Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית סליחה על הסיפור הארוך

לא יודע אם מותר לי להגיד את שם החברה. אז בינתיים אקרא לה "החברה".

החברה מפרסמת שהיא עושה טרייד אין לרכב הישן במחיר מחירון. התקשרתי להתעניין. המוקדנית קבעה לי פגישה באחד מהסניפים אחרי שקיבלתי תשובה מוחלטת שהרכב שלי הוא בקטגוריה הנכונה. היא אפילו נתנה לי קוד הטבה שאני אמסור בפגישה ויצ'פרו אותי...לא האמנתי ואמרתי לה- לוקחים את הרכב שלי (מאליבו שנת 2009) מחירון וגם נותנים הטבה???!!! "לא ייתכן משהו לא נראה לי- זה כל כך טוב..." אלה המלים שאמרתי לה. היא צחקה וענתה שהכל בסדר ואיחלה לי בהצלחה.

שמח וטוב לי נסעתי עם אשתי וילדיי והגענו בדיוק לשעה שנקבעה (ביקשו לדייק ואני גם ככה דייקן). איש המכירות עיכב אותנו חצי שעה! לאחר מכן התחיל השואו: אחרי שבחרנו רכב והתרשמנו אשתי פונה אליו: "אוקיי כמה צריך להוסיף?". ואז הוא מתקשר לבעל מגרש ומקבל ממנו מחיר על הרכב שלי. הוא עושה חישובים ויוצא לו סכום אסטרונומי!! אני שואל איך הגעת לזה מה עם מחיר מחירון? הוא הראה לי נוסחה שצריך תואר שני כדי להבין אותה (יש לי רק תואר ראשון...) ובה התנאים לקבלת מחיר מחירון. כשאמרתי שהמוקדנית הבטיחה לי מחירון הוא אמר שזאת מעופפת ואין לה מושג מה היא עושה. יצאנו משם עם עוגמת נפש לא קטנה. לא רציתי להאריך עוד ולספר איך הנציג התנהל בצורה ביזיונית במהלך הפגישה כשכל שנייה מדבר בטלפון ועוד...

אני מת שהחברה תקבל עונש. אשמח לדעת איך הייתם מגיבים?

רנו קליאו ביומיום, מאליבו להרגעת הנפש

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרסי נדיב, רומני אמין וטרייד אין במחיר מחירון יש רק באגדות. לא קרה כלום. נסעת ראית חזרת, כל הנזק שלך נגמר בקצת דלק. בפעם הבאה אל תאמין לכל מה שמספרים לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן אמת בפרסום...(חוץ מהאותיות הקטנות אולי) העיקר שיגיעו הלקוחות :? (תוכל להעלות לכאן את המודעה שהתפרסמה ?)

אני כן חושב שעליך לפרסם את שם החברה אם כל דבריך אמת הם (אין עם זה שום בעייה).

וזאת למען יראו וכן - ייתכן ותזכה פה לתגובה של חבר פורום שהוא נציג החברה (יש כאלה פה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אין דבר כזה טרייד-אין במחיר מחירון, לא קיים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם היה טרייד אין במחיר מחירון אמיתי, אתר יד 2 ו-winwin היו נסגרים תוך יומיים.

תמיד יש אותיות קטנות ובדר"כ הכל זי** שכל אחד גדול לגרום לאנשים לבוא ואז הם אומרים "טוב הגעתי עד לפה אז פחות כמה מאות שקלים לא נורא" {מאות שקלים במקרה הטוב מאוד}.

דרך אגב, רוב החברות מתנהגות באותה צורה ככה שזה לא משנה אם תרשום את השם של החברה או לא.

מה שכן אם תרשום זה יעשה לאנשים אחרים חיים יותר קלים והם לא יגשו לשם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

כמה נקודות

- בשיחות כאלה מבקשים גם את השם של המוקדנית או איך שקוראים לזה... אגב השאלה תגלה לפעמים שהנחרצות נעלמת. אם גילית שהיא תיחמנה ועכשיו הדברים שונים, שואלים אותה איך היא מרגישה עם זה שמישהו מנחה אותה לשקר ושהיא מסכימה. אם מגלים את שקריה רק במגרש, מתקשרים שוב ומבקשים אותה וכמובן מעדכנים אותה שהיא משקרת. כן, זה תמים מאוד, אבל מכיוון שעניין התחמנות הטלפונית קיים בכל תחום, אני עושה שעת חינוך למי שמרגיש נוח להתפרנס משקרים. אפילו של אחרים. בשיחות האלה אתה מגלה דברים מאוד מעניינים.

