Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי, באמת שניסיתי.

אבל זה מעצבן שפתאום המחשב נכנס לפריז, מעצבן שאתה חורש את הפורומים למצוא פיתרון ומעצבן עוד יותר שאתה לא מוצא.

הקש האחרון ששבר אותי הוא שהכרום הפסיק לנגן וידאו מסוים שהיה מנגן פעם בלי בעיה.

מישהו יכול לפרגן בלינק להורדה טובה של ווינדוס 7, 32 ביט, באנגלית זה גם בסדר ורצוי בלי התעסקויות של קראקים אחרי ההתקנה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Microsoft.com

מעבירים שם כרטיס אשראי ולא צריך להתעסק עם קראקים וכאלו :)

וברצינות יש להם גירסאות ניסוי (ל30 יום) של חלק מהמערכות העלה. משם תמצא קראק או תשלם.

לא הייתי סומך על עותק קומבינה מבחינת אבטחה בימינו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תחפש לך טורנט טוב לפי REVIEWS, אגב הייתי ממליץ על גרסת BASIC HOME קלה ומהירה יותר.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הקש האחרון ששבר אותי הוא שהכרום הפסיק לנגן וידאו מסוים שהיה מנגן פעם בלי בעיה.

מסוים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק מי שלא מצליח להשיג את זה בחינם משלם על זה.

הרבה יותר קל להשיג את זה בתשלום, אבל זה לא אותה הרגשה!

וברצינות אתה יכול לקנות בערך ב400 שח דרך איגוד ההורים, או ממש בזול דרך עובד של משרד החינוך

פורסם

איגוד ההורים? מה זה. נדמה לי שזה המחיר לכל מי שנכנס לאופיס דיפו או דומיו.

דרך משרד החינוך אכן עולה כמה עשרות ש"ח, ואם אתה סטודנט במוסד שיש לו הסדר עם MS - בחינם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ברור מדוע הלינוקס נתקע, אצלנו יש HTPC על לינוקס ועובד מעולה מהרגע הראשון. ממליץ על UBUNTU גירסה 14 ממש פשוטה ונוחה למשתמש מתחיל בלינוקס. שווה עוד נסיון עם הלינוקס, די בודאות שיעבוד ובנוסף לא תתמודד עם בעית הוינדוס

פורסם

אתה לא צריך לקנות את המ"ה ממיקרוסופט,אתה יכול להוריד דרכם קובץ ISO של המערכת שאתה רוצה (סתם עוד כסף בשביל דיסק מעפן)

אתה רק רוכש את הרשיון (קוד בהתקנה\אימות לאחר מכן) וזה כמו שכתב המבוגר שמעליי - זמין בהנחות דרך כל מיני גופים למיניהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא ברור מדוע הלינוקס נתקע

בדיוק, לא ברור. אבל שיטוט בפורומים מראה שאני לא היחיד. אני מניח שהוא לא מסתדר טוב עם החומרה שלי. ניסיתי כל מיני גרסאות החל מ 11.04 ועד 13.04.

בסוף התקבעתי על 12.04 וגם זה עם התצורה הישנה ולא החדשה, כי הסתבר שככה הוא נתקע פחות.

באמת שנתתי צ'אנס ורציתי שזה יצליח ואפילו אין לי דרישות גבוהות,וכשהמחשב לא נתקע אני גם מאוד מרוצה, גם אצלי המחשב הוא HTPC.

אחרי 3 שנים עם האובונטו, אני מוותר.

פורסם

כי אנשים תקועים בעבר.

גם במעבר מדוס\חלונות 3.1 לחלונות 95 היו תגובות מוזרות. לאנשים קשה להתרגל לדברים חדשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על המחשב של אשתי יש win8, על המחשב בעבודה יש לי 7. אני מעדיף את ה 7.

• תוכן חדש...