Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משתעמם בנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן פודקאסטים זה הפיתרון.

אם יש לך אייפון - overcast זו אפליקציה מעולה.

אם תתן נושאי עניין נכוון אותך לפודראסטים מעולים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

למי שקשה לו עם אנגלית, אפשר למצוא ברשת הקלטות מגל"ץ של שעה היסטורית.

אתה מתכוון לפרופ' מיכאל הר סגור? התוכנית היחידה שבשבילה הייתי מוכן להשאר במכונית גם אחרי שהגעתי הביתה, לא להפסיד כמה דקות של רכילות עסיסית מהמאה ה-17. אחד המרצים המבריקים, עם ידע בלתי נדלה וחוש הומור ענק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עובדי אלביט יחלקו עליך. :wink:

אז אני נוסע 140-145,

זה לא משהו שמספק אדרנלין וממילא ברמזור הקרוב הפער יצטמצם וזו תהיה שעת נסיעה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כנאמר האפשרות היחידה שלך היא שמע, הרחבת המגוון.

לי יוצא רק פעמיים בשבוע לעשות נסיעה של שעה וקצת וגם אחרי כמה נסיעות המוזיקה כבר מתחילה להימאס אז אני משתדל לחדש מדי פעם את מה שקיים,

במקרה שלך באמת רצוי להרחיב לעוד כיוונים כמו ספרי אודיו.. הפודקסטים המדוברים וכו.. ולעשות סבבים מוזיקה\רדיו\תוכן.

פורסם

לפני כמה שנים היתה לי קורולה שכורה למשך חודש, זה אכן היה משעמם נורא. הבעיה נפתרה כשהבראבו הגיעה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לפני כמה שנים היתה לי קורולה שכורה למשך חודש, זה אכן היה משעמם נורא. הבעיה נפתרה כשהבראבו הגיעה.

אני איתה לעוד שנה וחצי אולי טיפה יותר(תלוי בק"מ).

ובתקופה הזו אין שום תכנון להחליף.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ם את האמת, ברכב משעמם אני לא רואה יותר מדי אפשרויות. גם מוזיקה לא תעזור יותר מדי לדעתי.

אני מכיר את הנושא כי פעם נסעתי תקופה כל יום 160 קמ לכל כיוון בקאיה פיקנטו בכביש 6. אשכרה הייתי מרגיש שבא לי להירדם. הפתרון אצלי היה ממתקים, קפה ועצירות בתחנות התדלוק להתרעננות.

עם כל הכבוד, לנוע על 150 לא כזה מרגש וסתם מייגע כל הדרך ״לטוס״. מה גם, לא כל חברה תאפשר בזבוז כזה של דלק. (אני מניח שזה ליסינג, כן?)

ואגב אני על הקאיה הייתי נוסע בממוצע על 150-160 בכביש 6. לא עזר לשיעמום.

פורסם
ם את האמת, ברכב משעמם אני לא רואה יותר מדי אפשרויות. גם מוזיקה לא תעזור יותר מדי לדעתי.

אני מכיר את הנושא כי פעם נסעתי תקופה כל יום 160 קמ לכל כיוון בקאיה פיקנטו בכביש 6. אשכרה הייתי מרגיש שבא לי להירדם. הפתרון אצלי היה ממתקים, קפה ועצירות בתחנות התדלוק להתרעננות.

עם כל הכבוד, לנוע על 150 לא כזה מרגש וסתם מייגע כל הדרך ״לטוס״. מה גם, לא כל חברה תאפשר בזבוז כזה של דלק. (אני מניח שזה ליסינג, כן?)

ואגב אני על הקאיה הייתי נוסע בממוצע על 150-160 בכביש 6. לא עזר לשיעמום.

אני עושה עליה 40 בשנה,

הרכב נוסע המון ולא רק אני נוסע עליו.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אז קח לך עוד מישהו לדרך.

אפילו בכח :wink:

למה מי יבוא איתי מראשון לבאר שבע סתם לכיף?

אני חושב שאפילו בג'ולייטה נסיעות כאלה יהיו משעממות.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

צא מכביש 6 ותעלה לכביש שמוביל לשדרות בדרך מאשדוד (לא זוכר את שמו), עם גולייטה(תלתן) אתה תהנה מאוד.

אבל כאמור ברכב רגיל בנסיעות ארוכות ומוטוניות אין מה לעשות, כיף לא יהיה.

פורסם
למה מי יבוא איתי מראשון לבאר שבע סתם לכיף?

אני חושב שאפילו בג'ולייטה נסיעות כאלה יהיו משעממות.[/quote

תמורת כמה ג'ובות כמובן...

(נו באמת, ציפית לתשובות רציניות לשאלה לא רצינית שכזו ?

בנוסף - אתה יכול להתגלח למשל. אם היית אישה - אז היה ניתן לעשות גבות ולהתאפר. ולסמס, אה. איך שכחנו את זה :wink:)

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה אושריקו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...