- אתה כמובן תמים - ידעת את האמת והעדפת לחשוב אחרת. לא קרה כלום. ככל שתתנסה בזה פחות תתאכזב.

- אם יש לך מסמך כלשהו, או חומר פרסומי שיכול להוות בסיס והוכחה לאומנות הפיתוי והמלכודת - נא העלה לכאן ותציל נפשות נוספות.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הפסדת כמה ליטרים של בנזין, בכל זאת מאליבו...

בכל אופן ממליץ לך כן לפרסם ו/או להעלות את המודעה בטענה "רק הנחתי כאן" ובסטטוסים מצייצים ודומיו בפייסבוק.

גילוי נאות, יבואני הרכב כן נותנים לפעמים מחירון מלא בתמורה לשדרוג לחדש. אימי מסרה פג'ו 107 יד ראשונה עם 22000 קילומטר משנת 2011 וקיבלה מחירון מלא עליו, הוסיפה רק 21 אלף ויצאה עם 107 חדשה 2014 לפני כחודש

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אימי מסרה פג'ו 107 יד ראשונה עם 22000 קילומטר משנת 2011 וקיבלה מחירון מלא עליו

מחירון מלא? מבחינתי,לרכב עם נתונים כאלה, מחירון מלא משמעו מחירון משוקלל. זה מה שהיא קיבלה? אני בספק.

פורסם

אני לא מביו איך אנשים חושבים שמגרש שמתפרנס ממכירת רכבים יכול לתת לכם מחיר מחירון כאשר הוא צריך למכור את הרכב אחרי ללקוח אחר.

פורסם

דווקא יש טרייד במחירון, רק בתנאי שהרכב שאתה לוקח במקום, יהיה גם במחירון.

חבר פעם החליף קורולה 98 חבוטה במאזדה 3 ליסינג, הוא קיבל מחירון על הרכב- 15 אלף, אבל היה צריך לקנות את המאזדה במחירון- 60 אלף. באותה תקופה המאזדות האלה היו נמכרות בממוצע ב-45-50 אלף. ככה שיוצא שהוא הביא את הרכב שלו ב-5 אלף או אולי אפילו בחינם...

פורסם

הפרסום היה של חברת אלדן והפגישה היתה בסניף בחיפה. ראו הוזהרתם.

אני יודע שאני מצטייר כאדם תמים אבל חברים- יש חוק במדינה. אני אומר לכם אם הייתי מקליט את השיחה עם המוקדנית הייתי הולך על תביעה.

שבת שלום

רנו קליאו ביומיום, מאליבו להרגעת הנפש

פורסם

אם זהו מבוקשך,תתקשר שוב ביום ראשון,אני דיי בטוח שתשמע את אותן התשובות. תקליט את השיחה,והנה לך שיחה מוקלטת..

אתה מבין שאתה לא הראשון והאחרון שזה נאמר לו.

בהצלחה ושב"ש.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

1. פעם הבאה תתייעץ בפורום

2. אל תיקח ללב - אתה בישראל להזכירך

3. תביעה על מה? על זה שמישהי בטלפון שבכלל לא מכירה אותך ואת הרכב הבטיחה כביכול מחירון? הם יכולים להתנער מזה באלף דרכים שונות. זו אומנות החרטא. מפתים אותך כדי שתגיע כי רוב הסיכויים אם כבר הגעת אז תסכים לתנאים שלהם אפילו שזה לא בדיוק כמו שנאמר.

פורסם

חברה מפרסמת שהיא תקנה את הרכב שלך במחיר מחירון! מה אכפת לי או ל-wzeedan אך היא מתמחרת או מי מסבסד מה!

זהו פרסום שקרי, וזו עבירה על החוק! וכנראה שזו עוד חברה ישראלית מטומטמת שיד ימין לא יודעת מיד שמאל!

רובכם הגדול מותחים ביקורת על wzeedan, צריך להחרים את אלדן!

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

נו באמת, אל תהיה תמים. אני בטוח שלא נולדת אתמול.

לא שאני מצדיק אותם, אבל ככה כל פרסום עובד. הכותרת מפוצצת ולמטה רשום בקטן "בכפוף לתקנון"...

אם אתה מחרים את אלדן, תחרים את כל החברות, כי הן לא שונות אחת מהשניה.

• תוכן חדש...