Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק. זה לא נוראי, בסך הכל חוסר סימפתיה קל ללקוח.

חווית שירות נוראית זה כשאתה מבקש למלא מים לווישרים ונציג השירות משתין לך במיכל מול העיניים שלך.

זה לא נציג שירות, זה נציג שירותים :-D

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שפותח השרשור בונה על זה שיוכל לסחוט את המחיר המצבר מהיבואן בגלל כותרת המשמיצה. חבל שיש אנשים שמנצלים את הפורום לרעה.

פורסם

לקחתם את זה רחוק מדי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שאתם בטח זוכרים, בחורף 2013/2014 היה מאוד רק והריו סירבה להניע. במוסך חשדו במצבר. ה B4 היגעה לעזרה והרכב הניע בלי בעיה.

שאלתי את מנהל הלקוחות איך מצבר מתעייף כ"כ מהר (פחות משנתיים) והאם יוכל להחליפו לחדש.. התשובה היתה לא מכיוון שאחריות המצבר תקפה רק לשנה. לא התווכחתי, אך מאז התופעה לא חזרה ונראה שהקור הקפיא אותו אז :roll:

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
זה לא תקף לחלקים מתכלים כגון רפידות, נוזלים ושמנים, מצבר, צמיגים וכו'.

לא מדויק.

מצבר איננו חלק "מתכלה" וזה כלל לא משנה.

"בלאי טבעי" של חלקים "מתכלים" או איך שתקראו לזה איננו נכלל כלל באחריות (וזה בסדר גמור) אבל אין דבר כזה אחריות של שנה או חצי שנה או שנה וחצי או עם הגבלת ק"מ כלשהי, זה בכלל לא תלוי ביבואן וזה בכלל לא קשור במה שמי שניסח לו את תעודת האחריות כתב.

היבואן מייבא רכבים רק על פי רישיון הייבוא שהוא מקבל, סעיף 10ב' לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים (יבוא רכב ומתן שירות לרכב) קובע לו-ליבואן ומחייב אותו לתת אחריות שלא תפחת משנתיים ללא קשר לסוג החלק או לקילומטרז' שהרכב עובר (לגבי רכב פרטי בלבד, ברכבים מסחריים ואחרים יש הגבלת קילומטרז').

כלומר ניתנה אחריות לחלק מסוים ואפילו נניח לעץ ריח, היא תקפה לשנתיים לפחות.

ממש בימים אלו מתבררת במשרד התחבורה תלונה כנגד יבואן אחר בגין אותו מקרה של מצבר ששבק לפני חלוף שנתיים אך אחריותו הוגבלה עד 60,000 ק"מ-בניגוד לצו הנ"ל. יש להניח שעמדת היבואן לא תתקבל.

וכאן אתייחס לכותרת השרשור, זה לא בסדר שיבואן שמבטיח את האחריות הארוכה ביותר בישראל, נותן את האחריות הקצרה ביותר למצבר אבל אין לזה קשר אמיתי לאיכות השירות שהוא נותן, מדובר בהוראה חוזית שמופיעה בתעודת האחריות שלו והיא מוטעית, זה הכל. תתפלאו אבל יש יבואנים שלא מודעים לחובות שמוטלים עליהם מכוח הדין בדיוק כמו שיש צרכנים שלא מודעים להגנות שמגן עליהם הדין.

נ.ב. באוקטביה שלי החזיק המצבר המקורי 5.5 שנים!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
כנראה שפותח השרשור בונה על זה שיוכל לסחוט את המחיר המצבר מהיבואן בגלל כותרת המשמיצה. חבל שיש אנשים שמנצלים את הפורום לרעה.

טוב שרשמת כנראה,אם אתה היית מקבל שירות סוג ז היית מקלל אותם עד מחר,בפורום,וגם בכל הזדמנות שהייתה לך.

פורסם

זו השמצה פרועה וחסרת בסיס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

כפי שציינתי כבר, אני אחרי זה. זה לא שקיה התקשרו אליי עכשיו ויגידו לי וואלה בוא נזכה אותך אחרי שרשמת שרשור בפורום. אני חושב שההתנהלות שערורייתית, מי שלא זכותו.

