Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שיותר מסקרן אותי זה איך רכב כזה, שהוא עוד חדש, הגיע לכזה מצב.

העבודה פשוט מדהימה ואיכותית.

הרכב הגיע ביבוא אישי,סביר להניח שהוא יד שנייה ולך תדע איך טופל על ידי הקונה בארץ המוצא..

עבודה יפה על הרכב.שאפו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ואו מדהים ,אין לי מילים לתאר את העבודה !

יש לך חומרים מעולים ובהחלט המון רצון :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

עבודה מדהימה, הלוואי צ'מפיון היו דואגים ככה לרכב החדש שלי לפני שקיבלתי אותו.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
עבודה מדהימה, הלוואי צ'מפיון היו דואגים ככה לרכב החדש שלי לפני שקיבלתי אותו.

בתוספת המתאימה היו דואגים לך להכל :)

פורסם
הרכב הגיע ביבוא אישי,סביר להניח שהוא יד שנייה ולך תדע איך טופל על ידי הקונה בארץ המוצא..

עבודה יפה על הרכב.שאפו.

הרכב נקנה עם 0 קילומטר על ידי הבעלים, הנזקים נטו מהנמל.

עבודה מקצועית.

אפשר כמה מילים על הכיסוי? מה עשוי,מחיר?

הכיסוי עשוי בעבודת יד בשוויץ,בעל תפירה כפולה וחזקה במיוחד.

הבד מאוד אלסטי ונושם,על מנת למנוע התאבות של אדים בין הכיסוי לרכב.

הכיסוי עשוי משני שכבות של בדים,החיצונית לשמירה מפני פגעי טבע, ופנימית רכה מאוד למניעת שריטות.

הבדים אינם עולים באש וניתן לשים כיסוי גם על רכב חם.

מחיר כיסוי לרכב בגודל בינוני הינו 3500 ש'ח.

פורסם

בהודעת פתיחה כתבתם:

היום נציג בפניכם טיפול דיטיילינג מקיף לרכב חדש שיובא לארץ עם 1000 ק'מ ועמד כחודשיים בנמל.

עכשיו:

הרכב נקנה עם 0 קילומטר על ידי הבעלים, הנזקים נטו מהנמל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הכיסוי עשוי בעבודת יד בשוויץ,בעל תפירה כפולה וחזקה במיוחד.

הבד מאוד אלסטי ונושם,על מנת למנוע התאבות של אדים בין הכיסוי לרכב.

הכיסוי עשוי משני שכבות של בדים,החיצונית לשמירה מפני פגעי טבע, ופנימית רכה מאוד למניעת שריטות.

הבדים אינם עולים באש וניתן לשים כיסוי גם על רכב חם.

מחיר כיסוי לרכב בגודל בינוני הינו 3500 ש'ח.

מחיר מטורף. אני אוותר על התענוג.

תודה והעיקר הבריאות.

פורסם

murzilka,באמת,את וחבר שלך גוסטבאסטרד.התרומה היחידה שלכם בפורם שאתם כל הזמן מנסים לתקן /להעיר/להעליב/לתת הרגשה שאתם עליונים .אף אחד לא מעוניין לקבל הערות מסוג זה.כאילו אתם לא משתתפים בפורום וזורמים איתו אלא כאילו הילדים האלו בכיתה שכל הזמן קופצים למורה ומנסים להראות כמה אתם חכמים.אנשים לא אוהבים התנהגות זו .תזרמו עם הפורום,תתנו הערות במקום ולעניין הנושא ותאמיני יהיה הרבה יותר כיף לקרוא את תגובות שלכם.ד"א לא אני הראשון כבר נותן לכם הערה בעניין הזה.אז בבקשה תעשו עם זה משו

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
בהודעת פתיחה כתבתם:

עכשיו:

והיכן הבעיה בדיוק? לפעמים כדאי לברר קצת על ייבוא אישי לפני שמנסים להוציא אנשים שקרנים.

אסביר לך בקצרה, כאשר רכב נכנס לארץ עם 0 קילומטר המס עליו הוא כמו על רכב חדש!

כאשר רכב נכנס לארץ לאחר כמות קילומטרים סבירה (במקרה הזה 1000 ק'מ) המס יורד בצורה דרסטית.

לכן הבעלים העדיף (בחכמה אגב) לנסוע לגרמניה ולקנות רכב חדש! לנהוג איתו עד לנמל הקרוב ולהכניסו לארץ כרכב משומש.

אנו מקווים שהסיפור הגיוני מספיק מבחינתך! אנו מצרים שמכל הפוסט זה הדבר היחיד שמשך את תשומת ליבך.

פורסם (נערך)

זאת דעתך האישית ואני מכבדת אותה. אבל כמו שאתה בטח יכול לראות בעצמך זה פורום, משמעות הפורום זה לא לחלק "לייקים" ולענות ב"אמן" לכל מה שנכתב. כמו שחבר פורום ותיק כתב באחד השרשורים "אם כולנו היינו בעלי אותה הדעה הפורום לא היה קיים".

יש כאלה שמסכימים איתי, עם הדעות שלי ועם צורת הכתיבה שלי, למשל המחמאה שקיבלתי אתמול מחבר פורום שאני אישית מאוד מעריכה את הפעילות שלו בפורום:

את דווקא עושה רושם של אישה מאוד חכמה, שיודעת איך להתבטאות

באופן ברור, ענייני -ונעים לקריאה.

ויש כאלה שלא, זכותם המלאה, לא אשלול מאף אחד את זכות לחופש הדעה והביטוי.

עכשיו אתה מחליט לרדת לא רק לפסים אישיים, אלא גם לחיי הפרטיים ולערב פה את בן הזוג שלי, שאיתו יש לך איזו בעיה אישית שאתה לא מצליח לפתור תוך כדי שאתה מטריד אותו בהודעות פרטיות ותגובות ילדותיות

GHOSTBUSTER-שוב פעם אתה??!!

זה ממש לא עינייני, אני לא יודעת למה אתה מערב אותי בסכסוך הזה בינכם. זה שאנחנו כותבים מאותה כתובת IP (תוך גילוי מלא, מבלי להסתיר את זה מאף אחד או להסתתר אחד מאחורי גבו של השני) לא הופך אותנו לאותו בן אדם.

אם ההודעות שלי מפריעות לך, אתה מוזמן ליישם בעצמך את העצה שנתת פעם לחבר שלי "פעם הבאה פשוט אל תגיב לתגובות שלי" מבחינתי, אתה מוזמן לא לקרוא אותן, לא להתייסח אליהן בשום צורה וככה הן לא יפגעו לך בחווית הגלישה בפורום.

אם על תרומה לפורום דיברת. מה, לדעתך, אתה תורם לפורום?

לגבי התגובה שלי לסוויסוקס, כמובן שהעבודה שנעשתה על הרכב מדהימה בצורה יוצאת מן הכלל, לא חושבת שיש צורך להכביר במילים.

אך בעיניי יש הבדל מהותי בין רכב חדש 0 ק"מ לבין משומש ורציתי לדעת מה מקור הביטחון שהנזקים למושב עור נעשו דווקא בנמל בארץ.

עריכה: עד שכתבתי את הפוסט סוויוקס נתנו תשובה, תודה רבה על ההבהרה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סוויסווקס הגיב לך בדיוק ולעניין.חבל שמכל הפוסט הזה מה ששמת לב שהבן אדם נתן נתונים שלא קשורים לפרוייקט אלא ד"א בתור תוספת.אל תחפשו נקודות שחורות על דף לבן ,זה לא לעניין במיוחד בתרד יפה שכזה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...