Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעת בכלל בקורולה רובוטית ? אתה חווית את הזמן הארוך ( 3 שנים )שבו אני עם הקורולה הרובוטית?

אתה לא צריך ללמד אותי כאחד שנוסע ברכב הזה יום יום ומסתדר עם הגיר מצוין וביעילות .

אומנם יש כמה דברים שקצת מציקים כמו: החבטות שקורות לפעמים בעת העברת ההילוכים במצב E , ויציאה מכיכרות שהגיר שוכח להוריד הילוך, במצב הזה אני לוחץ בקצת אגרסיביות על הגז לשניה ואז זה מסתדר.

בסך הכל כל העניין פה הוא עניין של הרגל, ואם התרגלת , תחסוך הוצאות חודשיות של דלק בפער די גדול מהמתחרות , ואם לא? חבל זו כבר בעיה.

עזוב ,כל אחד שמגיב פה היה לו את הרכב הזה לפחות כמה שנים טובות.

אתם לא מבינים שברגע שיודעים לשלוט קצת בגז ,ולהבין את הפעולה של הגיר הרכב פועל מצוין כאוטומט לכל דבר.

מי שלא מאמין אני מזמין אותו לסיבוב לראות.

drive for life

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסך הכל כל העניין פה הוא עניין של הרגל, ואם התרגלת , תחסוך הוצאות חודשיות של דלק בפער די גדול מהמתחרות , ואם לא? חבל זו כבר בעיה.

אתם לא מבינים שברגע שיודעים לשלוט קצת בגז ,ולהבין את הפעולה של הגיר הרכב פועל מצוין כאוטומט לכל דבר.

תגידו, מה זה "להתרגל"? "להבין את פעולת הגיר"?

זאת משפחתית אוטומטית שעולה כ 130K ש"ח ואמורה להתחרות בשותפות שלה לסגמנט, לא משאית משנות ה 50 שצריך לתרגל דבל קלאץ וגז בינים ולהתפלל שההילוך ישתלב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן נסעתי על הדבר הזה,לא צריך לנסוע שנים על הגיר הזה,יש לי מספיק נסיון על הרובוטי של פיגו כדי שיהיה מדד לכמה הגיר גרוע בטיוטה.

הבעיה שלפעמים גם עזיבת גז לא גורמת להעלות הילוך.

שוב,יש כאלה שאוהבים אותו,רוב האנשים שאני מכיר לא סובלים אותו.

הרי אם הגיר טוב,למה טיוטה העיפה אותו מהקורולה?

מסכים עם בגירה,ברכב לא זול כשהיה חדש,זה לא מתקבל על הדעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן נסעתי על הדבר הזה,לא צריך לנסוע שנים על הגיר הזה,יש לי מספיק נסיון על הרובוטי של פיגו כדי שיהיה מדד לכמה הגיר גרוע בטיוטה.

הבעיה שלפעמים גם עזיבת גז לא גורמת להעלות הילוך.

שוב,יש כאלה שאוהבים אותו,רוב האנשים שאני מכיר לא סובלים אותו.

הרי אם הגיר טוב,למה טיוטה העיפה אותו מהקורולה?

מסכים עם בגירה,ברכב לא זול כשהיה חדש,זה לא מתקבל על הדעת.

בתור חדש, !!!בחיים לא!!! מסכים איתך ב110%.

אבל אני בשרשור הזה פניתי אל אלה שמחפשים רכב זול ,אמין ,חסכוני ונוח.

ולדעתי במחיר של 40,35 אלף זה מכובד ביותר.

ואין מה לעשות בחיים עושים פשרות, אז אפשר להביא רכב ישן יותר ופחות אמין

אבל על כזה דבר אני חושב שכדאי להתפשר ואם לא להתפשר לפחות לנסות לראות עם זה מתאים לך או לא.

ולא להתייחס לשמועות שאנשים אומרים תנסו בעצמכם ותראו!!!

drive for life

פורסם
תגידו, מה זה "להתרגל"? "להבין את פעולת הגיר"?

זאת משפחתית אוטומטית שעולה כ 130K ש"ח ואמורה להתחרות בשותפות שלה לסגמנט, לא משאית משנות ה 50 שצריך לתרגל דבל קלאץ וגז בינים ולהתפלל שההילוך ישתלב.

מדברים על ההווה, לא על העבר!!

drive for life

פורסם

לנסות ברור שצריך,עדיין,יש אנשים שלהם זה מתאים.

Corolla 08

נו ומה שונה העבר מהווה?

למה לא קנות מזדה 3 עם גיר נורמלי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עזוב ,כל אחד שמגיב פה היה לו את הרכב הזה לפחות כמה שנים טובות.

אחרי 74K ק"מ על סלספיד (יותר מעודן מהגיר של טויוטה), ואני רוצה להאמין קצת שליטה על הגז, הגיר עדיין לא פועל (ותהיה בטוח, לא יפעל) כאוטומט לכל דבר. לכל מכשיר המגבלות שלו.

