Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולר חיצוני לגיר AL4 או DP0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כ1500 ש״ח ועוד מעמ

התקנת קולר מקורי של היצרן שכוללת שינוי צנרת מים יקרה בקצת

בכל מקרה החל משנתון יצור מסויים היצרן בימי שיפור בפס היצור אז לשם לב שלא לבצע שדרוג כזה וסתם לזרוק כסף

פורסם

מצאתי את כל החלקים הדרושים.... למעט החלק שיושב על הגיר... למישהו יש חלק כזה (קולר מקורי) שיכול להשאיל על מנת שנוכל לייצר חלק כזה במחרטה ולאחר מכן להרכיב לבד או אצל מכונאי... עלות של 1500 ש״ח לא כולל מעמ קצת הרבה יקרה לי..

אני מתכוון לעשות את זה ברגע שתסתיים האחריות על הגיר המשופץ.. וזה כטיפול מונע לעתיד.

פורסם

קולר שמן חסר לי :(

יש לי כרגע קולר מי מנוע על הגיר..

למישהו יש אולי את החלק עצמו מפורק? הרעיון פשוט....

חלק עגול עם חור עובר באמצע ( שיתאים לבורג החלול ) השמן יעבור דרכו ליציאה לקולר החיצוני ויחזור לכניסה נוספת שמכניסה את השמן המקורר פנימה (לא דרך הבורג המחורר)

לכל זה יש להוסיף ״או״ רינג(אטם עגול) עם מגרעת ייעודית בחלק וזהו!!!

חלק מוכן המתאם לקירור הגיר!

מי מעוניין להשתתף בניסוי???

פורסם

חוץ מאשר בקליאו B ממודלים הראשונים, אין DPO או AL4 שהקולר שלו לא מספיק לו.

נכון שניתן להרכיב קולר חיצוני, אבל בערך במחיר הזה ניתן לתקן את הבעיה בלי לשנות את הרכב.

צריך לקחת בחשבון שהלחץ שהקולר המקורי מסוגל להתמודד איתו, עולה בהרבה על הלחץ שהצינורות והבנדים מסוגלים להתמודד.

פורסם

מצאתי חלק נוסף שיכול לעזור:

http://www.sealezee.com/Resources/Cooler%20Adapter%20Product%20Info.pdf

מה אומרים? יש פוטנציאל?

אני מדגיש ! חום המנוע משפיע ישירות על התנהגות הגיר !

השינוי שאני רוצה לבצע כחלק מטיפול מונע וזאת לאחר שיפוץ הגיר...

אשמח לעזרה (במיוחד לאלו שיש להם חלקים כאלה שאפשר לקחת מידות - בעלי מכונים לגירים) להשאלת החלק למידות...

פורסם

ממה שקראתי בפורומים בחו״ל אנשים שמים קולר שמן של סיטרואן C5? לא יותר פשוט?

והאם יש בזה באמת יתרון? אומרים שהמעברים שלו גדולים יותר..

פורסם
ממה שקראתי בפורומים בחו״ל אנשים שמים קולר שמן של סיטרואן C5? לא יותר פשוט?

והאם יש בזה באמת יתרון? אומרים שהמעברים שלו גדולים יותר..

אני מתכוון לחרוט את החלק מאלומיניום ולבצע מעברים גדולים כדי שכמות הספיקה תהיה יותר גדולה וכך הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה.

בשירשור הזה הגיבו מספר בעלי מכונים , האם קיימת אפשרות להשאיל יחידה כזאת לצורך מדידה?

• תוכן חדש...