Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חודש וקצת רדיו דיסק במבצע דרך אוטו דיפו, הרדיו דיסק של פיליפס והוא התאים לי מבחינת הדרישות. יש משהו שמציק לי זה כל פעם שאני מדומם את הרכב ומתניע מחדש הרדיו דיסק מתאפס ואין שמירה של הגדרות כך שכל פעם שאני מתניע צריך להגדיר מחדש הגדרות וכל זה(מעצבן אבל לא קריטי

רעיונות לאיך אפשר לסדר את זה ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לרדיו צריכים להיות שני חוטים - אדום וצהוב. אחד מתח ממותג, אחד מתח קבוע. כנראה שאצלך החוט של המתח הקבוע לא מחובר ולכן הרדיו שוכח הכל כאשר המתג פתוח (מכובה).

דני

פורסם

אם זה ככה אז מה עושים ? איך מחברים ? (אני לא בידיוק איש ידע בתחום)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אתה צריך למצוא חוט של מתח קבוע ולחבר אליו את החוט הלא מחובר. אם אינך יודע כיצד, פנה לחבר מבין או לחשמלאי רכב. עבודה של כמה דקות.

דני

• תוכן חדש...