ואגב לגבי המוסך המורשה,.אין לי חצי מילה רעה להגיד עליהם להיפך רק דברים טובים, למרות שאני אומר לו בפנים שאני ארשום פוסט בפורום על מה שקרה הם לא הפסיקו לנסות לעזור לי ולעשות ככל יכולתם לתת לי הרגשה טובה.

עריכה אחרונה על ידי inspire
פורסם

תשאיר את זה לישראלים, לגמור את האחריות, לדרוש שיעגלו להם פינות ויתנו להם חינם, ושזה לא הולך להתלונן על שירות נוראי ויחס מחפיר..

ואני יודע, כי אני גם כזה מינוס התלונה. לא מזיק לנסות, אבל מפה ועד הכותרת הזאת יש מרחק עצום

פורסם
תשאיר את זה לישראלים, לגמור את האחריות, לדרוש שיעגלו להם פינות ויתנו להם חינם, ושזה לא הולך להתלונן על שירות נוראי ויחס מחפיר..

ואני יודע, כי אני גם כזה מינוס התלונה. לא מזיק לנסות, אבל מפה ועד הכותרת הזאת יש מרחק עצום

אני מבין שאתה היית נוכח בשיחה שלי עם נציגי השירות.

אם מבחינתך שירות מוגבל למה שרשום באחריות\בחוק חצי מהתלונות פה לא מוצדקות, ואגב אני באמת מתכוון להמשיך ולברר האם החוק מאפשר להם לתת שנה על מצבר ולא בשביל הכסף אלא בגלל שזה לא צודק.ובוודאי שהמטרה פה היא לא להגיד דפקתי אותם אלא לשנות את היחס ללקוח הבא.

פורסם
לא מדויק.

מצבר איננו חלק "מתכלה" וזה כלל לא משנה.

"בלאי טבעי" של חלקים "מתכלים" או איך שתקראו לזה איננו נכלל כלל באחריות (וזה בסדר גמור) אבל אין דבר כזה אחריות של שנה או חצי שנה או שנה וחצי או עם הגבלת ק"מ כלשהי, זה בכלל לא תלוי ביבואן וזה בכלל לא קשור במה שמי שניסח לו את תעודת האחריות כתב.

היבואן מייבא רכבים רק על פי רישיון הייבוא שהוא מקבל, סעיף 10ב' לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים (יבוא רכב ומתן שירות לרכב) קובע לו-ליבואן ומחייב אותו לתת אחריות שלא תפחת משנתיים ללא קשר לסוג החלק או לקילומטרז' שהרכב עובר (לגבי רכב פרטי בלבד, ברכבים מסחריים ואחרים יש הגבלת קילומטרז').

קודם כל חידוד (עבור מי שיחפש את התקנה המדוברת), הסעיף שאתה מצטט הוא סעיף 3(א), סעיף קטן 10(ב). ועכשיו לשאלה - אתה בעצם אומר שהתניות של אחריות קצרה משנתיים או מוגבלת קילומטרז' על חלקים של הרכב אינן עומדות בתקנה? מלשון הסעיף ניתן להבין שאתה צודק, אולם קשה לי להאמין ששנים ארוכות היבואנים מגבילים אחריות על חלקים כאלו ואחרים בניגוד לתקנה ואף אחד לא עושה עם זה כלום.

פורסם

לא הגיע הזמן לתקן את הכותרת?

מישהו באמת מגדיר את המקרה כ"חוויית שרות נוראית" למעט פותח השרשור?

אז לא החליפו חלק לאחר פקיעת מועד האחריות, מה כל כך נורא?

אם הגדרת האחריות לא תקינה, צריך לטפל ביבואן ולהחליף את החלק.

אם היא תקינה, על מה המהומה?

כפי שכתבו לפניי, שאלו יהיו הצרות שלנו.

אילן

סלע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...