Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספא עם חדר פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז גם תורי הגיע..

אני מחפש ספא באזור המרכז, עם חדר פרטי לשלוש שעות, עם ג׳קוזי, ואפשרות לסאונה בחדר.

אני כבר מתבלבל מרוב המלצות באינטרנט, אבל רואים שזה תגובות טובות של בעלי העסקים. אני מחפש תגובות אמיתיות!

עדיפות לאזור ראשון, חולון, אבל גם רחובות ותל אביב זה בסדר. אז אני מחכה להמלצות טובות שלכם, עד עכשיו מצאתי את הטיטאניק ספא. יש לציין שטווח הגילאים שלי ושל חברה שלי זה 16-18

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אני מכיר את ספא הדרים במושב סתריה,ליד רחובות.

מקום יפה , מטופח ונעים.

לגבי מחירים-תתקשר ותברר.

אילן

סלע

פורסם

תודה לכם,

ספא הדרים מאוד יקר, שכולם רוצים 550 הם מבקשים 850.

גם ההורים שלי המליצו לי עליו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אנחנו בזמנו נהנינו מאוד בספא "חוויה כפרית "בנס ציונה . זה מתחם אחד מרווח יחסית עם גקוזי ,בריכה,סאונה וחדרון עם מיטה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני הייתי עם בת זוגתי בספא בקיבוץ יד נתן ליד קרית גת. תחילה מקבלים עיסוי זוגי לפי בחירה ואח"כ קיבלנו צימר לשעתיים-שלוש (לא זוכר בוודאות) וכל התענוג עלה כ500₪, אם זה לא רחוק לך, ממליץ בחום.

• תוכן חדש...