Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שומאכר נגד מקריי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-4 לדצמבר ייערך "מרוץ האלופים" בסטאד דה פרנס שבפריז, ומסמר הערב יהיה מרוץ בין מיכאל שומאכר לקולין מקריי.

המכוניות שבהן ינהגו יהיו גם מכוניות WRC וגם פרארי 360 מודנה סביב מסלול אספלט שהוכן במיוחד לאירוע.

זה הזמן לסקר:

מי בעד אלוף-העולם 7 פעמים בפורמולה 1, מיכאל שומאכר?

ומי בעד קולין מקריי, שצלח השנה את פריס דאקאר ואת 24-השעות של לה-מנס, אלוף-העולם ב-WRC שנת 1995?

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

אלוף העולם בשח מט ינצח במשחק שח מט את אלוף העולם בדמקה ואלוף העולם בדמקה ינצח את אלוף העולם בשח מט במשחק דמקה.

whats the point ?!

בWRC מקריי ינצח.

באספלט שומאכר ינצח.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אלוף העולם בשח מט ינצח במשחק שח מט את אלוף העולם בדמקה ואלוף העולם בדמקה ינצח את אלוף העולם בשח מט במשחק דמקה.

whats the point ?!

בWRC מקריי ינצח.

באספלט שומאכר ינצח.

דניאל.

אני מאמין שיהיו הפתעות, אולי אפילו מכיוונו של קולין מקריי.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

אין ספק ששומי הוא בכיר הנהגים ב F1 אבל מקרי לאחר עונה שבה לא נהג לא ממש יהיה בשיאו. הייתי מעדיף לראות את לואב או גרונהולם מולו. והאמת זה מאוד מעניין

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, לואב יתחרה השנה בפריז, באלוף האלופים.

בשנה שעברה, לואב ניצח את גרונהולם בגמר שנערך [כמדי שנה, השנה זה חד פעמי בפריז] באיים הקנריים. ויש לציין שלואב ניצח את גרונהולם על המכונית של גרונהולם בשנה שעברה [206 WRC].

קצת משונה, שהפעם המסלול [הצלבה] הוא על אספלט, ולא על עפר [בשילוב עם קטעי כביש קצרים], מישהו יודע מה הסיבה?! [ניחוש פרוע, לשומאכר יש יד בדבר].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

קצת משונה, שהפעם המסלול [הצלבה] הוא על אספלט, ולא על עפר [בשילוב עם קטעי כביש קצרים], מישהו יודע מה הסיבה?! [ניחוש פרוע, לשומאכר יש יד בדבר].

:?:roll:

פורסם

אספלט, עפר, מעורב, לא משנה איזה שטח! נהגי הראלי הם הנהגים הטובים בעולם!

לדעתי לא יעזור לשומכר כלום... ביחוד אם יתנו להם לנהוג גם על מכונית ראלי 4X4 אם זה יהיה על פרארי אז אולי יש לשומכר יותר סיכויי

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אספלט, עפר, מעורב, לא משנה איזה שטח! נהגי הראלי הם הנהגים הטובים בעולם!

לדעתי לא יעזור לשומכר כלום... ביחוד אם יתנו להם לנהוג גם על מכונית ראלי 4X4 אם זה יהיה על פרארי אז אולי יש לשומכר יותר סיכויי

אני דווקא שם את הכסף על המכונה הגרמנית , הפרפקציוניסט המעצבן הזה הוא פשוט סופר נהג מושלם .

פורסם

האם יהיה ניתן לצפות במירוץ זה באיזה שהוא ערוץ ?????

זה נראה לי אירוע שממש אסור לפספס ..

אמ, אני גם בעד מיכאל שומאכר כמובן ..

למרות שגם לי יש הרגשה קטנה שמקרי יביא הפתעה קטנה על האספלט, ...

הלב עם שומי מן .. ! :)

מחכה בקוצר רוח תוצאות ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אני מניח שיהיה אפשר למצוא את זה באינטרנט אח"כ :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לשומי אין סיכוי בשטח...

על האספלט יש לו יתרון קל...

גו קולין

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תוכן חדש...