Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע מעט דרומה כ15 דק לצמיגי עמיאל מול מוסך מאיר עמק חפר(כביש 5700 מעט דרומית למעברות),גש לאורי\שלומי,חברה על הכיפאק.

אלעד מומלץ גם עבורך אם מסתדר מבחינת ההסדר עם הליסינ. קל"ב בשבילך...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

פריג'י, גם בסרט הזה הייתי. למרות שוידאתי היטב כבר בשלב שיחת הטלפון את תאריך הייצור של הצמיגים, בפועל קיבלתי צמיגים בני שנתיים+. כמובן שהם לא הותקנו, ומשהתברר לי שאין באפשרותם לספק צמיגים חדשים יותר העיסקה בוטלה.

אם יש משהו שלמדתי, לצערי מניסיון כואב, זה שלפחות בכל מה שקשור לעסקי הצמיגים, אין מונח כזה "פרנואידיות יתר". ברגע שאני נכנס עם הרכב להחלפת צמיגים, אני לא רואה אף אחד בעיניים, לא מדבר עם אף אחד ולא נותן לדבר להסיח את דעתי.

כל ההתנהגות הזאת היא תולדה של רמתם המקצועית הירודה של העוסקים בענף. במקרים רבים, ולאו דווקא במקום שציינתי אלא באופן כללי, ניתן למצוא בצמיגיה אחת או יותר מהרעות החולות הבאות:

• העובד כלל לא יזהר פן החישוק יישרט
  • העובד לא יקפיד שכל הצמיגים יהיו מאותה סדרה (תאריך יצור)
  • העובד לא יוודא שהצמיגים הותקנו בכיוון הנכון
  • העובד ינפח אויר "לפי העין" ולא לפי לחץ האויר שקבע יצרן הרכב, ושמצוין באופן ברור ובולט בנקודות ידועות מראש ברכב.
  • העובד כלל לא יטרח לבצע איזון של הגלגל, או יבצע אותו בצורה רשלנית.
  • העובד יסגור את ברגי הגלגל ישר עם פטיש האויר מבלי להבריג אותם קודם באופן ידני, באופן שיחרוש את ההברגה של הנאבה.

מבחינתי, אדם שנכנס לצמיגיה מבלי שהוא מבין כיצד יש לבצע כל אחת ואחת מהפעולות הנ"ל לפי הספר הוא פשוט דג רקק בבריכה של כרישים.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש בחור מפרדס חנה באיזור התעשיה ליד המכון טסטים, בחור אמין וזהב! שווה לך ללכת אליו!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

אלעד, אתה צודק לגמרי. וזה נכון בכל תחום הרכב בארץ.

ומקצועיות ברצפה אתה תראה ברוב המקומות.

דוד שלי, מתחום המזון, אמר לי פעם שההבדל בינינו לבין גרמניה זה שבגרמניה אם מישהו רוצה להיות קצב הוא צריך ללמוד 3 שנים ולעשות סטאז'. בישראל אם הוא רוצה להיות קצב הוא צריך לקנות סכין ולתלות שלט.

גם במוסכים מורשי יבואן ויש גם מוסכים מורשים כאלה שעוד מעיזים לדחוף ללקוחות שלהם צמיגי אשפה סיניים. במוסך מורשה!

במקרה הזה, אין לפותח השרשור הרבה מה לסכן, משתי סיבות:

קודם כל כשעושים אצלם הזמנה באתר משלמים 10 שקלים. כל היתר בצמיגיה. לא טוב אתה לא משלים את העיסקה.

דבר שני - אתה קונה מספונסר של הפורום. נראה לי שאם הספונסר מסכם עם חבר פורום משהו, ולא עומד בו, ואז הדבר מתפרסם בפורום - הספונסר מבחינתו הפסיד. גם לקוח, וגם כסף שהוא שם על פירסום מבחינתו הולך לאשפה כי הדיונים פה נשמרים אז בסוף הוא ירצה לרצות את הלקוח.

ולא אמרתי שהוא חייב לקנות ספציפית משם. מניסיוני האישי - כשאני רוצה צמיגים אני מתקשר לצמיגאי הקבוע שלי, שואל אותו מה האלטרנטיבות, והוא חוזר אלי עם מחיר ומתי יהיה. אם סתם "אפול" עליו מהרגע להרגע - גם הוא יגיד לי שיש לו רק סיני כרגע במלאי. זו המציאות היום.

מצד שני כשהיו לו תקריות עם דנלופ 490 הידוע לשמצה - הוא הפסיק לשווק דנלופ מאינדונזיה. הוריד את זה מהאופציות. למה? כי חזרו אליו ואמרו לו. הוא רוצה שיחזרו אליו ויקנו. לא שיחזירו.

פורסם
זה אומר שזה הצד החיצוני. אם זה לא ככה בכל ה-912 שהתקינו אצלך חזור אליהם שיחליפו צד.

כתוב OUTSIDE בשניהם.

וכשאני רכשתי ביקשתי לדעת מה התאריך. נאמר לי תחילת 14 , סוף 13.

• תוכן חדש...