Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת ריקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי אם הנושא שייך לפורום אספנות או אופנועים, לבסוף הימרתי על פורום אספנות.

אני יודע שבסופו של דבר השווי האמיתי של כל רכב מבוסס על הרבה פרמטרים, אך בכל זאת, ארצה חוות דעת של חברי הפורום המלומדים.

אני שוקל לרכוש ריקשה שנת 85 במצב טוב ללא טסט עם רישיונות מופקדים - אני הרבה זמן חושק בריקשה לצרכי נסיעה מזדמנת ושינוע.

עוד לא ראיתי את האקזמפלר וארצה לדעת מה טווח מחירים סביר לכזה רכב (מצד אחד ללא ערך אספני, אך מצד שני די נדיר), נתונים טכניים על המנוע, גיר וכו', טיפים חשובים לבדיקה ועוד.

תודה,

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ראשית אני חייב לומר לך שמאוד משמח לשמוע על מישהו שאוהב את הריקשות.

שנית, לדעתי, לריקשה אין ערך כספי גבוה כלל וכלל. יש כמה שעדיין נוסעות, ראיתי אחת טנדר כחולה השבוע בתל אביב, שנית, הן עדיין מיוצרות...

כמה מאות שקלים לדעתי יכסו את הרכישה.

המון הצלחה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
התלבטתי אם הנושא שייך לפורום אספנות או אופנועים, לבסוף הימרתי על פורום אספנות.

אני יודע שבסופו של דבר השווי האמיתי של כל רכב מבוסס על הרבה פרמטרים, אך בכל זאת, ארצה חוות דעת של חברי הפורום המלומדים.

אני שוקל לרכוש ריקשה שנת 85 במצב טוב ללא טסט עם רישיונות מופקדים - אני הרבה זמן חושק בריקשה לצרכי נסיעה מזדמנת ושינוע.

עוד לא ראיתי את האקזמפלר וארצה לדעת מה טווח מחירים סביר לכזה רכב (מצד אחד ללא ערך אספני, אך מצד שני די נדיר), נתונים טכניים על המנוע, גיר וכו', טיפים חשובים לבדיקה ועוד.

תודה,

עמית

כדאי שתבדוק גם איזה רשיון צריך בשביל לנהוג בריקשה, סביר להניח שתצטרך רשיון לאופנוע בדומה למה שצריכים אילו שנוהגים במכוניות דוגמת הרליאנט ריגל:

http://pages.zoom.co.uk/elvis/ant.html

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כדאי שתבדוק גם איזה רשיון צריך בשביל לנהוג בריקשה, סביר להניח שתצטרך רשיון לאופנוע בדומה למה שצריכים אילו שנוהגים במכוניות דוגמת הרליאנט ריגל:

זה בסדר, יש לי רישיון לאופנוע עד 500 סמ"ק.

אגב, פיאגיו מוכרים בחו"ל ריקשות חדשות בנפח 50 סמ"ק וגם יש להם רכבים קטנים וחמודים:

http://www.it.vtl.piaggio.com/

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לריקשות שנמכרו בתחלית שנות ה 80 בארץ יש צורך ברישיון לרכב פרטי(ב').בחיל האוויר היו ריקשות בעלות כידון שהיה צורך ברישיון אופנוע(עד 250 סמ"ק,לפני שנים אחדות)על מנת לנהוג בהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דרך אגב מישהו ראה כיום בצה"ל ריקשות ?בתקופתי הם הוחלפו עם הסובאריות!!

חיל האויר הוא החיל היחידי כיום שעדין משתמש בריקשות.

במסגרת "שבוע כנף" הייתי בתל-נוף, והיו שם לא מעט ריקשות (רובם המחולט היו שייכים ליחידת הבינוי של הבסיס)

פורסם

כפי שאני מבין אם הריקשה איננה עדיין אספנות אז צריך לשלם פרמיה מלאה בגין הביטוח אז איזה ביטוח הוא זה? של אופנוע (יקררררררר!) או רכב (סתם יקר)?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...