Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מתחיל לראות ברכב שלי מקומות שהצבע כבר לא במצב הכי טוב, לדוגמא:

002_zpsb40fc6c3.jpg

מרחוק זה פחות נראה לעין:

003_zps06b2a3ee.jpg

למרות זאת, זה מתחיל להציק לי, והאמת אני מאוד נהנה מהרכב עד עכשיו , אז אני מחפש פתרון לזה, וכרגע אני לא מעוניין בפתרון שיעלה לי אלפי שקלים (אולי בעתיד המאוד רחוק תבוצע השקעה יסודית כזאת, אך בטוח לא עכשיו).

אז ראיתי שהרבה אנשים ביוטיוב צובעים רכבים שלמים בפלסטי-דיפ בעצמם, ורציתי לדעת, האם לפי דעתכם זה הפתרון המומלץ ביותר לעכשיו? (הכוונה שאני אבצע זאת, וכנראה אצטרך 2 או 3 גלונים - פגושים ישארו שחורים).

יש גם אפשרות צביעה רגילה, אבל אי אפשר לצבוע רק חלקים מסויימים מהרכב, כי יהיה הבדלי צבע עצומים בין הצבע החדש לצבע בן 20. אז נותרה האפשרות לצביעה כללית (נניח בתקציב של עד 2K). האם מומלץ לבצע צביעה רגילה במחיר הזה? או שכנראה האיכות של צביעה כזאת תהיה מזעזעת? (אם יש דבר כזה בכלל במחיר הזה)

אז לסיכום, האם לפי דעתכם צביעה בפלסטי-דיפ תהיה הפתרון האופטימלי לעכשיו? או צביעה רגילה בתקציב שציינתי למעלה?

תודה רבה :-D

עריכה אחרונה על ידי C14SE
  • תוכן חדש...