Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עניין של הרגל. לפני 10 חודשים עברתי ל-8 (בעצם 8.1), כמה שבועות אחרי זה אמא שלי עברה ל-8, לפני חודשיים שלושה גם הבן הבכור. לאף אחד אין תלונות, רק עניין של התרגלות קצרה. ד"א - אף אחד משלושת המחשבים אינו מצוייד במסך מגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים לא תקועים בעבר, אנשים התרגלו לצורת עבודה מסויימת מול המכונה ועכשיו שינו להם אותה לחלוטין.

המחשב עבור רוב האנשים הוא כלי עבודה, ורוב האנשים לא מבינים יותר מידי ומתלהבים משינויים בממשקי העבודה, הם יודעים שע"מ לכתוב מסמך הם צריכים ללחוץ פה ופה וכנ"ל לגבי כל משימה אחרת.

במסגרת העבודה שלי פנו אלי עורכי דין ורופאים בדמעות מפני שהם לא מבינים איך לבצע את הפעולות הפשוטות מול המחשב.

לא מדובר פה בילדים שמשחקים בקאונטר-סטרייק, מדובר באנשים שהפרנסה ותפוקת העבודה שלהם תלוייה בהפעלת המכונה הזאת, אנשים ששעת עבודה שלהם שווה מאות ואלפי שקלים ועכשיו הם מבזבזים שעות עבודה יקרות על דברים שעבדו יופי לפני שמיקרוסופט החליטו לשחק להם במחשב.

פורסם

אנשים צריכים להתרגל לטכנולוגיה שמשתנה. כל מה צריך להראות להם זה את המעבר בין ממשק האריחים ושולחן העבודה, וחלונות-F. עניין של משהו כמו 2 דקות. הרי אתה דבר על אנשים אינטליגנטיים, לא על גלמים. אותם אנשים למדו בלי קושי להפעיל טלפון אנדרואיד או אייפון.

המראה כל שאר הפעולות הבסיסיות מספיק דומות למה שיש עוד מימי ה-XP כך שעקומת הלמידה צריכה להיות תלולה מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עובדה שמיקרוסופט מחזירה את ה"התחל" המיתולוגי בחזרה בחלונות 9.

יש דברים שעובדים? למה להרוס?

ד"א זאת גם אחת הסיבות שהממשק לסמארטפונים לא מצליח להם. אנשים התרגלו לסגנון מסויים ולא כדאי לנסות "לחנך" אותם למשהו אחר שנראה מגניב לאיזה גיק באחת מחברות הפיתוח.

המעבר בין קוביות בחיפוש אחרי התוכנה שלך, חוסר משווע בחיפוש פשוט, האפליקציות המשתלטות על כל המסך, הקפיצה המרגיזה של המחוות המחורבנות האלו מהפינות בכל פעם שאתה לא זהיר מספיק עם העכבר,

כל הדברים ה"מגניבים" האלו הם מגניבים רק בפירסומות. אני אישית (ואיתי עוד כמה) נטרף מעצבים כשאני רוצה בסה"כ למצוא משהו במהירות ומתחיל לבהות בקוביות ודברים שעפים לי מכאן לשם.

ממשק משתמש = 0

הדבר הראשון שהתקנתי על ה 8 היה התחל חלופי והעפתי את כל מחוות הקסם עלאק לעזאזל.

ואני לא נוגע כרגע בצד הביצועים והתנהלות המערכת, הזכרון והגישה לדיסק שהם מצויינים בפני עצמם ויותר טובים מחלונות 7.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

זה נכון ולא נכון.

זה שאנשים התרגלו לא אומר שזה טוב.

זה רק אומר שבמקרה של Win8 הם ניסו לחנך שוק קשה יותר בכח למשהו שיש בו בעיתיות אחרת.

דוגמא טובה זה סמארטפונים אחרים ש״המציאו״ את הממשק בסביבות 2007/8 ועובדה שכולם קיבלו אותם אחרי שנים של טלפונים רגילים ומכשירים מבוססי מגע שלא תפסו בשום דרך כלשהיא.

עוד דוגמא אגב פרודוקטיביות ועצבים אגב זה מעבר למק - מאז שאבא שלי לדוגמא עבר ב2007 למקבוק שלו - אולי חוץ מבחודשיים שלושה הראשונים - לא הייתי צריך לעזור לו פעם אחת עם המחשב , אמא שלי לעומת זאת שנשארה עם פיסי כל כמה זמן יש באקקלאש וצריך להתעסק עם משהו כזה או אחר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני ניסיתי להכריח את עצמי להתרגל ל win 8. אני עובד איתו בערך מהיום שיצא ה preview הראשון. כל עוד אתה לא צריך למצוא אפליקציה ב start הכל מעולה. ברגע שהתקנתי אפליקציה חדשה אני נאבק כדי למצוא אותה.

עזוב את זה שפעולות פשוטות כמו start-run כבר לא קיימות יותר וגם אותן צריך לחפש.

ואם זה לא מספיק, הגדילו לעשות ודחפו את כל הממשק הזה גם לשרתים. עכשיו נראה אותך מגיע ל start כאשר אתה עובד ב rdp שלא נמצא על כל המסך.

אני חושב שהבעיתיות היא בניסיון לחנך שווקים שהממשק הזה לא מתאים להם: שרתים, מחשבים אישיים ללא מסך מגע.

מה שהם הולכים לעשות ב win9 היה צפוי מהרגע שיצא 8.

עריכה אחרונה על ידי niger21
פורסם (נערך)

בהחלט שכחתי את השרת 2012 עם הממשק המזורגג הזה..

בוא נראה מישהו שיכול לעבוד עם הדרעק הזה דקה אחת.

הנה צילום מסך.

