Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט להגנה עצמית :wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק! ואין שום קשר לזה שאני כבר נוסע קרוב לעשור וחצי בטויוטות! :evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אורן, תתפלא אבל כולם היו פעם צעירים.

במבט לאחור אני מזועזע מהשטויות שעשיתי על הכביש ועוד הייתי גאה בהן. למעשה בימים "ההם" עוד עשינו יותר שטויות ממה שאתה יכול לעשות היום, הכבישים היו פנויים יותר, היו יותר דרכי עפר וחולות ומצלמות מהירות היו דבר נדיר מאוד.

ככה עשיתי ראלי חולות בדרך לתיכון עם פיאסטה 84 (באיזור שהיום יש בו "שכונת יוקרה"), דהרתי לבגרות בתנ"ך במהירות הכי גבוהה שניתן להגיע אליה עם סובארו לאונה מודל 88 (במקטע כביש שהוא היום תמיד עמוס, עם שני רמזורים בדרך ומצלמה), בדקתי מהירויות מרביות של קורולה 98, קרינה 97 וגאלאנט 96 על מקטעי כביש 6 (לפני שהחלו לגבות אגרה) ויכולות G צידי מרבי בכבישים של איזור בית אריה ומזרחה משם.

היום אני מבין שאף אחד מהמעללים האלו, שהיו מהנים למדי בשעתם, לא הפכו אותי לנהג מרוצים או את המכוניות הנ"ל למכוניות ספורט.

תהנה מהרכב שקיבלת מאמא, רוב הנהגים החדשים לא זוכים למכונית חדשה פרטית משלהם ובוודאי לא לרכב יחסית חדש ומאובזר. אבל לא משנה כמה "תתגרזן" איתו, כמה לדים כחלחלים ותוספות חיצוניות תשים, זאת עדיין תהיה קורולה לבנה של פנסיונרים. קורולה לבנה עם גיר רובוטי נחות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
וואו,

רק עכשיו נכנסתי לפה, אושריקו מצא פרטנר\מתחרה לאהבה לטויוטה קורולה.

או ששניהם כבר הולכים מכות או שהם כבר מסביב למדורה שרים "קומבייה" ומלטפים את הקורולות.....

פרייז דה לורד, תחי מלכת הפורום החדשה.

:)

תמיד אמרתי שיש לי תומכים:2gunfire:

.

ללטף רכב זה נשמע קצת חשוד:lol:

פורסם

לפני כמה שנים הגשמתי חלום, זכיתי ללטף פאביה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא סתם פאביה.. פאביה MILF:

פביוש.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כבר בהודעה הראשונה יכולת לראות את זה:

אורן, זאת לא הפעם הראשונה שאתה מתלונן על זה ששופטים אותך "בגלל הגיל" "בגלל שאתה נהג חדש" וכו'.

גם פעם קודמת קיבלת תשובה לאותה תלונה ששופטים אותך לא בגלל הגיר והעובדה שאתה נהג חדש, אלא בגלל מה שאתה כותב ואיך שאתה כותב.

יש לא מעט חברי פורום בגיל שלך\שמבוגרים ממך בכמה שנים בודדות (והצטרפו לפורום כשהיו בגילך). אבל הם לא מקבלים יחס כזה, למה? כי הם כותבים לעיניין, בצורה בוגרת ולא מתלהמים על חברי פורום מנוסים ובוגרים מהם שיודעים דבר או שניים יותר ממך.

אני לא אומרת שכולם כאן צדיקים גדולים וכמות הקסדות בהכרח קובעת משהו לגבי המשתמש, אבל אולי כדאי שתעשה בדק בית עצמי לפני שאתה מאשים אחרים כל הזמן.

תסתכלי בתגובות לפני שאת אומרת ....

עוד לפני שנתנו חוות דעת , אמרו לדים ,140 קמ"ש , ביטחון מופרז= מסקנה ילד *** ומושפע.

drive for life

פורסם
לא סתם פאביה.. פאביה MILF:

[ATTACH=CONFIG]385833[/ATTACH]

הפרונט של הפאביה הזאת נראה כמו פרצוץ של ילד כאפות, כמו הסמיילי הזה :hihi:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...