Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת ^

ועוד דבר רציתי להתעייץ איתכם בנוגע להתקנת מראה באוטו לאחר החלפת שימשה. החליפו להורים שלי בטויוטה קורולה 2014 שלהם שישמשה קידמית בגלל שאבא שלי בטעות נתן מכה והוריד את המראה המרכזית . לשמשה נגרם נזק כתוצאה מהמכה ונוצר סדק לאורכה מהנקודה שבה הייתה המראה ועד למטה. המראה יצאה ממקומה ולכן אבא שלי פנה לסוכנות טויוטה בכדי לטפל בנושא. בסופו של דבר לאחר כשבוע בערך החליפו לנו את השמשה ברכב אבל המתקינים של השמשה התקינו לנו את המראה נמוך מדיי . האם אבא שלי יוכל לחזור אליהם במטרה שיסדרו את המראה במיקום שהיא צריכה להיות ובמידה וכן מוציאים אותה האם זה לא ישאיר סימני שאריות של הדבק ?

אני מעלה פה תמונות של הרכב של ההורים + רכב טויוטה קורולה מהעבודה שבו מודבקת המראה כמו שצריך במקום הנכון.

הקורולה של ההורים :

20140827_072719.jpg20140827_072745.jpg

קורולה מהעבודה שבה המראה מותקנת כמו שצריך (שימו לב למגן שמש השחור ואיפה שהמראה מותקנת לעומת המראה בקורולה של ההורים) :

20140827_100227.jpg

20140827_100232.jpg

20140827_072725.jpg

20140827_072757.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני לא מצליח לראות מהתמונות, אבל בדרך כלל יש מקום יעודי על השמשה שבה מתקינים את המראה, סימן שחור בגודל הבסיס של המראה. לא בטוח שניתן להתקין אותה במקום אחר. יכול להיו שהתקינו לכם שמשה חליפית (רוב הסיכויים) , ופשוט המקום היעודי טיפה למטה. ככה זה נראה מהתמונות לפחות.

פורסם

במתיחת הפנים של מרצדס W140 בשנת 1995. נקרא parktronic. מערכת PDC של BMW לא הרבה זמן אחרי זה, לא זוכר בדיוק מתי.

לפני שנות התשעים היה למכוניות שדה ראייה הרבה יותר טוב ולא היה צורך בשטויות האלה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
במתיחת הפנים של מרצדס W140 בשנת 1995. נקרא parktronic.

אכן. הם התקינו חיישנים מקדימה ומאחורה. לפני מתיחת פנים היו קרניים מצחיקות שיוצאות כאשר משלבים רוורס.

ברכבי יוקרה חיישני רוורס מקוריים באו קאופציה/כסטנדרט החל מאצע-סוף שנות ה90. תלוי מדגם. גם הוצע קסנון מקורי כאופציה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחכה כבר הרבה זמן שמישהו פה יגיב בנוגע ל"החלפת השמשה הקידמית" בקורולה של הההורים מודל 2014 . החליפו שמשה אבל מיקמו את המראה המרכזית נמוך מדיי ( ראו תמונות למעלה ^ ^ ) האם אפשרי יהיה להוציא את המראה אל אף שהודבקה עם הדבק המיוחד של המראות לשמשה ולהדביק אותה לבמקום שהיא אמורה הייתה להיות מודבקת ? האם זה לא ישאיר סימנים של דבק כאשר יוציאו אותה מהמקום שהיא מודבקת בו כרגע ?

המתקינים של השמשה יצאו טיפשים שלא הסתכלו איפה אמורים באמת להדביק ואיפה שמיקמו זה מפריע קצת לשדה ראייה .. הם היו אמורים להדביק אותה איפה השחור מחוספס הזה ( מונע סנוור נגד שמש ? ) כי הסתכלתי בקורולות אחרות איך זה מודבק !

פורסם

להוציא את המראה ולהחזיר אותה תמיד אפשר. השאלה היא האם ישארו סימנים כי כל שמשה שיורדת ממנה מראה הולכת לפח אז לאף אחד לא אכפת באמת מהסימנים.

תפנה לזגג שביצע את העבודה ותראה מה הוא אומר,אל תתחיל להשתגע ולצעוק שם בגלל המראה. הם אומנם הדביקו אותה לא כמו שהיה במקור אבל אני בטוח שזה לא כל כך נורא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה צריך לפתוח נושא עם כותרת מתאימה בפורום הטכני. מי שמומחה להדבקת מראות לא ייכנס לשירשור שהכתורת שלו עוסקת בחיישני רוורס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

חיישני רוורס התחילו לצוץ פחות או יותר בתקופה בה iGo ו GPS היוו מילות גנאי עבור מרבית האנשים, שזה 2004~.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בנוגע להדבקת המראה בקורולה של ההורים , רציתי לשאול האם אני בעצמי יכול להוריד את המראה ואם כן עם איזה חומרים / כלים עליי להשתמש ? אני שוקל בעצמי להוציא את המראה ולמקם אותה מחדש איפה שהיא כן צריכה להיות ממוקמות כמו שהיה לפני כשההורים קנו את הרכב .

פורסם

בקשר לחיישני רברס - לפני כמה ימים ראיתי SUV\4X4 ישן של BMW (לערכתי 97-96) עם חיישני רברס מאחורה בגודל של כדור בילארד.

לדעתי מהסדרה הראשונה או השנייה שיצא לשוק מ BMW.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...