Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן בפורום (וחדש עם רכב...) ואני מודה מראש לכל מי שייענה:lol:

לפני כמה שבועות קניתי טויוטה קורולה 2004, מילאתי טנק דלק מלא (48 ליטר) והתחלתי להשתמש.. נסעתי אך-ורק בתוך העיר (כמובן, עיר גוש-דנית פקוקה) וכמובן, גם מזגן (על 25 מעלות) ואחרי 250 ק"מ נגמר הטנק. מה שנותן תוצאה של 1/5.2!!!

ובמילים: הרכב לוקח לי ליטר ל5 ק"מ.

לי זה נראה הזוי, האם גם לכם?

אם-כן, מה עושים??

והאם יש לי אחריות ממכון הרישוי שבו בדקתי את הרכב לפני הקנייה?

תודה מראש לכל העונים,

פורסם
שלום לכולם,

אני חדש כאן בפורום (וחדש עם רכב...) ואני מודה מראש לכל מי שייענה:lol:

לפני כמה שבועות קניתי טויוטה קורולה 2004, מילאתי טנק דלק מלא (48 ליטר) והתחלתי להשתמש.. נסעתי אך-ורק בתוך העיר (כמובן, עיר גוש-דנית פקוקה) וכמובן, גם מזגן (על 25 מעלות) ואחרי 250 ק"מ נגמר הטנק. מה שנותן תוצאה של 1/5.2!!!

ובמילים: הרכב לוקח לי ליטר ל5 ק"מ.

לי זה נראה הזוי, האם גם לכם?

אם-כן, מה עושים??

והאם יש לי אחריות ממכון הרישוי שבו בדקתי את הרכב לפני הקנייה?

תודה מראש לכל העונים,

מוגזם מאוד,

בדוק:

לחץ צמיגים,

מצב פילטר אוויר,

נורות אזהרה שונות,

מתי בוצע טיפול אחרון (שמן והפילטר).

פורסם

מה זה "נגמר הטנק"? האם אתה יודע איך למדוד צריכת דלק?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואם הוא מדד טוב והרכב עמד בפקק שבע שעות עם מזגן בהלוך ושבע שעות בחזור? צריכת דלק היא לא דבר סטטי אם זאת לא נסיעה בין עירונית מתונה

פורסם

נראה מוגזם, אך תצטרך לבדוק ידנית ולחשב את הצריכה ולא לשערך אותה (ואם יש ברכב מחשב דרך - תוכל להסתייע בו).

אני מניח שרוב הנסיעות שלך הן קצרות מאוד / טוואי הררי + רגל כבדה על הגז - אז אולי זה ייתכן.

נסה לבדוק (חישובית) גם צריכה בבינעירוני.

alfa 156 2.5.

פורסם
מה זה "נגמר הטנק"? האם אתה יודע איך למדוד צריכת דלק?

איתמר

כמו שכתבתי, מלאתי טנק דלק ונסעתי עד שנגמר, מלאתי שוב ואז ראיתי שסך הקילומטר שעבר הרכב ב48 ליטר דלק הוא 250 ק"מ

פורסם
מוגזם מאוד,

בדוק:

לחץ צמיגים,

מצב פילטר אוויר,

נורות אזהרה שונות,

מתי בוצע טיפול אחרון (שמן והפילטר).

לחץ צמיגים - כל שבוע ממלא אוויר

נורות הזהרה- אין

טיפול אחרון - 8000 ק"מ

מצב פילטר אוויר - לא יודע איך בודקים

פורסם
מה אופי הנסועה שלך?

האם אתה מניע נוסע 5 דקות מכבה וחוזר חלילה?

כלומר האם יש לך הרבה נסיעות קצרות במשך היום?

תודה שגיא,

הנסיעות הם רק בעיר, בשעות עומס, הנסיעה לוקחת כ 40 דקות שבאמצע אני עוצר כמה פעמים ולפעמים במהלך העצירות אני מכבה את המנוע.

השאלה שלי היא: בנתונים כפי שאני מתאר, האם ייתכן שצריכת הדלק תהיה גבוהה כ"כ, ואם לא מה הבעיה ואיך ניתן לטפל בה.

פורסם (נערך)

לא יודע למה כולם פה חושבים שצריכת הדלק היא רק פונקציה של נסיעה. הרכב יכול גם לא לזוז מילימטר והדלק יגמר. לפחות 20 שעות עבודה עם מזגן פלוס נסיעה עירונית שיכול להיות שהייתה גם קצת מתלהבת בעיקבות הרכב החדש [emoji6] עם רגל כבדה והאצות חזקות ללא צורך... אני חושב שהצריכה היא טובה ורגילה. בדיקה אחת כזאת היא לא אינדיקציה. אתה צריך לבדוק את הצריכה כמה פעמים ולשים לב גם לצורת הנהיגה שלך האם היא רגועה או שמלאה בקיקים ולחיצות כבדות דבר שמשפיע על הצריכה בכל רכב במיוחד בעיר ועוד פקוקה...

מה המרחק שאתה עושה ב40 הדקות האלו?

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם (נערך)

הצריכה שלך טובה. הרכב יותר עומד מאשר נוסע. סע לשלום ותהנה מהרכב.

וחוץ מזה הייתי מציע לך לשקול אופנים חשמליות או משהו בסגנון... גם תגיע יותר מהר וגם תחסוך הרבה [emoji6] לנסוע 40 דקות 3 קילומטר זה ממש בזבוז בכל המובנים [emoji6]

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
  • תוכן חדש...