Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לברווז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לא יודע אם זה ממש מחקה איזה דגם מקורי אבל מדובר באולר זול ופשוט.

2. פשוט או לא, הדקירה זהה.

3. את נגע ההליכה במרחב הציבורי עם נשק קר חייבים לעקור מהשורש בין אם הסכין נתפס על ערבי, יהודי או צרקסי.

ברוב המקרים שהם לא עבריינים מועדים, לילה במעצר בהוראת מפכ"ל וללא כל שיקול דעת של השוטר בעת מציאת נשק קר עליך תצמצם את התופעה בצורה משמעותית.

במקרים של העבריינים, זאת לפחות תהיה סיבה להטריד, לטרטר ולהעביר אותם עוד לילה במעצר, מה שרק עושה טוב לחברה החופשית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה נכלל בהגדרה נשק קר? אם יש לי לדרמן בכיס?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

3. את נגע ההליכה במרחב הציבורי עם נשק קר חייבים לעקור מהשורש בין אם הסכין נתפס על ערבי, יהודי או צרקסי.

קרשו שאלוט. מדובר על סכין עם מנגנון סיוע בפתיחה, מה שניתן להגדיר כ"חצי קפיצית".

ואני לא מסכים אתך, באגירה. לא הפעם.

אני מסתובב לעיתים גם כן במרחב הציבורי עם סכין. קורה. אני משתדל להשאיר אותה ברכב או בתיק שלא עליי, אבל לעיתים שוכח.

האם זה עושה אותי עבריין? האם זה הופך אותי למועד ללדקור מישהו?

לא. בדיוק כמו שאתמול 3 מליון (זרקתי מספר) אקדחים רשומים לא ירו באף אחד. הסכין לא אשמה בכלום. האדיוט שמחזיק אותה, הוא הבעייה.

מי שחובב סכינים מבין עד כמה מדובר בכלי שימושי, כן- אפילו בקניון.

מי שתוהה "מה?! בשביל מה לעזאזל צריך בקניון סכין?!?!", יש לי משפט אחד קצר עבורך: שקית-קטשופ-שלא-נפתחת-במסעדה. דוגמה על קצה המזלג, וסליחה על משחק המילים.

מה נכלל בהגדרה נשק קר? אם יש לי לדרמן בכיס?

התשובה הקצרה היא, לדרמן נחשב לנשק קר.

התשובה הארוכה יותר היא: החוק במדינה לא מנוסח בצורה טובה ונתון לאלפי פרשנויות שונות ומשונות.

החוק אומר: מותר לך להסתובב עליך עם להב שאינו ננעל או מקובע, באורך שאינו עולה על 4 אצבעות (דומני 10 ס"מ אם כי אינני זוכר בוודאות). ואפילו אז, אם תתבקש, תצטרך להוכיח שזה ל"מטרה כשירה" (לשון החוק). במילים אחרות- אולר שוויצרי "מקגייוור" וזהו. וכיום גם זה כבר לא מחייב, יש אולרים שוויצרים עם נעילה ללהב.

לדרמן נופל בקטגורייה של "מה שבא לשוטר לעשות" כי ידוע ומובן שזה כלי, אבל מנגד, יש לו להב ננעל...

אם אתה טכנאי או איש שטח כלשהוא, חייל, מילואימניק, עובד מחסן וכדומה,ושוטר יעצור אותך ויקלוט את הלדרמן, לא יקרה כלום (ברוב המקרים).

אם אתה בחור נחמד עם מבטא כלשהוא, סביר להניח שאת הלילה תבלה במעצר ואת הבוקר בשיחה עם שופט. או משהו כזה.

אם אתה "סתם לא בא לשוטר בטוב", הסיכוי שתבלה במעצר גדול.

ואם אתה חי בסרט, אולי השוטר ייקח אותך לעזור לו לנטרל את הפצצה שהחביאו בחניון כי אין לו חותך חוטים עליו. בינתיים עוד לא קרה לי.

ואלאק, טרונצ'ו, ביום שבת נזכרתי בך ובהמלצה והתחלתי לתהות מה קורה עם זה, האם קיבלת, האם מרוצה, ופשוט שכחתי לשאול. ואז באת לי עם כותרת בהקדשה אישית :lol:

פשוט סכין יפה. אין מה להגיד, מעוצבת היטב. הידית נוחה לאחיזה או שסתם נראית טוב וזהו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזל. ללדרמן שלי אין נעילה.

לא שזה מפריע לי לרצוח אנשים כל היום, כן?

פורסם

ומה אתה עושה בערב כשאתה חוזר הבייתה כדי להירגע? יורד לרחוב וצובט לאנשים בפטמות עם הפלאייר? או סתם רץ עם המספריים פתוחות? :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לדרמן קיק, אין בו מספריים.:wink:

פורסם
...

ואלאק, טרונצ'ו, ביום שבת נזכרתי בך ובהמלצה והתחלתי לתהות מה קורה עם זה, האם קיבלת, האם מרוצה, ופשוט שכחתי לשאול. ואז באת לי עם כותרת בהקדשה אישית :lol:

פשוט סכין יפה. אין מה להגיד, מעוצבת היטב. הידית נוחה לאחיזה או שסתם נראית טוב וזהו?

לקח לסכין הרבה זמן להגיע, חודש ושבוע וזאת למרות שהיא באה מארה"ב.

הידית מדהימה, אחיזה נוחה מאוד ועשויה סוג של גומי שנותן אחיזה יצבה של תחליק.

למרות שהסכין כבדה, אפשר להחזיק אותה כמעט ללא עייפות של פרק היד.

פורסם
זה לדרמן קיק, אין בו מספריים.:wink:

שששש, מה אתה מגלה לכולם? הרסת לי את הבדיחה עכשיו.

הידית מדהימה, אחיזה נוחה מאוד ועשויה סוג של גומי שנותן אחיזה יצבה של תחליק.

חודש פלוס מארה"ב? זה מוזר קצת, לרוב מדובר על פרק זמן של שבוע. ייתכן שהיא התעכבה במכס או משהו כזה ולכן זה לקח לה זמן.

להבנתי היא אמורה להיות גם נוחה מאד לשימוש, עם עיצוב שלא מעייף את היד בשימוש ממושך. אבל מאחר ולא יצא לי להחזיק אחת כזו ביד (עדיין...), ומאחר ולכל אחד גודל יד שונה, הייתי סקרן קצת :wink:

פורסם

גם אני הופתעתי, חבילת מארה"ב גם כאלה שנעצרו במכס, מגיעות אלי מקסימום אחרי שבועים ויצא לי לקבל גם חבילות אחרי 4 ימים בלבד.

העיקוב לא היה במכס, עקבתי אחרי החבילה באדיקות, יום אחרי שהחבילה נחתה בארץ כבר קבלתי הודעה.

זאת החברת שילוח שאיתה הגיעה הסכין.

• תוכן חדש...