Untitled.jpg

מה שכן, מדהים איך פתאום שוק האפליקציות לתפריט התחל משגשג :-D

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

בשרת זה ממש מגוחך, עלוב מה שהם עשו. השרת (בצבא) נתקע עם איזה אפליקציה שקרסה אז אני רוצה בRDP לעשות ריסט, צריך קודם להגדיל את הRDP למסך מלא, ואז עכבר בפינה הימנית ואז להזיז אותו למטה ואז יש שמה עוד איזה 2-3 לחיצות שכבר אני לא זוכר. WTF.

או רוצה למצוא את הניהול של הIIS או כל מני דברים אחרים שהיו חבויים גם בווינדוס הקודמים, בלתי אפשרי אם לא עושים לו PIN לTASKBAR.

פשוט נוראי.

במחשב האישי - אין לזה שום מטרה. כל אפליקציה של מטרו היא לא נוחה ולא הגיונית, מה הקשר מסך מלא בDESKTOP. ההתחל תמיד היה נוראי אבל לפחות מסודר עם תקיות, ככה שאת ה20 דברים שיש בתקיה של הOFFICE למשל לא ראיתי, אז גם את זה ביטלו. וזה בכלל מחשב אני רוצה שהכל יהיה נגיש וקטן בשביל שיהיה נוח בעכבר, לא רוצה כפתורי ענק למסכי מגע... אני גם לא מעוניין לעבוד עם מגע בDESKTOP גם אם זה יהיה בחינם, זה פשוט לא נוח פיזית.

אז אפשר לתקן את ה8 ולהתקין לו התחל ולשחק בהגדרות, אבל בתכלס אין לו שום יתרון למשתמש הנורמלי, וההתעסקות בעניין זה חיסרון. שיצא ווינדוס 9 שיהיה קצת משודרג מ7 אבל עם ממשק נוח אז אני אתקין 9. כרגע את 8 מחקתי ממזמן ועובד על 7.

גם אני שנים עבדתי עם Ubuntu אבל הפסקתי ברגע שהם התחילו לעבור מהGNOME 2 לUNITY המעצבן שהיה אמנם נוח (לא כמו ווינדוס 8, למרות שהעדפתי את הGNOME 2) אבל זה פשוט לא היה יציב בשיט. כל היום קריסות ובאגים. וגם זה לא זוכר מסכים שחיברתי וכל פעם צריך להגדיר מחדש, ועברתי ללפטופ באותו זמן אז זה היה חובה לעבור לווינדוס 7 בגלל זה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

כמו שכשלונו של 8 היה ברור עוד כשהם שחררו את גירסת האלפא, זה גם ברור מה הולך לקרות, ב-9 (או 8.2 כמו שזה נראה עכשיו)מיקרוסופט תיתן למשתמשים לבחור בין המטרו לבין הממשק הרגיל, 10 תתפצל ותכלול גרסה רגילה לדסקטופים וגרסה לטאבלטים ולסמרטפונים, וכל מי שהתרגל לעבוד עם המטרו על המחשב האישי שלו יצטרך להתרגל חזרה.

ועוד לא דיברנו על האנשים שאשכרה קנו 8 ועכשיו יצטרכו לעבור בסבך הבירוקרטי של מיקרוסופט ע"מ לקבל איזו הנחה חסרת משמעות בקניית 9.

או אנשים עם לפטופים שלא יוכלו להשתמש באופציית השחזור המובנה בדיסק הקשיח מפני שזה ישנמך אותם בחזרה ל-8.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

ה-8 לא כזה נורא, אני מעדיף אותו על ה-7 בעיקר בגלל שהוא מרגיש לי פחות כבד.

אפשר להפטר מהאריחים ולהגדיר שבלחיצה על התחל, יופיעו כל התוכנות (בדומה להתחל הרגיל, רק שזה נפתח על כל המסך).

החיפוש, לוח הבקרה, run, cmd ועוד נמצאים בתפריט שאליו אפשר להגיע דרך לחיצה ימנית על כפתור ההתחל.

פורסם

לפני כמה ימים שדרגתי ל 7 אחרי עשור של עבודה עם XP, גם אני הייתי אומר "הכי טוב XP" עד שהתחלתי להשתמש ב 7, תענוג.

בעיקר פתרון הבעיות האוטומטי, רוב הדרייברים הותקנו לבד, האינטרנט הופעל בלי להתקשר למוקד התמיכה (התקשרתי כי לא האמנתי שהוא יפעל לבד, פתאום הוא אמר לי לפתוח את הדף אינטרנט וראיתי שהכל עובד) והכל דופק כמו שעון.

השתמשתי הרבה בווינדוס 8 בלפטופ, ממש לא היה נוח לעבוד, ישר הורדתי תוסף שמחזיר את ההתחל, ויש מלא דברים מעצבנים ממש.

פותח השרשור אם תרצה קישור לווינדוס שהורדתי רק תגיד, קח בחשבון שזה מצריך קראק (WINDOWS LOADER) שעל הדרך גם מתקין MALWARE חמוד שפותח כל פעם את עצמו במקום את דף הבית (יש עליו המון מידע באינטרנט והצלחתי להסיר אותו לאחר מאבק קל).

Miata ND2

פורסם

תודה, בינתיים הורדתי מהלינק ש

אלי55 פרסם ואני אתקין אותו היום. צרבתי את ה iso ל USB , אני מקווה שזה מספיק.

כשנגיע לשלב הקראק אני אחזור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם אתה אוהב את הוינדוס 7 ומחפש גירסאת לינוקס שמזכירה אותה נסה את zorin os

לכל מי שיש וינדוס 8 ורוצה ממשק של וינדוס 7 יכול להוריד תוסף Classic Shell למערכת הנ"ל.

• תוכן חדש...