומר ברמה מאוד גבוהה.

עשיתי מעל 20 רכבים אצלהם (שלי ושל מכרים) ויש רכבים שעבר כבר מעל 4 שנים שהם עם ההדבקה ואין דהיה, התקלפות וכ׳ו.

החומר שהם משתמשים הוא של קוטלב חניתה.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שאני מאשדוד, לא אגיע לנהריה עבור התקנה שכזאת, קיזוז הדלק מול המחירים האחרים הוא הגיוני וסביר.

( זהו לא רכב מיני חסכוני ).

אלה אם כן יש מישהו גג עד המרכז שעובד בזה.

נראה שללא ספק החומר שלהם איכותי למרות שאין יישום ממשי לרכב אלה "לחלונות" אבל כן, נשמע שהחומר יחסית בסדר למרות שאצטרך לחקור עליו קצת.

פשוט החומרים של 3M או של חברה נוספת הם מאוד יקרים בעצמם ( תלוי איזו סדרה ) ולכן המחירים האלו. להזמין לבד יכול לעלות לי רק 600 שקל בחומר.

אני מתכוון להחזיק ברכב 4-5 שנים לפחות ואני רוצה לעשות פעם אחת כמו שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקרא קצת באינטרנט על קוטלב חניתה ותבין על מה מדובר.

אני עשיתי הדבקה של החומר הנ״ל בשלוש רכבים שהיו ברשותי מאז 2007 (הגולף שנתיים, השניים הקודמים היו 3 שנים) והחומר לא דהה, עושה את העבודה כמו שצריך.

אם תסע לתל אביב תשלם על כל הרכב מעל 2000 שקל.

בנהריה יעלה לך רכב ש-ל-ם כ600 ש״ח, הנסיעה מאשדוד היא נניח 200 ק״מ והרכב שלך הזללן אוכל ממוצע 1:11.

בחישוב גס יעלה לך דלק 270 שקל הלוך חזור.

את הטיפ הכספי על החיסכון בעלות שדאגתי לך אני רוצה בהעברה לחשבון שאתן לך בהודעה פרטית ;)

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה, אני אשמח מאוד לבדיקה.

כן אכן מדובר בסדנא של פיליפ.

1000 ש"ח לשמשה אחורית בלבד זה גנבה גם אם הוא עושה לך ציפוי זהב ומביא לך בחורה ללילה.

1000-1500 ש"ח לרכב שלם (משפחתית) ו1000 ש"ח לסופר מיני נשמע הגיוני.

מסכים עם ahbarony שבמותגים טובים האיכות דומה.

אני עשיתי בנאנו סאן והם משתמשים בחומרים של

sun control שהם גם מצוינים ומרגישים את ההבדל בטמפרטורה בתוך הרכב,וגם מבחוץ השמשות כהות ומבפנים הרבה פחות.

ahbarony אני לא יודע מי אמר לך את זה,אבל עשיתי לא מזמן אצל נאנו סאן את הציפוי,והם עדיין עושים ציפויים,אולי אם הוא מוצף עבודה אז הוא מעביר אותה לאנשים אחרים,אבל הם עדיין עושים ציפויים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקרא קצת באינטרנט על קוטלב חניתה ותבין על מה מדובר.

אני עשיתי הדבקה של החומר הנ״ל בשלוש רכבים שהיו ברשותי מאז 2007 (הגולף שנתיים, השניים הקודמים היו 3 שנים) והחומר לא דהה, עושה את העבודה כמו שצריך.

אם תסע לתל אביב תשלם על כל הרכב מעל 2000 שקל.

בנהריה יעלה לך רכב ש-ל-ם כ600 ש״ח, הנסיעה מאשדוד היא נניח 200 ק״מ והרכב שלך הזללן אוכל ממוצע 1:11.

בחישוב גס יעלה לך דלק 270 שקל הלוך חזור.

את הטיפ הכספי על החיסכון בעלות שדאגתי לך אני רוצה בהעברה לחשבון שאתן לך בהודעה פרטית ;)

ממממ נו הצלחת לשכנע אותי ;) אני בהחלט אשקול זאת באחד מימי החופש שאקח.

אני מוכן להעביר בדואר רשום אגוזי וטופס העברת בעלות על דיונה ברשותך.

Yosi K_9

יצא לך להתנסות איתם? ידוע לך מה החומרים שהם עושים שימוש? ( ברור שאבדוק את זה בעצמי אבל עדיין ) והאם יש עליהם המלצות מחברים או מאנשים שאתה מכיר או אפילו בעצמך? אני אשמח מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי מושחר שמשה אחורית וחלונות אחוריים.

אני בערך שנתיים עם המדבקות ולא דהה משמעותית.

יש המון המלצות כל איזור אשדוד והמושבים משחירים אצלו הוא ממש מוכר.

לגבי החומר יש לו חומר טייואני פשוט וחומר אמריקאי עבה ליותר מומלץ, לגבי מותגים לא מכיר.

תראה בפייסבוק שלו יש המון תמונות של השחרות והדבקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...