Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לברווז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני כחודש פניתי בבקשת עזרה לברווז, שייעץ לי על סכין שאני רוצה לקנות, חשוב להדגיש שההמלצה באה בעקבות הגדרות שלי לצורת להב/תקציב וכו'.

כך ששאלות למה הסכין הזאת ולא אחרת, לבוא בטענות אליי ולא לממליץ.

לאחר התכתבות ביננו ופסילת מספר הצעות, עלתה בגורל הקרשו 10 (אינ'ץ) וכאן יש לספר שהחלטתי על הדעת עצמי להגדיל אותה בשקל וקניתי את הקרשו 14.

מצורף תמונות, ליד XXX כמידה מידה ולא, לא אבטיח, ליד רכב העל במדינתנו... פאביה (ספורט)

IMG_0538.JPGIMG_0539.JPG

אז כאמור תודה לברווז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותזהר שהפאביה לא תחתוך לך את הסכין בטעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נעצר במכס?

מזל!

קרשו חברת סכינים מעולה.

יש לי את ה"תואם ספידרקו פוליס" שלהם (לא זוכר את הדגם) ושניהם מעולים, אבל ללא ספק, הסכין השימושית ביותר אצלי היא זאת:

17-1040.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נעצר במכס, אך לקח לי 20 דקות מרגע שהחנתי ואז שחזרתי חזרה לרכב.

השחרור בסניף ת"א, קומה א' הצהרתי אצל הפקידה שזה למטרות אספנות, נגשתי לאשנב 30 והתחדשתי.

פורסם

מעולה!

פעם היו רואים סכין ושואלים מיד לאן להחזיר את החבילה.

עשו חיים קשים, כאילו איזה מחבל מתאבד ירצח עם טנטו של קולד סטיל ולא עם סכין בשר שגנב מהאיטליז או שקנה בשוק ב 10 שקל.

פורסם
כאילו איזה מחבל מתאבד ירצח עם טנטו של קולד סטיל ולא עם סכין בשר שגנב מהאיטליז או שקנה בשוק ב 10 שקל.

תשמע זה לא שנות התשעים, גם למתאבדים יש סטייל. אני חושב שעם המיליארדים שחמאס מגלגל, יכולים להרשות לעצמם סכין מקצועי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תשמע זה לא שנות התשעים, גם למתאבדים יש סטייל. אני חושב שעם המיליארדים שחמאס מגלגל, יכולים להרשות לעצמם סכין מקצועי.

כלכלית זה לא שווה אם הוא מתאבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא טנטו ומתאבדים הולך ביחד כבר מאות שנים.

פורסם

נצל"ש - אפשר קישור לאיפה שקנית את הדגם פאביה? (אצלי רק זה אפור + גג לבן,בלי סאנרוף)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נצל"ש - אפשר קישור לאיפה שקנית את הדגם פאביה? (אצלי רק זה אפור + גג לבן,בלי סאנרוף)

חיפשתי ולא מצאתי (יש לי את הדגם בבית כבר 4 שנים בערך)

פורסם

ובינתיים ברכבת הקלה בירושלים... (לא יודע אם הסכין מקורית או סתם חיקוי)

knife.jpg

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...