Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 5 פאנלים בגודל 38 על 22.

המערכת כוללת בקר שמתחבר לקולטים, למצבר קטן שנטען על ידם והפלט 12 וולט. המטרה היא להפעיל מצלמות ורכיבים נוספים ברכב מבלי שירוקנו את המצבר הרגיל מה שיצר לי בעיות התנעה בעבר.

חשבתי להציב אותם מאחורי הכסאות האחוריים, סמוך לשמשה האחורית. אני חייב רעיון כיצד אני מחבר את כל הפאנלים ביחד בצורה שלא יזוזו ומקבע אותם באוטו באופן שלא תוותר שום בעיה.

צריך אולי איזה לוח להדביק אותם עליהם.

רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה, תודה !!!

פורסם

השטח שציינת הוא בסנטימטרים?

אני הייתי חושב על בניית תושבת שתתלבש על גג הרכב- חשיפה תמידית לשמש, בניגוד למיקום מקביל לשמשה האחורית.

מתחדשת*

פורסם
השטח שציינת הוא בסנטימטרים?

אני הייתי חושב על בניית תושבת שתתלבש על גג הרכב- חשיפה תמידית לשמש, בניגוד למיקום מקביל לשמשה האחורית.

השטח הוא בסנטימטרים. משהו מחוץ לרכב דורש הכנסת חוטים לתוך הרכב, אני לא בטוח שזה אסתטי ואיך עושים זאת בפשטות. מעבר לזה, זה חשוף לאנשים שיוכלו לגעת בזה מסקרנות. גם תושבת כזו אני לא יודע איך לבנות.

תודה!

פורסם

כל מתקן קבוע על גג הרכב ידפוק לך את צריכת הדלק הבינעירונית. יותר ממה שאתה חושב. גגון סטנדרטי ריק (!!!) גורע 10-15%.

הצעה חלופית - מצבר פריקה עמוקה (כמו של אל-פסק) שמחובר למערכת החשמל הרגילה של הרכב רק כשהרכב מונע.

כך הוא ייטען באופן הרגיל, ואם הצרכנים שמחוברים אליו ירוקנו אותו אז עדיין תוכל להניע כי המצבר הראשי לא נפרק.

כמובן שכדאי לשלב איזושהי הגנה נגד פריקה עמוקה מדי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כל מתקן קבוע על גג הרכב ידפוק לך את צריכת הדלק הבינעירונית. יותר ממה שאתה חושב. גגון סטנדרטי ריק (!!!) גורע 10-15%.

הצעה חלופית - מצבר פריקה עמוקה (כמו של אל-פסק) שמחובר למערכת החשמל הרגילה של הרכב רק כשהרכב מונע.

כך הוא ייטען באופן הרגיל, ואם הצרכנים שמחוברים אליו ירוקנו אותו אז עדיין תוכל להניע כי המצבר הראשי לא נפרק.

כמובן שכדאי לשלב איזושהי הגנה נגד פריקה עמוקה מדי.

לא לא, זה לא מה ששאלתי,

אמרתי שאני משתמש במערכת סולארית ואני מחפש דרך אלגנטית להרכיב פאנלים ולא לזרוק את מה שיש לי לפח.

מה יהיה כשאני אתלונן על תקלה ברכב? תגיד לי לקנות רכב חדש? זה בטוח יעזור.

• תוכן חדש...