Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחברות ל hotmail.co.il

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

עלתה בי נוסטלגיה ורציתי לבקר בכמה אתרים בהם הייתי רשום לפני עידן ה gmail (כשהיינו מוחקים הודעות כדי שיהיה

מקום להבאות שיגיעו :-)).

הבעיה, כפי שאולי כבר ניחשתם, שאינני זוכר את הסיסמאות וכל אתר שדרכו אני מנסה לשחזר את הסיסמא שולח את השחזור

לכתובת ה hotmail.co.il אליה אני לא מצליח להתחבר.

הכתובת היחידה שחברנו גוגל שולח אותי אליה היא: https://login.live.com

באתר הזה כתוב שהאימייל שלי כלל לא קיים.

למישהו יש רעיונות או שהעיניין אבוד?

תודה, מארק.

פורסם

אני קיבלתי הודעה שלאחר 60 ימים של אי פעילות החשבון נסגר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תנסה לפתוח את אותו יוזר מחדש במידה ולא תפסו אותו .

אני מאמין שהדומין HOTMAIL מפנה לכתובת החדשה שהיא OUTLOOK או LIVE או כל משהו אחר שמיקרוסופט החליטה לשנות .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

dudi oknin - רעיון מעולה, לא חשבתי עליו.

בכל מקרה, ניסיתי עכשיו ליצור שם אימייל חדש אבל לא ניתן יותר ליצור אימייל hotmail.co.il@ לפי מה שראי,

האפשרויות הן עם com או עם דומיינים אחרים.

אם למישהו יש רעיונות נוספים איך ליצור את האימייל המדוייק או רעיונות אחרים, אשמח לשמוע :-) .

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני מס' שנים כתובות ה- CO.IL של הוטמייל, עברו לכתובות Hotmail.com, היו על כך הודעות בזמנו. אני למשל לא עברתי ויכול לגשת לתיבה שלי דרך אתר הוטמייל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

דרך איפה אתה ניגש לחשבון?

ניסיתי בכל דרך ואני מקבל הודעה שהמייל לא קיים.

ניסיתי ליצור מייל כזה חדש, אבל אין אפשרות תחת הדומיין hotmail.co.il אלא רק דרך com.

פורסם (נערך)

כל פעם שאני רואה משהו ששייך להוטמייל אני נזכר בסיפור על התמיכה שהתקשר בנוגע הלהתחברות להוטמייל ,

לא מבין כיצד מקבלים / שולחים דואר ולמה יש תמונות של בחורים ערומים

באתר של http://www.hotmale.com

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...