Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אוהבי השעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני - אתה אומר שרכב הוא אינו תכשיט בשבילך - אלא אביזר הנאה?!!

תגדיר אביזר הנאה - אולי כמו וויברטור:wink:

אין אין כמו דיון פילוסופי מעמיק על מהות החיים.

אני לא שואב הנאה מלהביט על האוטו כל היום. זה לא עושה לי את זה. אני צריך גם לנהוג בו. אם אתה משתייך לאלו שמספיק להם לראות כמה מגניב האוטו שלהם וזה מעלה להם את האגו, אז אני יכול להבין את הסיבה שאתה משקיע אלפי שקלים בשעונים מעוצבים. באשר אלי, אם כולם מסביבי יבואו ברולקסים באלפי שקלים, אני פשוט אגיע עם שמולקס. מי יבחין בהבדל :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוודאי שאתה שואב הנאה מהנהיגה ברכב. אבל אתה נהנה גם מהצורה שלו (האם היית נוסע בסוזוקי ליאנה עם אותם ביצועים), ואתה גם נהנה מהמבטים ברמזור מכאלו שמזהים מהו רכבך.

הנקודה היא שיש כאן מימדים נוספים. באם אימפרזה (משופרת מכנית - אבל חזותית נחזית כמו אימפרזה רגילה) היתה מעניקה הנאה מנהיגה כמו הרכב שלך - האם היית נוסע באחת!!

אה ואם עוסקים במין, אז אכן הרכב הפיזו שלי באמת רועדת ורוטטת לעיתים כמו צרפתייה (מבלי להתייחס לקולות המשונים שהיא מוציאה לעיתים) - אולי לזה הכוונה באביזר הנאה:wink: .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

טוב אולי קצת חרגנו מהנושא - אבל אני אנסה להסביר את עצם הרצון לאסוף שעונים .

שעון טוב הוא כמו ארוחה במסעדה יוקרתית - אתה מרגיש הרגשה שונה מהרגיל. כמובן אפשר ללכת עם שעון CASIO ב-50 ש"ח (אבל זה כמו לנסוע בסובארו ליאונה - ולצערי יש הרבה שאינם מבינים על מה המהומה - כי סובארו ליאונה ממש מתאימה לצרכיהם).

יותר מזה הצורך בלהחזיק כמות של שעונים (מעבר לשעוני אספנות ישנים - שכאלו יש לי כמות נכבדה) יוקרתיים היא הרצון לשנות כל הזמן - אני נוטה להחליף שעונים מידי יום. הכי קרוב לכך היא ההרגשה שאני יכול להגיע הביתה להחנות את ה-GTI ולהכנס ל-MG MIDGET פתוחה ולנסוע לעבר השקיעה. זה נכון גם כשאני רוצה לנסוע לים - פשוט קופץ לאחד הגיפים ונוסע...

יש הבנה.

פורסם

חחח, לצערי אני נתקל באנשים שמעונינים בדיהוו שלי, ומציעים 5 אלף שקל....

אנחנו ב-380 שקל קונים דייהו רייסר..:-D

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רוני, אנשים קונים שעון יקר בשביל תדמית. שבפיך זה נקרא פוזה, אצל אנשים אחרים זה נקרא סגנון חיים.

כן, כן אמרת הכל מכיוון שכמו שאמרת בהתחלה אין בשעונים שום דבר יותר טוב מבסייקו שלך, להפך אולי הסייקו שלך יכול ללמד אותם כמה דברים.

שעון אי אפשר להשוות למכונית (למרות הדימיון במחיר), זה לא שיש הבדל רציני בין שעון ב100 שקלים לשעון ב100 אלף שקלים, חוץ מאחריות לכל החיים אולי או אמינות של השעון.

אף אחד לא קונה את הסקטור סימאסטר בשביל לצוד איתו כרישים (חוץ מתומר) ואף אחד לא קונה את הפאנראי בשביל לראות יותר טוב מה השעה. בדיוק כמו שאף אחד לא קונה חולצה בפולו ספורט בזכות איכות הבד שלה.

אתה באמת חושב שמי שמוציא עוד אלפי ועשרות אלפי שקלים על דגמים שונים של מכוניות קונה אותם בגלל שהם יותר טובים ? תאמין לי ש90% מבעלי המרצדסים יכלו לסוע בקורולה ולהגיע אותו הדבר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב, זה ברור לי מה שאתם אומרים ואני יכול להבין אתכם. אבל אני פשוט חושב אחרת. מבחינתכם שעון זה קישוט בדיוק כמו צמיד או שרשרת לאישה. למי שאוהב תכשיטים זה אחלה. אני לא טיפוס כזה וזה הכל. אני הרבה יותר פרקטי. לפחות כל עוד אני לא איש עשיר שיכול להרשות לעצמו מה שהוא רוצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב אולי קצת חרגנו מהנושא - אבל אני אנסה להסביר את עצם הרצון לאסוף שעונים .

