Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2007-2008 VS טויוטה קורולה 2003-2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתלבט בין שניי הרכבים הנ"ל , ראיתי שהם נמכרים בפחות או יותר באותו מחיר .

אני מחפש אוטו אמין וחסכוני , אני מודע לזה שהמאזדה צורכת יותר מהטויוטה אבל האם בהפרש ניכר ?

בכלל מה אתם ממליצים ?

תודה

פורסם

זה לא שטיוטה חסכונית במיוחד,אבל אם ההבדל הוא 4 שנים,הייתי הולך על המזדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הן באמת נמכרות באותו מחיר, אז אתה משלם כאן אקסטרה רק על הסמל של טויוטה, בלי לקבל שום דבר בתמורה.

מאזדה 3 לא פחות אמינה, כנראה אפילו יותר.

מאזדה 3 יותר מעוצבת, יותר מודרנית ויותר חדשה ב 4 שנים.

רכב שנמצא 6 שנים על הכביש לרוב יהיה במצב רענן יותר מרכב שנמצא 10 שנים על הכביש. לרוב גם עם פחות יד או שתיים ועם 50-80 אלף ק"מ פחות.

כן, אומרים שקורולה חסכונית יותר בכ 10-15%.

גם אם זה נכון, לדעתי זה מתגמד מול היתרונות הברורים של המאזדה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה ...

נניח שהנסיעה משולבת מחוץ ובפנים לעיר תוכלו לומר לי מה צריכת הדלק של המאזדה ?

חלק אומרים שהוא שותה 1/8 וחלק אומרים שהוא לא נורא כל כך 1/11 .

אני יודע שבקורולה הישנה (1999) צריכת הדלק היא 1/11.5 משולב .

פורסם

צריכת דלק משתנה לפי סגנון הנהיגה וסוג הנסיעות.

אני מאמין שבעיר ועם מזגן צריכת דלק של מזדה בסביבות 1:9, מחוץ לעיר 1:11.

ההפרש בינה לבין קורולה יהיה כ 10-15% לכל היתר.

במידה ותחליט על קורולה, אני ממליץ לך בחום לא לקנות מתחת לשנותו 2005.

במודלים 2003-2004 היו די הרבה מקרים של בוצה במנוע ותקלות ממיר קטליטי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי לפני שנתיים RUNX 2003 ואני יכול להגיד שנתקלתי ב2 התקלות הנל,

בוצה קוראת כל 60 אלף לערך,בפעם הראשונה שהמנוע נשמע לי קצת דיזלי ומוזר עצרתי את האוטו והזמנתי גרר,ומאז זה פשוט היה נוהג של כל טיפול שני המוסך היה מנקה את האגן שמן שמה זה היה תמיד מתחיל להצטבר וזה היה מטפל בבעיה,בקיצר,פשוט שווה לעקוב אחרי זה.

בנוגע לתקלה בממיר,קורה ב80 אלף לערך ומבעסת,רוב האנשים לא טורחים לתקנה.

אגב,

בדור של 2005 ומעלה 2 התקלות טופלו,הייתה לי קורולה 2007 שהתקלקל הממיר שלה רק ב180 אלף קילומטר..ומעולם לא הייתה בוצה במנוע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין פה שאלה בכלל, טויטה ישנה משנתון גרוע לעומת מאזדה 3 חדישה בהרבה ואמינה בהרבה, כן, הטויוטה כנראה תהיה חסכונית יותר אבל חיסכון בדלק זה לא הכל, תקלות וזמן במוסך יעלו יותר בסוף.

צריכת דלק של המאזדה 3 עם מנוע 1600 לפי מה שמספרים בערך 1/10 משולב, תלוי מאד בפרופיל הנסיעה וסגנון הנהיגה שלך, המעטפת היא בין 1/7 ל 1/12.

• תוכן חדש...