Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לדייק זה AIO, מנקה ממסך ומגן.

יש לו יכולת חיתוך, כמו לרוב הגלייזים המנקים.

אם 10 זה הכי חזק, יכולת החיתוך של הגלייז הוא 0.5, אפילו פחות.

נכון.

חשוב לדעת שלא ניתן להעלים סווירלים לחלוטין על ידי גלייז. אלא חייבים ליישם פוליש דו שלבי.

ניסיתי את Black Light והתוצאה הייתה סבירה- בטח שלא העלים סווירלים.( אולי טשטש אותם מעט)

את Black Light מכרתי לאחר שימוש בודד. ( מעדיף מנזרנה ישירות גם מבחינת עמידות טובה יותר ללא גלייז)

גם אני מתעצל לעשות פוליש מלא- לא בגלל עצלנות, אלא מחוסר מקום מסודר/סגור. (אם היה? הייתי עובד אפילו באמצע הלילה ללא בעיה)

אבל אשמח להתנסות שוב בחברה (אוטגלים) שהייתה המועדפת שלי לפני הרבה שנים. (לא את כל המוצרים שלהם אהבתי, אבל חלק גדול כן)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
!srp new formula.

מכיוון שאני עצלן ואין לי באמת כוח לבצע פוליש מלא, עשיתי שיעורי בית בזמנו.

קראתי המון ביקורות על החומרים המובילים בשוק, והחלטתי לנסות את רובם (בi4d הייתה אופציה להזמין סמפלים בזול, אולי עדיין ניתן למתעניינים).

מהחומרים שעברו תחתי: cg black light, poorboys blackhole, srp old formula, srp new formula, klasse aio, clearkote red moose.

עוד גלייז כלשהו של 3m, ומאמין ששכחתי אחד או שניים.

המטרה הייתה בראש ובראשונה, מיסוך של סווירלים, ולאחר מכן ניקוי עמוק, מעבר למה שהפלסטלינה יכולה לספק.

המוצר הכי טוב שניסיתי ביי פאר היה srp new formula, נמרח כמו חמאה, אתה יכול לצפות את כל הרכב ורק לאחר מכן לעבור לבאפינג (מאוד מזכיר את menzerna powerlock באספקט הזה).

מיסוך הסווירלים שלו עולה בהרבה על שאר המוצרים שניסיתי.

יש לו יכולת הגנה, שאותי לא מעניינת כי הוא מבחינתי רק בסיס מקשר למה שיגיע מעליו.

אתה יכול להשתמש בווקס/אוטם מעל, ללא שום בעיה, מתחבר מעולה לכולם, שוב, מהנסיון שלי חיברתי אותו עם mpl, optiseal, carpro hydro2, sonax liquid wax, carpro reload, soft 99 fusso coat ועוד (נראה לי).

תיקון קטן למשתמש i.g, אין צורך ביותר מיד אחת כשמשתמשים בsrp, ובגלייזים בכלל.

הסיבה פשוטה, לחומרים הללו קלינרים שמנקים את הצבע, כשאתה עובר שוב עם החומר לאחר היד הראשונה, אתה בעצם מעלים את השכבה שמתחת.

ראיתי בדיטיילינג וורלד בזמנו השוואה בין יד אחת לבין שמונה/שבעה ידיים של srp, אין שום הבדל מהיד הראשונה לאחרונה, אם תרצה, אחפש.

בכל מקרה החומר הזה הוא זול באופן משמעותי משאר המתחרים, איזור 80-100 ש"ח מאיביי, תלוי בגודל.

אין לי מספיק מילים להמליץ עליו.

נכון לגבי כל גלייז, יישם אותו על רכב נקי לחלוטין, לאחר פלסטלינה ו-ipa/panel wipe.

החומר צריך בונדינג מקסימלי לפח הרכב ואין ליישם אותו מעל לשום הגנה, רק מתחת.

הוא יהיה השלב הראשון בשרשרת.

מעליו יישם איזה הגנה שתבחר, אבל שוב, יש גלייזים ש"מעדיפים" להתחבר עם אוטמים מסויים, ויש כאלה שיעדיפו ווקס.

תעשה שיעורי בית לפני הרכישה.

את הsrpשלי קניתי בהמלצתך עד כמה שאני זוכר. תודה :)

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=10656

בשירשור הוא מראה מה ההבדל בין כמות שונה של שכבות.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
!srp new formula.

