Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לפתוח חברה חדשה שתקרה "500" ברגע כשפיאט תתפרק.

בדיוק כמו מיני.

אני מקווה שהמוקיון יחזיר אותם לרגליים, בינתיים כל צעד שלהם רק מקרב אותם לסוף.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינני סבור שיש הצדקה לדעה שלפיאט עדיין יש שם "רע" בישראל, הפונטו, הפנדה, הבראבו, הקובו וכל המסחריות נחשבות לטובות ואין איתן בעיות מיוחדות, למעשה ההיפך הוא הנכון.

אמנם משהו קורה במחלקת הפיתוח של פיאט ולא מדובר במשהו טוב אבל גם אם לא מדובר ב"שפיץ" של תעשיית הרכב כיום עדיין המכוניות טובות, אמינות ונעימות מאד, כל אחת בפלח השוק שלה,(כנ"ל גם באלפא), אני מסייג את מנוע הטווין אייר שאיך לומר זאת בעדינות, כגודל הרעש (תרתי משמע) שהוא עשה (וזכה בפרסים..?) כך גודל האכזבה (ובשונה ממנוע המולטי אייר המדהים לסוגיו).

לאחרונה התלבטתי רבות ברכישת מיני ידנית בת כשנה/חדשה ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאת החבילה הטובה ביותר,הנוחה ביותר והמלאה ביותר (עבורי) נותנת הפנדה (מעבר לחיבה המיוחדת שאני רוכש למותג ולדגם) ורכשתי אחת פרטית בת חצי שנה בכ-ב-20000 ש"ח פחות מהמחיר הרשמי של חדשה ובכ-14,000 ש"ח ממחירה "במבצע".

וזו בדיוק הבעיה כיום, מחיר כל דגמי פיאט כחדשים איננו ריאלי, לא ביחס למה שמקבלים, לא ביחס לתחרות בשוק ולא ביחס ליחס השוק למותג. רכב שלא נמכר במספרים נאותים מתקשה לשנות דעת קהל.

לי אישית יהיה מאד עצוב אם פיאט תיעלם...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם זה ימשך ככה (כשלון רודף כשלון כשבין לבין, הצלחה מסחררת במצגות פאוורפוינט) את הנזק שמרקיונה עושה לפיאט, לא יתקנו מאה שנים ואלף מומחים.

איך הצלחת להכניס את המילה כישלון יחד עם מרקיונה באותו משפט.

פיאט כבר לא יודעים מה לעשות עם כל הכסף שהוא מכניס להם.

עוד מעט יביאו את ג'יפ רנגייד הקטן לארץ ותצעק הצילו, לא תרצה לראות יותר מכוניות של מרקיונה.

גם מזראטי בצרות בגללו.

Weber היצרן של בלוק מנוע של פרארי ומזראטי לא מצליח לייצר מספיק מנועים, אף אחד לא האמין שמזראטי ימכרו כלכך הרבה מכוניות.

אבל אל תדאג להם, הם התחילו לייצרי את המנועים בארה"ב בשביל לעמוד בביקוש. ( carscoops )

נזק שהוא עושה לפיאט?

את מי זה מעניין?

אירופה במשבר כלכלי, איטליה בפשיטת רגל ופיאט עושה ערמות של כסף.

אייל

פורסם

כן...כן... בדיוק את אותן תגובות קיבלתי כשטענתי שאגסי שרלטן!

ימים יגידו אבל ההימור שלי הוא שמרקיונה יוביל את כל תאגיד פיאט-קרייזלר ביגון שאולה, הוא להטוטן פיננסי, לא איש תעשיית הרכב.

בינתיים, אם הנתונים זכורים לי נכון, מרבית "הררי הכסף" שנכנסים לפיאט נכנסים משני דגמים של ג'יפ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

לא מדויק. פרארי מצליחים מאוד, כנ"ל מזראטי ובקרוב גם אלפא. דודג', קרייזלר וג'יפ בעליה מאז השתלטות האיטלקים.

מותג פיאט מצליח בדרום אמריקה ובאירופה לא. לא נורא. אני מנחש שזה ישתנה בעוד כשנה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני בספק גדול אם הצלחת או אי הצלחת פיאט באירופה ממש מעניינת את פיאט.

