Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר עברה חצי שנה מאז קיבלתי את הרכב ובכל התקופה הזו התלבטתי לגבי אופי ההגנה שאיישם.

מעולם לא עניין אותי כלל כל נושא הדיטיילינג,תמיד החזקתי רכבים ישנים,והייתי פעיל בעיקר ב"טכני אחזקה וטיפולים".

עם קבלת הרכב החדש נחשפתי לעולם הזה ששבה אותי, קראתי שירשורים בפורום, צפיתי בסירטונים,נחשפתי לחומרים מומלצים ושיטות עבודה.

כמו באחד השירשורים שפירסמתי,לאחר התלבטות של מספר חודשים וחקר שיטות ההגנה השונות לצבע,החלטתי ליישם את ההגנה האולטימטיבית.

הסיבות:

1.רכב חדש, רוצה לשמר אותו כך.

2.לא רואה את עצמי כל שלושה ארבעה חודשים מבצע תהליך של מספר שעות ליישום הגנה כגון אוטם או ווקס בעיקר עקב חוסר זמן.

3.פחות מענין אותי ברק,ניסוי חומרים וכו',יותר מענין אותי עמידות מכנית,קלות הניקיון,הגנה מפני ליכלוך וחרה של ציפורים,הגנה מפני קרינת UV חימצון ודהייה.

אז סוף סוף מצאתי את הזמן,והתהליך בוצע אצל אחד הדיטיילרים הידועים והמנוסים בתחום.

:2014-06-21_18-29-19_273.jpg2014-06-21_18-29-11_929.jpg2014-06-21_18-28-54_961.jpg2014-06-21_18-28-45_226.jpg2014-06-21_15-35-36_525.jpg2014-06-21_15-37-06_639.jpg2014-06-21_15-37-39_224.jpg2014-06-21_15-35-46_59.jpg

פורסם

נראה מעולה, אשמח לשמוע על עמידות מול לשלשת ציפורים לכשיצא לך להתקל במקרה..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ביישום + תחזוקה נכונה, יכול להחזיק גם שלוש שנים ויש עדויות ליותר.

לגבי מחיר, לא סגור על זה, ניתן להשיג באוטוסטור ובויקס, תבדוק.

"יאללה בירי".

פורסם

נראה מעולה, עשית בחירה טובה אם לא בא לך ליישם על הרכב ווקס כל חודשיים, חוץ משטיפות שוטפות לא צריך לעשות כלום, אני כבר שנה עם Opti coat 2.0 על הרכב ועדיין הוא נראה מבריק כמו היום שיצא מהסוכנות, הדבר היחדי שאני עושה זה שטיפה ידנית כל שבוע - שבועיים עם ONR.

פורסם
נראה מעולה, עשית בחירה טובה אם לא בא לך ליישם על הרכב ווקס כל חודשיים, חוץ משטיפות שוטפות לא צריך לעשות כלום, אני כבר שנה עם Opti coat 2.0 על הרכב ועדיין הוא נראה מבריק כמו היום שיצא מהסוכנות, הדבר היחדי שאני עושה זה שטיפה ידנית כל שבוע - שבועיים עם ONR.

נשמע ממש אחלה של בחירה , יש מצב שאני גם יתחיל את התהליך הזה

+1

פורסם

אין ספק שיישום OPTI-COAT הוא פתרון ארוך טווח למי שמוגבל בזמן

וחשוב לו לשמור על הרכב ממפגעים שונים.

למרות שזה מפתה ליישם ציפוי כזה במיוחד שגם אני מוגבל בזמן

לי תהיה חסרה "חווית" ההתנסות ביישומים/חומרים/שיטות והרכבים שונים ומשונים של כל תהליך.

ראיתי אתמול את הרכב אומנם בלילה והוא היה נראה טוב

חוץ מחספוס מעל פני הצבע שאיני יודע ממה נובע? הייתי מצפה לקבל משטח חלק יותר תהליך כזה

אולי פלסטלינה תשפר את המצב. (צריך להתייעץ עם מי שיישם את זה)

פורסם (נערך)
אין ספק שיישום OPTI-COAT הוא פתרון ארוך טווח למי שמוגבל בזמן

וחשוב לו לשמור על הרכב ממפגעים שונים.

למרות שזה מפתה ליישם ציפוי כזה במיוחד שגם אני מוגבל בזמן

לי תהיה חסרה "חווית" ההתנסות ביישומים/חומרים/שיטות והרכבים שונים ומשונים של כל תהליך.

ראיתי אתמול את הרכב אומנם בלילה והוא היה נראה טוב

חוץ מחספוס מעל פני הצבע שאיני יודע ממה נובע? הייתי מצפה לקבל משטח חלק יותר תהליך כזה

אולי פלסטלינה תשפר את המצב. (צריך להתייעץ עם מי שיישם את זה)

שלום עופר.

הרכב היה מחוספס עקב שכבת אבק של שבוע וחצי שעבר מאז היישום.

לאחר שקראתי כי ניתן לשטוף עם סבון לאחר שבוע,היה לי קצת זמן היום להתנסות בONR שהבאת לי ביחס לחומר שהבאתי לך(UWWA של מגס).

