Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מתנה מחבר מאוורר ישן לרכב, חווטתי אותו כראוי אבל הבעיה היא שיש לו רק און-אוף. אין שליטה במהירות. יש פתרון פשוט לעניין? משהו כמו פוטנציומטר או בקר PWM?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תבדוק מהי צריכת הזרם של המאוורר כאשר הוא מחובר לרכב הרכב מונע לחילופין בדוק האם כתוב משהו על המאוורר.

לא כול מאוורר 'מתוכנן' לשליטה על מהירות הסיבוב-ידי PWM.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תגדיר:

"לא כול מאוורר 'מתוכנן' לשליטה על מהירות הסיבוב-ידי PWM." הריי כל מנוע DC (לא בראשלס) ישנה את מהירות הסיבוב שלו בתלות במתח שהוא יקבל - זאת אומרת על פי זמן המחזור בPWM שהוא יקבל.

ואם אין כרגע מנגון קביעת מהירות כל שהוא אז לדעתי מה שיש בתוך המאוורר זה נטו מנוע ומפסק,אז אם נכניס מנגנון שיקבע את ההספק שיעבור למנוע זה אמור להיות בסדר.

לדעתי בקר PWM אמור להספיק,כמובן תבדוק שהוא עומד במתח ובזרם שהמאוורר דורש.

עריכה אחרונה על ידי WonderDin

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מנצל"ש-

לי יש בעיה הפוכה- יש לי מאוורר של מחשב עם 3 חוטים,

אני מבין שאחד מהם הוא PWM?

אני מעוניין במהירות קבועה, מה הדבר הכי פשוט וזול שאני צריך לעשות?

עריכה: עכשיו אני רואה ש4 חוטים זה PWM,

3 חוטים זה TACHO - משוב שחוזר ללוח אם ונותן חיווי אם המאוורר אכן מסתובב או לא.

אני מבין שאם אשאיר את החוט הזה באוויר המאוורר עדיין יעבוד?

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • תוכן חדש...