על מנת לשחזר את ימיה הגדולים פיאט תידרש להשקעה אדירה בכל קנה מידה, וספק גדול אם כדאי כלל עבורה.

שוק הסופר מיני והקומפקטיות רווי כיום בדגמים רבים, הן אירופאים והן מהמזרח, וחסרונה של פיאט לא ממש מורגש, בלשון המעטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה היה כל כך צפוי.. לדעתי גם מחליפת הפונטו על בסיס 500 תהיה כשלון. באמת שיסגרו כבר את פיאט ויעשו מותג 500.

פורסם

אבא שלי אף פעם לא היה חובב פיאט, אבל כשחזר מאיטליה אחרי שבוע וחצי עם 500L דיזל שכורה, אמר שהרכב היה ממש מהנה וחסכוני.

בהתחלה חשב שבכלל הרכב הזה לא נמכר בארץ. כשגילה שכן, חשב שהמחירים לא מספיק אטרקטיביים.

ואני חושב שאלו שתי הבעיות הכי גדולות של פיאט. כשיש רכבים מוצלחים הם בכלל לא טורחים להביא לידיעת הציבור שהרכבים האלה נמצאים בהיצע. ושהם לא מסתכלים ימינה ושמאלה לראות מה המתחרים מציעים ובאילו מחירים, פשוט מנפיצים מחיר ומקדשים אותו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מצחיק!

אנשי "פיאט" יוצאים מעורם לשכנע שזה "ג'יפ" לכל דבר.

אנשי "ג'יפ" משכנעים שמעט מאוד משותף לשני הרכבים.

:lol:

מה שנקרא זה לא שהעגל רוצה לינוק, כמו שהפרה לא רוצה בכלל לדעת שהוא קיים! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חזרתי הבוקר מטיול באיטליה (צריך לכתוב פוסט היה מעניין) הפיאטים למינהם שורצים כולל ה500L בכמויות לא מבוטלות, מה שכן ראיתי שם טנדרים פתוחים על בסיס הדובלו החדשה וזה לא ניתן לרכוש בארץ וחבל.

פורסם

כמה הערכות מצב בשקל יש כאן.. זה פשוט עצוב. אם תבדקו נתונים תראו שהדגם נשוא השרשור הוא הנמכר או בין הנמכרים ביותר בתת קטגוריה שלו באירופה.

בארה"ב המכירות אולי חלשות כי האמריקאים שטחיים וחשובים להם דברים כמו מראה ומוניטין המותג. מזכיר לכם את עצמכם, לא?

:idea:
פורסם
בארה"ב המכירות אולי חלשות כי האמריקאים שטחיים וחשובים להם דברים כמו מראה ומוניטין המותג.

מבלי לגרוע מדבריך שיתכן והם נכונים, אתה שוכח שהאמריקאים כבר ״זכו״ לחוות ולהיכוות מתוצרת אלפא וכו׳ לפני אי אלו עשורים ויש סיבה טובה לכך שלא יובאו לארה״ב במשך זמן רב (למעט פרארי, מזראטי וכיו״ב)...

פורסם
כמה הערכות מצב בשקל יש כאן.. זה פשוט עצוב. אם תבדקו נתונים תראו שהדגם נשוא השרשור הוא הנמכר או בין הנמכרים ביותר בתת קטגוריה שלו באירופה.

בארה"ב המכירות אולי חלשות כי האמריקאים שטחיים וחשובים להם דברים כמו מראה ומוניטין המותג. מזכיר לכם את עצמכם, לא?

זה נכון, אבל צריך לזכור שבערך כ-60-70% מהמכירות של פיאט באירופה הן באיטליה בלבד.

פורסם

צודקים. אבל, שנות ה-70 הן לא שנות האלפיים כך שאלו סטיגמות ארכאיות וזה שהשוק האיטלקי הוא קנה הנשימה של פיאט באירופה לא משנה כהוא זה. איטליה לא הולכת לשום מקום בקרוב, להזכירכם..

:idea:

• תוכן חדש...