Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאפו על החוות דעת המקיפה. אין ספק שהיתרון של הסיד טמון באבזור הנרחב שלה ושבסופו של יום זה רכב שנוח גם לנהג וגם למי שיושב מאחורה ולא מצטופף שם.

מברוק על המעבר לדיזל. נמתין לעוד עדכון, עוד שלוש שנים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
,לקיה יש סטיגמה לא טובה בארץ,

מאיפה הבאת את זה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מאיפה הבאת את זה?

אתה חושב שהרחבת האחריות ל7 שנים היא כתוצאה מאהבת ישראל??

התדמית נמצאת במגמת שיפור,להזכירך השיווק בארץ היה אצל סמלת,יצא מסמלת,מגוון הדגמים עלה, וללא ספק יש שיפור באוויר.

היחס לקיה היום טוב בהרבה מאשר היה לפני כ5 שנים לדוגמא.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לדעתי היחס השתפר כשרכבי קיה התחילו לשרת את הצבא וכולם ראו שהרכבים פשוט לא רוצים להתפרק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התדמית נמצאת במגמת שיפור,להזכירך השיווק בארץ היה אצל סמלת,יצא מסמלת,מגוון הדגמים עלה, וללא ספק יש שיפור באוויר.

היחס לקיה היום טוב בהרבה מאשר היה לפני כ5 שנים לדוגמא.

הצלחת קיה בשנים האחרונות נובעת אך ורק מהשיפור האדיר במוצרים שלהם, ולאו דווקא בשל החלפת היבואן.

המכוניות הישנות של קיה היו מבוססות על טכנולוגיות מיושנות של מאזדה, וסבלו מאיכות נמוכה, שלא לדבר על השמות האיומים של הדגמים - בסטה, שומה, קלארוס ועוד.

הצלחת הפיקנטו, כמו גם עיצובים נאים ומודרניים, מיצבו את קיה בפסגת טבלת המכירות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שחן אמר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שלום ,

...תקלות - 1 הלך כוהל ב 175.000 ק"מ...

יום טוב

יש לך אלכוהול (כוהל) ברכב...???

סביר להניח שלא.

אז, קבל תיקון: באנגלית זה קויל, בעברית זה סליל, וסביר להניח שהכוונה לסליל הצתה.

עד כאן פינת הלשון...

תודה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

עשיתי מעבר דומה מפורטה לפלואנס, מבחינת נוחות אין מה להשוות את הרכבים , הפלואנס בגירסאת הדיזל עדיפה על הפורטה בכל התחומים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הם מיישרים קו עם שאר העולם.

לקיה בישראל יצא שם לא טוב, כי בתחילת דרכם בארץ, הרכבים שלהם אכן היו בלשון המעטה לא הכי איכותיים בעולם, לעומת יונדאי שהתגלו כיותר אמינים ומוצלחים. ומה לעשות, הרושם הראשוני הוא הקובע.

רק אחרי פשיטת רגל של קיה בסוף שנות ה90, רכישת קיה ע"י יונדאי, ושיפור מטורף של תוצרת יונדאי וקיה (כשרק בדורות האחרונים דגמי קיה התחילו להשתוות, ואף להתעלות על היונדאי המקבילות), רק אז קיה הפסיקו להיות נחותים מיונדאי.

וזה למה בעיני רבים, קיה עדיין נחשבת לרכב נחות (בהיררכיה של הקוריאנים - יונדאי > קיה > דייהו/שברולט).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מופתע מהדיווח הזה.

עושה 90-100 אלף ק"מ בשנה על האחות הלא תאומה של הסיד. מחליפים לי כל שנה איי30 cw כשהרכב מגיע ל100000 ק"מ.

תקלות: נורות קדמיות שרופות, יותר בדגם הקודם, פחות בדגם החדש, שהdrl בו הוא מסוג לד.

פורסם

לגבי הקילומטרים, אני עובד במכירות, נוסע רוב היום ממקום למקום. זה הקילומטרים למי שמאמין או לא.

לגבי המעבר לפלואנס, הרכב בינתיים חדש לגמרי, מאוד נוח, חזק, עושה רושם לא רע.

לטובת הפלואנס:

אורות ומגבים אוטומטיים

בקרת אקלים

מושבים מעולים וגם הבולמים,

כוח

חסכון בדיזל

פחות טוב:

מערכת פחות טובה

אין בקרת שיוט בדגם שלי

מבחינת מולטימדיה הרכב יותר צנוע אבל נסבל .

טיפה מציקה לי מערכת מובילאיי שמותקנת ברכב, יש לכם מושג איך לכבות אותה לצמיתות?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...