Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה לפולישר זול , כזה שעושה את העבודה ויספק בחור מתחיל כמוני בתחום הזה.

בנוסף מעדיף להזמין/לקנות מחו"ל אז קישורים או כל מידע שהוא שיכול לעזור אני אשמח לקבל.

תודה רבה,

אייל

COCOdetailing

פורסם

בוא נחליף את המילה זול במשתלם , התמורה הכי טובה לכסף , מכונה DA למתחילים כמוני, הולך לעבוד על Golf gti.

ניסיתי לחפש מידע כאן בפורום אבל לא מצאתי , אם יש למישהו המלצה למכונה כזאת או אחרת שאפשר לרכוש מאייביי או כל אתר אחר במחיר משתלם.

תודה רבה

COCOdetailing

פורסם

אם אתה מזמין מחו״ל שים לב שאתה לא מזמין מארה״ב עם המתח חשמל שלהם כי אחרת תצתרך שנאי יקר(ויוצא יותר יקר מלקנות בארץ אחרי מיסים ומשלוח , מנסיון)

אם אתה מזמין מאירופה שים לב שהזרם חשמל מתאים לשלנו (220v אם אני לא טועה).

אפשרות שלישית שבדיעבד הייתי עושה אותה היא לקנות מאוטוסטור את המכונה של מגיווירס .(בערך 1200 ש״ח)

ואת הפדים וכל שאר המוצרים ניתן להזמין מאנגליה או ארה״ב...

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

שזר מוכרים מכונה של skill עם אחריות לשנה , שש דרגות ,3 פדים,1400w אני חושב 490 שקל.

המכונה רוטרית.

אני קניתי אותה ואני מרוצה מאוד וגם קיבלתי עוד פד מתנה :(

drive for life

• תוכן חדש...