מכיוון שאני עצלן ואין לי באמת כוח לבצע פוליש מלא, עשיתי שיעורי בית בזמנו.

קראתי המון ביקורות על החומרים המובילים בשוק, והחלטתי לנסות את רובם (בi4d הייתה אופציה להזמין סמפלים בזול, אולי עדיין ניתן למתעניינים).

מהחומרים שעברו תחתי: cg black light, poorboys blackhole, srp old formula, srp new formula, klasse aio, clearkote red moose.

עוד גלייז כלשהו של 3m, ומאמין ששכחתי אחד או שניים.

המטרה הייתה בראש ובראשונה, מיסוך של סווירלים, ולאחר מכן ניקוי עמוק, מעבר למה שהפלסטלינה יכולה לספק.

המוצר הכי טוב שניסיתי ביי פאר היה srp new formula, נמרח כמו חמאה, אתה יכול לצפות את כל הרכב ורק לאחר מכן לעבור לבאפינג (מאוד מזכיר את menzerna powerlock באספקט הזה).

מיסוך הסווירלים שלו עולה בהרבה על שאר המוצרים שניסיתי.

יש לו יכולת הגנה, שאותי לא מעניינת כי הוא מבחינתי רק בסיס מקשר למה שיגיע מעליו.

אתה יכול להשתמש בווקס/אוטם מעל, ללא שום בעיה, מתחבר מעולה לכולם, שוב, מהנסיון שלי חיברתי אותו עם mpl, optiseal, carpro hydro2, sonax liquid wax, carpro reload, soft 99 fusso coat ועוד (נראה לי).

תיקון קטן למשתמש i.g, אין צורך ביותר מיד אחת כשמשתמשים בsrp, ובגלייזים בכלל.

הסיבה פשוטה, לחומרים הללו קלינרים שמנקים את הצבע, כשאתה עובר שוב עם החומר לאחר היד הראשונה, אתה בעצם מעלים את השכבה שמתחת.

ראיתי בדיטיילינג וורלד בזמנו השוואה בין יד אחת לבין שמונה/שבעה ידיים של srp, אין שום הבדל מהיד הראשונה לאחרונה, אם תרצה, אחפש.

בכל מקרה החומר הזה הוא זול באופן משמעותי משאר המתחרים, איזור 80-100 ש"ח מאיביי, תלוי בגודל.

אין לי מספיק מילים להמליץ עליו.

נכון לגבי כל גלייז, יישם אותו על רכב נקי לחלוטין, לאחר פלסטלינה ו-ipa/panel wipe.

החומר צריך בונדינג מקסימלי לפח הרכב ואין ליישם אותו מעל לשום הגנה, רק מתחת.

הוא יהיה השלב הראשון בשרשרת.

מעליו יישם איזה הגנה שתבחר, אבל שוב, יש גלייזים ש"מעדיפים" להתחבר עם אוטמים מסויים, ויש כאלה שיעדיפו ווקס.

תעשה שיעורי בית לפני הרכישה.

יופי, עשית לי חשק לנסות את המוצר! אני *ככה* קרובה ללהפסיק לקרוא את התגובות שלך וזהו ;-)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אין בארץ.

ואם במקרה מצאת, זה מסטוק עתיק יומין בתקופה שיעקובי יבאו את המוצרים של אוטוגלים, לא להתקרב.

בכל מקרה, לינקים :

http://www.ebay.com/itm/Autoglym-Super-Resin-Polish-325ml-Car-Paintwork-Cleaner-Polish-/190839679443?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c6eee69d3

http://www.ebay.com/itm/Autoglym-SUPER-RESIN-POLISH-500Ml-Cleaner-Sealant-Shine-Easy-Use-Car-Maintenance-/131163653979?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item1e89f6875b

325 מ"ל = 84 שקלים.

500 מ"ל = 107 שקלים.

נחשו מה משתלם יותר להזמין :)

הגלייזים בלינקים שצירפתי הם מהפורמולה החדשה, והמוכרים אמינים מאוד, בריטיים, משלוחים דיי מהירים.

"יאללה בירי".

פורסם

אני קניתי לפני איזה חצי שנה טת החצי ונראה לי שזה יתייבש לפני שאני אשתמש בהכול. זה לא משהו ששמים כל חודשיים כמו שאפשר לשים וקס כשמתחשק. זה לשפשף הרבה ולעשות הכנה יותר רצינית. לפנות לפחות שבת שלמה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...