Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה מגוכך לחלוטין,

לקחת תור מס' 74 לדוגמא ועכשיו מס' 60 מקבל שירות, סבבה- לך תטייל, בקניון, בחנות וכו' אבל תיהיה אחראי מספיק לוודא מתי מגיע התור שלך.

אחרת מה בעצם קורה?

שמי שהיה אחראי וחזר לתור בזמן כי הוא מחזיק מספר 104 ועכשיו מקבלים את 102 נדפק כי פתאום אדון בעל תור 74 החליט שהספיק לו הטיול בקניון והוא עכשיו גונב את התור של 104.

שיטה כזאת מטומטמת לא פגשתי הרבה זמן, אשכרה מלמדים את הלקוחות להיות בבונים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פגשתי בשיטה הברברית הזו גם בסניף של בנק לאומי, רק שכאן זה לא שפתאום "69" נדחף אלא המערכת חוזרת אוטומטית (!!!) אחורה ומחפשת מספרים שלא קיבלו שירות. בושה וחרפה, גועל נפש. ישראבלוף במיטבו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בעינייך זה מגוחך ולטעמי זו שיטה מצויינת.

לי זה נוח לך לא.

אתה הבעלים של השירוקו ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533223-%D7%91%D7%A2%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%95-20-817-12-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%A0%D7%A1-%D7%9C%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%96%D7%94

אני מבין שלטענתם של חלק מהמגיבים בכביש זה לא בסדר אבל בתור לסופר פארם זה כן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא הפסדת שום דבר, הרי אם הם היו מגיעים לתור שלהם בזמן, אז 71 היה מתקבל אצל הרוקח מאוחר יותר וכך גם אתה.

אבל הם לא הגיעו בזמן, אז מספר 71 חיכה הרבה פחות זמן ממה שכביכול "היה אמור" לחכות, ומי שנדפק הוא פות"ש שהגיע תורו אבל עכשיו צריך לחכות עוד 2 תורות בעל כורחו.

זה נשמע הגיוני? לי לא.

פורסם (נערך)

מה הקשר לאשכול בקישור שצירפת ?

זו השיטה בסופרפארם במרום נווה רמת-גן ואף אחד לא מתלונן.

תשמ'ע, לחכות בתור לבית המרקחת בסופר פארם בימים שכולם פתאום החליטו להיות חולים עדיף לך לקחת מספר ולחכות מחוץ לבית המרקחת בכדי למנוע הדבקה במחלות קשות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אחלה, אז תיקח תור מס' 74 ותכנס אחרי מס' 73, לא אחרי מס' 156 כי היה בא לך לרדת על סביח ואחרי זה לדפוק שנ"צ לפני שאתה מתפנה לעקוץ ל-157 את התור.

הזמן שלך ידידי לא שווה יותר מזמנם של אחרים וזה עוד לפני שנכנסים לעניין שולי וזניח כמו תרבותיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כנראה שאתם צריכים הגדרה למילה תור.

תור הוא כמות אנשים בלתי מוגדרת המגיעים למקום ובו הם מקבלים מספר המעיד על מיקומם בסדר מקבלי השירות. משמעותו- לחכות בסבלנות לזמן בו הנך אמור לקבל שירות ולא ללכת לעשות סידורים.

במדינות תרבותיות נהוג להמתין בסבלנות לתורך אולם בישראל זה בסדר להיות חולירע ולקבל את השירות שלא בזמן הנקוב לך מכיוון שרוב הישראלים רגילים "לעגל פינות".

מרק, אתה באמת לא מבין שתור בכביש ותור בסופר פארם/ דואר/ בנק וכו' זהים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מרק, אתה באמת לא מבין שתור בכביש ותור בסופר פארם/ דואר/ בנק וכו' זהים ?

לא מבין.

מה הקשר בין מחט לתחת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרים הבודדים שאני מוצא את עצמי הולך לסניף הדואר שם יש התנהלות דומה מגיע איזה מישהו עם המשפט "אני מספר X" כשעכשיו יש פחות או יותר X+10 בדיוק כשעמדה מסוימת מתפנה.

אם הוא עושה את זה כשהתור שלי התגובה שלי תמיד "סבבה, אתה כבר לא X" וניגש לעמדה.

עם תגובה אסרטיבית גם הפקידות לא מתחילות לחשוב שהן שוטרי תנועה שמכווינים תנועה בכביש ומתחילות לנהל את התור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה לי שחלק מחברי הפורום כבר זקנים וממורמרים :lol:

העניין של התורות צריך להיות בגבול הטעם הטוב אז מישהו הלך לעשות סיבוב לקנות כמה דברים ופספס את התור שלו ממה כול הרעש תן לו שתי דקות הוא ייקח את מה שהוא צריך וילך סה"כ כמה דקות ואחרי הכול הוא היה פו לפניך.

זה מרגיש כאילו כול אותם אנשים שמבואסים מה"שיטה" מנסים להאשים את אילו שאיחרו בחוסר אחריות והאשמות פיקציונריות אחרות אבל אחרי הכול זה הבדל של כמה דקות ולי אישית לא בא לי לעמוד בשורה לצעוד שמאל ימין כי אני צריך אקמול אז לפעמים אני מאחר כמה דקות לתור שלי אבל אף פעם לא פגשתי אדם שהיתווכח או בכלל אמר לי משהו על זה שניגשתי אליו והסברתי לו יפה שתורי אכשיו.

וזאת לא שיטה ולא נעליים כשמגיע תורו של בנאדם שהוא איחר בכמה דקות ואדם אחר מפנה לו מקום זה מעיד על טיפה של תרבות והדדיות מה שחסר במדינתינו.

"גבול הטעם הטוב משמעו "מספר 58 לגשת לקופה. היי אני 2 הייתי פו בבוקר פספסתי את התור שלי"

פורסם

^ אתה מראה על חוסר הבנה של המילה תרבות, בכל מקום שאתה תחשיב אותו ל"תרבותי" תנסה לצאת מהתור, עם או בלי מספרים ולהסביר לאדם שעמד בתור ש"תורך עכשיו".

אתה יודע מה עושים במדינות שאתה כנראה תחשיב אותן לתרבותיות במקרה כזה שיש מערכת מספרים ופיספסת את תורך? אתה הולך אחר כבוד ומוציא מספר חדש, ושומו שמיים אתה אחרון בתור.

תרבות זה שאם יש תור תעמוד בתור, אם יש מספרים כדי לאפשר לך להסתובב עד תורך, תסתובב, אבל אל תגיע רק אחרי שעבר המספר שלך.

כשהמספר הוא 2-3 לפניך זה הגיוני וסביר שתעמוד בסבלנות ליד הקופה.

אם זה לא סביר בעיניך אז טול קורה מבין עיניך, אתה הוא זה שמתנהג בחוסר תרבותיות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמובן בגלל זה רשמתי בגבול הטעם הטוב.

כשאני באחד מהמספרים הבאים אני לא הולך לטייל אבל כשהתור נגיד 20 איש או משהו כזה ופספסתי את שלי בשתיים שלוש מספרים שמו שמיים לא קרה כלום.

פורסם

טרונצ'ו ככה זה עובד בארץ. כל אחד מבסס דוגמאות על עצמו, כי הכל זה אני ואני. זו צורת חשיבה ישראלית. בכל דוגמה יאמרו לך אם אני ואני. שים לב שזה אף פעם לא אם כמה אנשים או משהו כזה.

אני חלילה לא מתכוון לGKILLER. סתם, ישראלים בכללי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...