Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שלושה חודשים אני מחפש רכב במצב נורמלי לקנות, ללא הצלחה. ואני לתומי חשבתי שלמכור יהיה החלק הקשה.

נסגרתי על שברולט מאליבו , אני יודע , "אבל דלק!" "שוק!" "שברולט שמאלנים" , כבר שמעתי את כל הסיבות למה לא אבל אחרי שנתיים עם הרכב מתאהבים.

בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא שברולט 2007 שמורה ושחורה. (זה רכב מכוער אז שלפחות יהיה שחור).

אבל כן הצלחתי לאתר אחת דגם 2006 שמורה בצורה מדהימה. מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים ? אני יודע שיש 20 כוחות סוס פחות (משמעותי ?), ושבמקום הפס נורות שמראות את מצב הכריות אוויר פשוט כתוב מאליבו בכסוף.

מלבד זה מישהו יודע על עוד הבדלים או יש לו ניסיון אישי?

פורסם

חבר טוב קנה ב UMI חיפה ומשמעותית בפחות מהמחירון שנתון 2011 מליסינג,שמור כמו חדש עם ק"מ נמוך.

כנס אליהם ותבדוק אם יש להם מה להציע לך ,יש להם סניפי טרייד אין בפריסה ארצית ומקסימום ישנעו את הרכב לסניף הקרוב אליך או שאתה תגיע אליו בתחבורה ציבורית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכבים האלה לא שווים הרבה ככה שאולי מומלץ למתוח את התקציב קצת ולקחת את הדגם הלפני אחרון.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...