Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עברתי תאונה עם הרכב שלי שברולט אבאו 2009 לפני כשבועיים.

לאחר התאונה כשהגיע הגרר, הגרריסט הניע את הרכב עם המפתח שלי ללא בעיה והעלה את הרכב לגרר. לאחר כשלושה ימים שהרכב היה במוסך, הוא עבר ממקום למקום למחלקת פחחות, לליפט וכדומה, התקשר אליי בעל המוסך וביקש את המפתח הרזרבי של האוטו בטענה שהמפתח שלי לא תקין ולא מניע את הרכב, לא כל כך הבנתי מה קרה אך העברתי לו את המפתח הנוסף יום למחרת, כשבאתי לשחרר את הרכב הבנתי שהוא שכפל לי מפתח על דעת עצמו ורצה כסף, לא סכמתי לשלם ולבסוף יצאתי מהמוסך עם המפתח הרזרבי התקין שמניע את הרכב, והמפתח הישן שלי באמת לא הניע את הרכב כלל.

אתמול הרכב יצא מהמוסך, באתי היום להניע את הרכב וגם המפתח הרזרבי לא מניע את הרכב, ייעצו לי לנתק את הפלוס מהמצבר לבצע איפוס, לאחר מכן הרכב הניע (עם הרזרבי) אך תוך כדי הקודן מצפצף, מרים ומוריד את כפתורי הדלתות ומאפס את השעון ברכב (המורה על השעה). לאחר כיבוי הרכב ונסיון הנעתו מחדש שוב לא מניע, יש סטרטר, הרכב נדלק אך מכבה את עצמו. גם השלט לא פותח וסוגר את הרכב יותר.

מה עליי לעשות? האם נדפק לי המחשב של האוטו? האם זה הקודן? ואיך להתנהל מול הביטוח והמוסך בעניין זה?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם (נערך)

גש לחשמלאי לבדיקה של המצבר /מערכת הטעינה לפני שתקפוץ למסקנות.

נשמע שהמצבר/חיבורים שלו /מע' הטעינה אינם תקינים אם כי יתכנו תקלות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
גש לחשמלאי לבדיקה של המצבר /מערכת הטעינה לפני שתקפוץ למסקנות.

נשמע שהמצבר/חיבורים שלו /מע' הטעינה אינם תקינים אם כי יתכנו תקלות נוספות.

היי...

לא חושב שקשור כי מפתח אחד לא מניע, שהיה תקין לחלוטין

והמפתח השני גם לא תמיד מניע, לפעמים הוא מניע והאוטו כבה, ממש כאילו חסימת דלק מהאימבולייזר

יכול להיות שזה קשור לקודן או למחשב הרכב?

אני לא רוצה סתם ללכת לחשמלאי ולשלם כסף כי אם זה קשור לתאונה מגיע לי שזה יתוקן ללא עלות.

פורסם

הייתי מתחיל מלנסות לעקוף את הקודנית , לא יעלה הרבה ואם מדובר על ניתוק פשוט, יכול להיות שתוכל להחזיר בעצמך אחרי שהוא יראה לך איך הוא עקף.

• תוכן חדש...