ביצעתי WATERLESS WASH עם תמיסת ONR בדילול QDׁ(נמדד במדויק באמצעות מיכל פלסטיק 500CCׂעם 30 CC מדודים באמצעות מזרק. כשהתערובת נמזגה לשפריצר)

על הכנף הימנית אחורית עברתי רק עם מים על מנת לקבל ייחוס (קדימה תהרגו אותיי:-)) מאד בזהירות עם MF ירוקה מהקוריאני בשיטת גארי דין,היה עליה רק מעט אבק.עברתי העדינות.והברקתי עם מטלית צהובה של מגס.

על הדלת הימנית ריססתי ONR המתנתי דקה שתיים ושוב עברתי עם MF כמו קודם.

על דלת שמאל ריססתי UWWA המתנתי דקה וניגבתי והברקתי כמו בפנלים הקודמים.

התרשמות:

א.בניקוי מים בלבד המשטח נשאר מחוספס מעט אם כי לא היה ליכלוך והאבק ירד ללא בעיה.

ב.בניקוי עם הONR הורגשה יכולת ניקוי(הדלת הימנית היתה מעט מלוכלכת בצואת יונים ובזפת) הליכלוך ירד אומנם אך בקושי(לקח כמה ריסוסים המתנה וצורך בהפעלת לחץ) המשטח היה חלק יותר מאשר המשטח שטופל רק עם מים.

לא הורגשו-חלקות "מיוחדת" כמו שמתארים פה או ברק מיוחד(אולי כי גם כך הרכב מבריק עקב הציפוי) או ריח מיוחד.

הONR עשה עלי רושם של חומר ניקוי פשוט למדי שלא מתבלט בשום תחום.

ג.בניקוי עם ה UWWA שברשותי שנרכש מאוטוסטור לפני חצי שנה עם רכישת הרכב הורגש הבדל משמעותי:

1.ביכולת הניקוי-צואת יונים הומסה והתרככה תוך דקה המתנה-ניגוב קליל העלים אותה.הרושם שלי שהחומר חזק משמעותית מה ONR QD

2.חלקות-הדלת השמאלית היתה חלקה מאדלאחר הניקוי יותר מהדלת הימנית שנוקתה עם הONR.

3.ריח -ריח חזק מאד של קוקוס או פינה קולדה(מה שתבחרו).משמעותית דומיננטי ומורגש ביחס לONR.

הUWWA לוקח בכל הפרמטרים מבחינתי אך הבעיה שהוא יקר ביחס לONR ׁ.

מחיר שפריצר מוכן לשימוש של 762 CC הוא 75 ש"ח-לא כלכלי בעליל לשטיפות WATERLESS קבועות.

Water wash only.jpgONR_QD Wash.jpgUWWA.jpg

צרפתי תמונות למרות שלא ניכרים הבדלים משמעותיים נראים לעין.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

שלום ניצן,

הרכב שלך אחרי טיפול בציפוי איכותי שיש לו ברק משלו- בטח שלא תקבל ברק נוסף.

אחרי שימוש ארוך ב ONR אני כרגע לא מוצא לו תחליף. לא הייתי מגדיר אותו בתור "חומר פשוט"

בדיוק ההפך. אתה כמובן יכול להשתמש במה שמתאים לך. רק שים לב שהדעות על ONR (לא רק כאן בארץ)הם שונים ממה שתיארת.

אם התכשיר של מגס מתאים לך יותר? אני לא חושב שיש כאן פקטור של מחיר.

בהצלחה.

פורסם
אם תוכל להעלות סרטון שבו אתה מדגים איך המים נוזלים מהרכב (שיטינג), אשמח.

בקטנה לאחר שבוע.

סרטון מקיף יותר אעלה כשאעשה סיפתח לערכת השטיפה.

פורסם
בקטנה לאחר שבוע.

סרטון מקיף יותר אעלה כשאעשה סיפתח לערכת השטיפה.

אבדוק, תודה.

רק הערה קטנה, זה sheeting, לא shitting.

השני זה ז'אנר של סרטים גרמנים, לא משהו.

אריק, האופטיקואט מחזיק שנתיים בשקט ובלי מאמץ (מבלי להיות אופטימי כלל), יש לא מעט עדויות ברשת גם לארבע שנים.

"יאללה בירי".

פורסם

יכולות להיות הרבה סיבות.

אולי המראה הסופי של הרכב לאחר היישום, או שיטת היישום עצמה וזמן האיחוי, התנהגות מים.

יש כאלה שמבחינתם סי קוורץ הוא מותג הרבה יותר סקסי מהאופטי הוותיק (הם מביאים לך מדבקה מאגניבה שאתה מדביק על שמשת הרכב, שכולם ידעו שהרכב עבר קואטינג שלהם).

בגדול, לפחות בארץ, זה תלוי בדיטיילר שמצבע את העבודה, כי הרי ברוב המקרים לא אנחנו נבצע את הקואטינג.

ובארץ כידוע, לא עושים יותר מידי שיעורי בית.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...