Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטטיסטיקת רכבים גניבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום, אני חדשה כאן!

לא מבינטורית במיוחד אבל כן מתעניינת בעולם המוטוריקה וקוראת הרבה כאן, כבר תקופה ארוכה למדי.

ועכשיו לעניין: איפה אני יכולה למצוא סטטיסטיקות ורשימות של רכבים גניבים במיוחד? כל מה שמצאתי עד עכשיו הם נתונים יבשושיים ובלתי-מספקים בעליל, שלא לומר ישנים (שנת 2012-2013), דו"חות משטרה וכו'. אני מחפשת משהו יותר עדכני ומרתק, כמו דו"חות של חברות הביטוח וכו'.

אשמח לקבל קישורים/הפניות לדו"חות כאלו.

תודה :-D

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה!

מופתעת שהרכבים הגניבים ביותר הם מתוצרת סאן-יאנג, בכללי לא ראיתי הרבה כאלו בכבישים.

אני מחפשת סטטיסטיקת גניבות לגבי רכב מאוד ספציפי. יש איזושהי דרך למצוא את זה? (מדובר בשברולט אופטרה...)

פורסם
תודה רבה!

מופתעת שהרכבים הגניבים ביותר הם מתוצרת סאן-יאנג, בכללי לא ראיתי הרבה כאלו בכבישים.

כי הם גנבו הכל :roflmao::roflmao::roflmao:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

סאן יאנג זו בכלל חברה שמייצרת אופנועים.

ושברולט אופטרה לא גונבים, אלא אם הגנב אדיוט.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ומי מייצר את הרודיוס? את הרקסטון?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אבל איך אפשר לראות באתר הזה את הרשימה המסתורית של "רכבים גניבים" ועוד מידע מעניין? לדעת איזה חברה גונבים הכי הרבה זה טוב, אבל הסודות של הביטוח לא גלויות כאן.

פורסם

וואלה לא ידעתי. יחי ההבדל הקטן.

פורסם

ושברולט אופטרה לא גונבים, אלא אם הגנב אדיוט.

בדיוק לנקודה הזו אני מנסה לחתור.

למה לעזאזל שמישהו ירצה לגנוב רכב כזה?! באמת שניסיתי למצוא הסבר הגיוני, אבל אין לי.

זה מטומטם.

נניח שאני גנב. מסתובבת לי בשכונה ומחפשת מציאות. יש 3 קורולות, 8 מאזדות מסוגים שונים, 5 יונדאי, הונדות, ואפילו צרפתיות.

למה, בשם מריה הקדושה, לגנוב דווקא את האופטרה היחידה בסביבה?

*פרס לפותר התעלומה

פורסם

רכב בהזמנה.

נניח ומישהו הלך לתקן אופטרה וצריך חלקים, ומוסך שהוא עובד איתו הוא מוסך של נוכלים, בדרך כלל זה קורה בשטחים, אז הם באים גונבים רכב זהה ויש להם מלאי חלפים בחינם.

וזו גם הסיבה העיקרית שבגללה נגנבים כלי רכב, לצורך פירוק ומכירת חלפים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם הרכב שלך כבר נגנב (אם לא היה מקיף-תנחומי) אז איך נתונים סטטיסטיים עוזרים לך? אם גנבו 3 או 65 אופטרות מתחילת השנה, זה כבר ממש לא משנה.

למה לגנוב דווקא אותה? כמו שאריק אמר, הזמנה, לא רואה סיבה אחרת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...