Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבלה מכוונת ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתאריך 16.08.2014 בלילה בין יום שבת ליום ראשון , אנשים "טובים" ביצעו נזק רב לרכב שלי שכלל ניקוב 4 צמיגים ושריטת צלב על מכסה מנוע. רכב חנה ברחוב הנוטע במרכז נתניה. האם מישהו שמע על איזה כנופיה משועממת באזור מרכז נתניה שמבצעת נזק דומה לעוד רכבים ?

ובכלל האם לשריטת צלב על מכסה מנוע יש משמעות כלשהי ? אזהרה או משהו ?

חשוב להדגיש שאנו משפחה רגילה , בלי עסקים , בלי חובות , לא מסוכסכים עם אף אחד , רכב חונה בחניה ציבורית ולא תופס חניה של מישהו. אישתי וילדי מפוחדים ואנו רוצים להאמין שזה מיקרי וחד פעמי , איזה ואנדליזם חולף.

אודה לתשובתכם

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפחיד.

ייתכן שיש כאן מקרה של טעות בזיהוי - כלומר הרכב שלך דומה מאוד לרכב של מישהו אחר שאותו חיפשו העבריינים.

נסה לבדוק אם יש במקרה איזושהי מצלמה והקלטה של וידאו של עסק/ים שנמצא/ים בקרבת מקום כדי להבין מה קרה,

במידה ויש זו תוכל להיות ראיה במשטרה - כמובן האיכות של הווידאו אם קיים תעזור יותר או פחות באיתור מי מהם.

בהצלחה ובשורות טובות

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

מקווה שטעו בזיהוי

אוטו רגיל לכל דבר , מאזדה 3 2008 , למרות שצבעו לא שכיח , צבע כחול כהה (אולי 2-3 רכבים כאלה בכל השכונה)

פורסם

אכן הגשתי , אך בגלל שאין לי סיכסוכים עם אף אחד (לפחות לא ידוע לי) התיק נסגר תוך כמה שעות ללא המשך טיפול לפי סיבה "עבריין לא נודע"

פורסם

לפני כשנה חרטו לדודי על הרכב צלב קרס על הפגוש. מה שכן, זה היה סתם רגע של שיעמום אצל כמה מבני דודינו.

אבל בגלל שאני לא מכיר את האנשים בנתניה, נשאר לי רק לאחל לך שזה היה משהו חד פעמי.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
לפני כשנה חרטו לדודי על הרכב צלב קרס על הפגוש. מה שכן, זה היה סתם רגע של שיעמום אצל כמה מבני דודינו.

אבל בגלל שאני לא מכיר את האנשים בנתניה, נשאר לי רק לאחל לך שזה היה משהו חד פעמי.

רגע של שעמום או רגע של אנטישמיות.. זה עצוב שגילויי גזענות ואלימות נהפכו בנורמה ל"רגעי שעמום" כאשר מדובר בנערים. לך זאת אולי נראית הגזמה, אבל מדובר בנער או נערים עם סיכוי גבוה לשתף פעולה בעתיד עם החרמות על ישראל/ביצוע הפגנות אלימות/אהדת מחבלים או אפילו גרוע מכך. האם דיווחת על כך למשטרה? התקשורת קופצת על כל גילוי גזענות מהצד שלנו ואני חושב שזה מחובתנו המוסרית להפוך את המשוואה ולהראות גם את גילויי הגזענות שלהם כלפינו.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ראשית הרעיון של המצלמה מעולה בשביל המשטרה , אם החוליגנים יחזרו .

שנית - כבר שמענו על הרבה מקרים של תג מחיר אנטישמי כנגד יהודים והרבה שמענו . לא מאמין שזה משהו אישי .

פורסם

רגע של שיעמום, הצחקת אותי ! רגע של שיעמום יהיה גם שתניח את הנשק ותיתן לבני דודים שלך להשתעמם עלינו ?

פורסם

איכות התמונה לא הכי טובה אבל בגדול המצב סביר , לא ניראה חבלה משמעותית למזלך . כואב הלב לראות את זה פשוט , למה ? מה עובר בראש של הבנאדם ?

פורסם

בעיה מעצבנת וכואבת

הרכב שלי יחסית בולט לעין ומושך תשומת לב

חצי שנה אחרי צבע כללי מישהו בירך אותי בשריטה מאזור הבגאז' עד סוף הדלת , עמוקה מאוד, רואים את היסוד

המשטרה לא תעשה כלום בנידון ואם אין לך מצלמה שמצלמת ברכב או לכיוונו פשוט "תאכל" את זה

אני בעקבות זה התקנתי מצלמה על קיר שמשקיף על הרכב ויש לי מצלמה שפועלת תמיד בתוך האוטו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...