Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SPICE ELX 2003 חשודה

Bamba_Car
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק לא כולם רמאים,אבל פה כשאדם אומר אין תאונות ודלת אחרת,אין ביטוח ולא נותן לנהוג,קמ גבוהה,אין פה מציאה כול כך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יכול להיות שהחליפו דלת ולא הייתה תאונה? למה שיעשו זאת?

כתוב במודעה שהדגם הוא ELX. המוכר הדגיש שזה 80 כ"ס ולא 60.

חיפוש בגוגל של המספר הראה לי שהוא נמצא במודעה אחרת:

http://www.focusnet.co.il/inner-pages/singlead/?adId=59062

כנראה שמדובר בסוחר. שווה להתקשר אליו לבדוק אם זה באמת המצב? או שלוותר ולעבור הלאה?

אני מבינה שלא החזקת את הרישיון של הרכב הזה בידיים כי הדגם רשום שם. אז אשאל אותך שאלה קצרה, משענות הראש במושבים הקידמיים הן כריות שלמות או סוג של "רשת" עם פלסטיק?

כריות שלמות=ELX

מחוררות=SX

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ואולי ה"סוחר" הזה כמו שאתה מתאר אותו הוא בעל עסק קטן שמפרנס משפחה ועובד בכבוד.

אולי הוא אפילו קניין של אחת החברות המובילות בשוק,

אני מכיר מקרוב סוחר כזה שקונה את רכבי הטרייד אין שחוזרים מחברת ליסינג ומוכר אותן,

בנאדם ישר כמו סרגל.

מסכים איתך שיש סטיגמה.

אך לא כולם רמאים.

בכל אופן,

כפי שמתואר פה אכן הסיפור של הביטוח לא נשמע אמין.

יש הרבה רכבים כאלו ואחרים שתוכל למצוא בתקציב שאתה מחפש.

אז אולי הסוחר הזה שאתה מכיר הוא צדיק בסדום. אולי.

יכול להיות שאתה מכיר סוחר רכב הגון. אולי. אני לא שולל, יש גם כאלה, אבל זה כמו למצוא יהלום בתוך ערימת חרא.

באופן כללי כל ה"קבלני משנה" האלה זה סוחרים שלוקחים את כל הזבל שהחברות הגדולות לא מוכנות למכור בעצמן מתוך שיקולי תדמית.

רכבים אחרי תאונות, רכבים גמורים מבחינה מכנית וכו'. חברה גדולה ומכובדת הרי לא תתעסק בזה נכון? אז הם מעבירים את הזבל הזה לסוחרים סוג ז' והם מוכרים את זה הלאה.

V5

פורסם
יכול להיות שהחליפו דלת ולא הייתה תאונה? למה שיעשו זאת?

האמת יש לזה תרוץ,אם החלק היה פגום בצורה כלשהי כמו מכה או חלון שבור

אז יותר זול להביא דלת מפירוק בצבע הרכב ולסגור סיפור. (זה הסוד של הפונטואים :)

ייתכן וגם ששיקר כי הELX יותר נחשק -הצצה מתחת למכסה מנוע ישר תיתן את התשובה החד משמעית.

מכירים מוסכים באיזור נהריה? אם אחליט לבדוק את הרכב במוסך שאין משהו חריג מכנית שלא שמתי לב אליו.

האם יוכלו לבדוק במוסך אם הרכב עבר תאונה? הבגז' מאחור מדאיג אותי.

יש ברח' לוחמי הגטאות ליד לייפ אנד פיטנס מכון בדיקה,

לי אישית יש נסיון עם הבדיקה לפני קניה ב"טסט בעכו" מול עין המפרץ,

יש את מוסך מורשה פיאט "פאטין" בעכו (באזור תעשיה לא רחוק מקניון עזריאלי) עדיף לברר מולם אם ניתן לעשות בדיקה לפני קנייה (לא כמו של מכון אלא חוות דעת על הרכב בבדיקה של מכונאי)

לפני שנה וחצי הייתי בדיוק בנעליים שלך, אם תצתרך עזרה לגבי מידע כזה או אחר (יותר רלוונטי לדגם ה SX) אתה מוזמן לפנות בפרטי.

פורסם
ואולי ה"סוחר" הזה כמו שאתה מתאר אותו הוא בעל עסק קטן שמפרנס משפחה ועובד בכבוד.

אולי הוא אפילו קניין של אחת החברות המובילות בשוק,

אני מכיר מקרוב סוחר כזה שקונה את רכבי הטרייד אין שחוזרים מחברת ליסינג ומוכר אותן,

בנאדם ישר כמו סרגל.

מסכים איתך שיש סטיגמה.

אך לא כולם רמאים.

בכל אופן,

כפי שמתואר פה אכן הסיפור של הביטוח לא נשמע אמין.

יש הרבה רכבים כאלו ואחרים שתוכל למצוא בתקציב שאתה מחפש.

בואו לא נהיה תמימים. כל פרנסה מכבדת את בעליה, אבל המוכר צריך לעבוד ביושר. כאן הוא עושה קומבינה על גב של סטודנט שבסך הכל מחפש רכב אמין והוא משחק אותה אדם פרטי כדי ליצור אמינות.

אחד כזה הוא נוכל וכדאי לפרסם את פרטיו, למען ייזהרו אחרים

• תוכן חדש...