בתור חדש, !!!בחיים לא!!! מסכים איתך ב110%.

אבל אני בשרשור הזה פניתי אל אלה שמחפשים רכב זול ,אמין ,חסכוני ונוח.

ולדעתי במחיר של 40,35 אלף זה מכובד ביותר.

ואין מה לעשות בחיים עושים פשרות, אז אפשר להביא רכב ישן יותר ופחות אמין

אבל על כזה דבר אני חושב שכדאי להתפשר ואם לא להתפשר לפחות לנסות לראות עם זה מתאים לך או לא.

ולא להתייחס לשמועות שאנשים אומרים תנסו בעצמכם ותראו!!!

אלה לא שמועות - זו האמת. הגיר מחורבן. לפיכך הוא סוג של פשרה - מי שמתאים לו לספוג חוסר עידון בוטה בתמורה לחיסכון ומחיר רכישה נמוך יחסית - מאד יהנה מהרכב. אין כאן בכלל ספק. יתרה מזאת, שלא תחשוב שאני מתנגד בלבד - אם הייתי מחפש קורולה, כנראה הייתי מחפש רובוטית. אבל אני לא אינדיקציה לרוב הקהל, והרוב לא אוהב את התיבה, כפי הנראה לא בכדי.

מדברים על ההווה, לא על העבר!!

ובהווה אתה תקוע עם "רכב למביני עניין" (= צניחה חופשית בערך האוטו) - ביטוי ששמור בד"כ לרכבי משוגעים כמו איטלקיות/צרפתיות ספורטיביות. רק שזו קורולה. מה שמפתיע זה שהיא מתנהגת, בניגוד למה שחלק כתבו כאן, לא רע בכלל (נבדק אישית בכוכב יאיר) - אבל זה מעניין פחות מיכולת השטח של ה-156 שלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מקווה שתסלחו לי על הפסיכולוגיה, אבל למה לכל הרוחות בחור צעיר קונה קורולה ב40 אלף כשבכסף הזה יש לו כל דבר החל מ206XS, דרך אלפא 147 ועד קליאו ספורט.

לא בא להעליב, בא להבין את קו המחשבה כי מצד אחד מובא פה הטיעון של "סטיגמות של ישראלים", מצד שני יש פה בחור צעיר, חובב נהיגה שקנה משפחתובוטית 1600 במקום משהו שיכול להעלות חיוך בנס הרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וואו,

רק עכשיו נכנסתי לפה, אושריקו מצא פרטנר\מתחרה לאהבה לטויוטה קורולה.

או ששניהם כבר הולכים מכות או שהם כבר מסביב למדורה שרים "קומבייה" ומלטפים את הקורולות.....

פרייז דה לורד, תחי מלכת הפורום החדשה.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני מקווה שתסלחו לי על הפסיכולוגיה, אבל למה לכל הרוחות בחור צעיר קונה קורולה ב40 אלף כשבכסף הזה יש לו כל דבר החל מ206XS, דרך אלפא 147 ועד קליאו ספורט.

לא בא להעליב, בא להבין את קו המחשבה כי מצד אחד מובא פה הטיעון של "סטיגמות של ישראלים", מצד שני יש פה בחור צעיר, חובב נהיגה שקנה משפחתובוטית 1600 במקום משהו שיכול להעלות חיוך בנס הרים.

אם אתה מתכוון לפותח השרשור אז הוא לא קנה את הרכב אלא קיבל אותו מההורים.

מה היית מעדיף, איטלקייה/צרפתייה שקרעו אותה ויכולה להתגלות כחתול בשק או טויוטה יד 1 עם כל התוספות וקילומטראז׳ נמוך,מטופלת מאמא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לנסות ברור שצריך,עדיין,יש אנשים שלהם זה מתאים.

Corolla 08

נו ומה שונה העבר מהווה?

למה לא קנות מזדה 3 עם גיר נורמלי?

למה?

כי בארץ בגלל הסטיגמות של ההורים, אז לא קונים צרפתיות ואיטלקיות, כי יפניות זה הכי אמין ואין כמו רכב משפחתי 1.6 אוטומטי שקשה יותר למצוא איתו חניה ושותה הרבה יותר דלק מסופר מיני.

אתה לא שם לב שכמעט אף אחד בארץ לא קונה לפי היגיון או צורך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
וואו,

רק עכשיו נכנסתי לפה, אושריקו מצא פרטנר\מתחרה לאהבה לטויוטה קורולה.

או ששניהם כבר הולכים מכות או שהם כבר מסביב למדורה שרים "קומבייה" ומלטפים את הקורולות.....

פרייז דה לורד, תחי מלכת הפורום החדשה.

:)

בוא פשוט נעקוב טוב טוב אחרי ההודעות למכירת רכב יד2 כאן - אני לא אתפלא אם תהיה כאן בימים הקרובים במקרה איזו קורולה רובוטית 2008 למכירה עם גיר "מדהים" שכל אחד חייב להתנסות בו.

