Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך קוראים לזה בעברית אבל אני מתכוון לפס השחור בחלק העליון של החלון הקדמי

ראיתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/PUNTO-SUNSTRIP-DECALS-GRAPHICS-STICKER-SS009-/120534139408?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c10650210

זה יתאים לפונטו ספייס ELX?

זה חוקי בכלל העניין הזה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

היי, ראשית כל על טעם ועל ריח ... אני אישית לא הייתי שם את זה , ניראה לי שמאוד יכער את הרכב , שנית , התחושה שלי שזה מגביל את שדה הראיה - אומנם זה למעלה ואתה לא מנחית מטוסים תוך כדי אבל בכל זאת מצמצם את הזכוכית הקדמית .

שנית- תציץ בגוגל תמונות ותרשום [h=2]sunstrip punt ותקבל שלל אופציות איך זה ניראה , חוקי או לא שאלה טובה , חכה למומחים כאן .[/h]

פורסם (נערך)

אני דווקא חושב שזה נראה טוב, לא האלה בצבע אלא השקופים כמו השחרת חלונות

ככה למשל :

sun_strip.png

כזה שמגיע קצת פחות נמוך

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אפשר לשים מגן שמש כמו בתמונה, פעם לא הייתה מונית פג'ו בארץ בלי המגן הירוק הזה!

MAGEN%20SHEMESHsapir.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שזה עדיין קיים במוניות מרצדס ביהודה ושומרון, או היה קיים עד לפני כמה שנים.

בפיג'ו אני חושב שנתקלתי מספר פעמים כמו כן באזורים האלו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אוקיי אז לגבי היופי נשים את זה בצד

מישהו יודע לגבי החוקיות?

עוד שאלה - לגבי ההשחרת חלונות אחוריים לפונטו התקשרתי לחנות שמתמחה בזה ואמרו לי בגלל שהגומי על החלון אז צריך חומר מיוחד וזה יעלה 250 במקום 200 זה הגיוני ? הבנתי שגם קל לפרק את החלון וככה קל גם לעשות לבד מישהו יודע אם זה נכון?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

איזה שטויות, זה לא בגלל הגומיות, זה בגלל הציפלינגים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הציפלגינים אצלו מיועדים להשחרות ,

אז אני לא בטוח שזה זה.

יש מצב זה השאנקים גומי בעייתים ולכן דורשים מחיר גבוה יותר.

• תוכן חדש...