Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ביטול סימון טיפול ג'טה 2008


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'טה 2008 1600

מופיע לי הסימן של המפתח שמסמן שהגיע הזמן לעשות טיפול, עשיתי טיפול אבל לא ביטלתי את הסימון, מישהו מכיר איך מבטלים את הסימון הזה?

  • ספונסר פורום
פורסם

אכן ניתן לאפס את הטיימר של הסרוויס מלוח השעונים, גם ללא מחשב יעודי של VAG.

 

1) הכנס את המפתח לסוויטש מבלי לסובב את הסוויטש.

 

2) לחץ על לחצן האיפוס ק"מ (00) ואז עם היד השנייה העבר את הסוויטש למצב "הצתה", זהו מצב אחד לפני סטרטר. לאורך כל התהליך עליך להחזיק את כפתור האיפוס 00.

 

3) לחץ עם היד שסובבה את המפתח, על כפתור ה MIN שבלוח השעונים. הכפתור ממוקם בחלקו השמאלי תחתון של לוח השעונים.

 

4)תשחרר את הידיים מהכפתורים.

 

תתחדש איפסת את טיימר הסרוויס.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

×
×
  • תוכן חדש...