שעון טוב הוא כמו ארוחה במסעדה יוקרתית - אתה מרגיש הרגשה שונה מהרגיל. כמובן אפשר ללכת עם שעון CASIO ב-50 ש"ח (אבל זה כמו לנסוע בסובארו ליאונה - ולצערי יש הרבה שאינם מבינים על מה המהומה - כי סובארו ליאונה ממש מתאימה לצרכיהם).

יותר מזה הצורך בלהחזיק כמות של שעונים (מעבר לשעוני אספנות ישנים - שכאלו יש לי כמות נכבדה) יוקרתיים היא הרצון לשנות כל הזמן - אני נוטה להחליף שעונים מידי יום. הכי קרוב לכך היא ההרגשה שאני יכול להגיע הביתה להחנות את ה-GTI ולהכנס ל-MG MIDGET פתוחה ולנסוע לעבר השקיעה. זה נכון גם כשאני רוצה לנסוע לים - פשוט קופץ לאחד הגיפים ונוסע...

יש הבנה.

מה לעשות מאד מאד מסכים!

אני מחליף כמעט כל יום שעון ומאד נהנה מזה(ויש לי שעונים יום יום ליותר משלושה חודשים:wink: ).

וזה בדיוק כמו שביום מסויים אני רוצה את R שלי וביום אחר בא לי על הקסנטיה שלי.

וזה בדיוק כמו שאנשים מסויימים מחליפים חברות,עגילים,עבודות וכ"ו.

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מעבר לעניין של מראה,שעון הוא בהרבה מובנים סמל סטטוס (כמו שלא תראה אנשי עסקים כבדים נוסעים לעבודה עם פיאט אונו,סביר להניח שהם גם לא יענדו שעון של 50 שקל).

מעבר לזה,כל אחד והקטע שלו ומה שהוא אוהב ועושה לו טוב,הרי רוני,אני מכיר לא מעט אנשים שיגידו שבכסף של הרכב שלך הם יכולים לקנות יפנית שלאורך זמן תעלה זול יותר (אמינות ידידי...) ובשורה התחתונה תבצע את אותה פעולה של הרכב שלך= להעביר אותך מ-A ל-B (מה לעשות,זה המטרה של רכב בסופו של דבר).

העניין של FUN מהנהיגה וכו' מבחינתם זה שולי,הם רוצים פרקטיות.

אתה חיפשת רכב שגם יבצע את המשימה הזאת אבל עם ערך מוסף של הנאה מנהיגה.

אותו כנ"ל בשעונים,נכון שעל הנייר הקסיו שלך של ה-50 שקל עושה בדיוק את אותה פעולה של שעון ברייטלינג שעולה פי 500 ממנו (אולי ברמת דיוק נמוכה יותר),אבל מבחינת אותם אנשים, המראה של השעון,היוקרתיות שהוא משדר,ונוסף על כך התחכום שלו זה הערך המוסף מבחינתם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יודע מה איתכם, אבל אני לא מסתדר כל כך עם המחוגים האלה.. :?

:lol:

כששוטר יעצור אותך וישאל "תגיד, למה נסעת מהר?"

תענה לו את התשובה הזאת...

Back to the original - NC again.

פורסם
:lol:

כששוטר יעצור אותך וישאל "תגיד, למה נסעת מהר?"

תענה לו את התשובה הזאת...

מתאים לי יותר דיגיטלי. S2000.

אבל בתכל'ס אף אחד לא מסתדר עם שעוני מחוגים.

תמיד לוקח כמה שניות לקלוט מה השעה.

172

פורסם

טוב לנו יש פיתרון לבעיית ההשהייה/ההבנה של השעה בשעון עם מחוגים - אינטלגנציה!!

פורסם
תחום חובבי/אספני המכוניות אכן משיק פעמים רבות עם תחום איסוף שעונים. אני מעריך שלא נערך מחקר בעניין ואולם אני מכיר עשרות רבות של חובבי/אספני מכוניות שגם תחום השעונים נוגע אליהם.
במגזין בלייזר הייתה כתבה מאוד מעניינת בנושא השוואה בין רכב לשעון .

צבי.

• תוכן חדש...