זה או שרשור תרום חופש גדול.

או שרשור הכנה למכירה.

הגיר הזה הוא גיר שדינו בסופו של דבר כגיר ידני רק ללא יכולת שליטה מלאה בהורדת ההילוכים.

הצלחנו כבר להבין את זה היטב כאשר הרכב היה ברשותנו.

הצלחנו להבין איך לשלוט בו כמעט בכל מצב אפשרי.

לא הצלחנו להבין למה אנחנו צריכים לעבוד על עצמנו ולהתרגל לזה והרכב נמכר!

בכבישים פתוחים הוא היה נהדר ולשם הרכב הזה שייך, בפקקים - זוועה.

אני למשל גר בעיר שהיא כולה בנויה על בסיס כיכרות ולא רמזורים - רכב כזה אצלי היה מחזיק בדיוק חודש לפני שהיה נמכר (ברנו זה לא היה קורה אבל גם לא היה מדובר בגיר רובוטי אלא בגיר שעובד על שסתומי לחץ).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בוא פשוט נעקוב טוב טוב אחרי ההודעות למכירת רכב יד2 כאן - אני לא אתפלא אם תהיה כאן בימים הקרובים במקרה איזו קורולה רובוטית 2008 למכירה עם גיר "מדהים" שכל אחד חייב להתנסות בו.

זה או שרשור תרום חופש גדול.

או שרשור הכנה למכירה.

כבר בהודעה הראשונה יכולת לראות את זה:

יש ויכוח שמתנהל מהרגע שהרכב יצא ועד היום, הרבה אנשים החליטו שהגיר הרובוטי הוא *** ובגלל זה אין לו ערך ולא מוכנים לשלם מחירון ברוב המקרים.

לא יכולתי להגיב בגלל בעיה במשתמש.

אז ככה לכל המתחכמים למיניהם מן הסתם שהצמיגים הוחלפו, לא צריך לרשום דברים כאלה בכלל.

עכשיו בנוגע לגיר לא חשבתי שלא יהיו חילוקי דעות אבל לא חשבתי שתשפטו על פי זה שאני נהג חדש ,וכמובן סטיגמות של ישראלים נהג חדש=בטחון עצמי מופרז שמלווה גם בחוסר ביטחון,"פוזות בכביש",חוסר ידע,חוסר ניסיון וכו....

אבל מה שיותר מעצבן זה לספוג ממכם את ההתנהגות הזאת, זה פשוט גועל נפש של התנהגות חלק מפה מגיבים תגובות על סמך זה שאני נהג חדש/חסר נסיון/בעל בטחון מופרז.

אז אני יגיד לכם מה אני חושב עליכם מאחורי המחשב אני רואה חבורה של אנשים ממורמרים שיושבים במשרד שלהם מדוכאים ומשועממים ורק מחכים כדי למצוא איזה מישהו להתעלק עליו, ולנסות להשפיל אותו.

פשוט בושה באמת אתם רוצים להגיב תגיבו על הנושא של הרכב אל תהפכו לי לפסיכולוגים שמבינים כל דבר ומצליחים לנחש חיים שלמים של בן אדם לפי שרשור מסכן אחד!!!!!

אורן, זאת לא הפעם הראשונה שאתה מתלונן על זה ששופטים אותך "בגלל הגיל" "בגלל שאתה נהג חדש" וכו'.

גם פעם קודמת קיבלת תשובה לאותה תלונה ששופטים אותך לא בגלל הגיר והעובדה שאתה נהג חדש, אלא בגלל מה שאתה כותב ואיך שאתה כותב.

יש לא מעט חברי פורום בגיל שלך\שמבוגרים ממך בכמה שנים בודדות (והצטרפו לפורום כשהיו בגילך). אבל הם לא מקבלים יחס כזה, למה? כי הם כותבים לעיניין, בצורה בוגרת ולא מתלהמים על חברי פורום מנוסים ובוגרים מהם שיודעים דבר או שניים יותר ממך.

אני לא אומרת שכולם כאן צדיקים גדולים וכמות הקסדות בהכרח קובעת משהו לגבי המשתמש, אבל אולי כדאי שתעשה בדק בית עצמי לפני שאתה מאשים אחרים כל הזמן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה היית מעדיף, איטלקייה/צרפתייה שקרעו אותה ויכולה להתגלות כחתול בשק או טויוטה יד 1 עם כל התוספות וקילומטראז׳ נמוך,מטופלת מאמא?

תסתכל על הכביש מי נוהג בקורולות ותקבל לבד את התשובה, בודדים הנהגים הצעירים שבוחרים בקורולה וגם אלא שלא נוהגים ברכבים קומפקטים או ספורטיביים, יעדיפו מזדה 3 או לאנסר מאשר טויוטה קורולה בעיקר בגלל הדימוי הכ"כ זקן שלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סליחה באגירה!

זה שיש לי מקל סבא בתא המטען לא אומר שאני זקן!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...