Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי מייל לפני יומיים מאמזון שקיבלתי החזר של 3 דולר על מיסים שירדו על משלוח שקיבלתי לפני חודש וחצי :-)

Vw Polo GTI

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד דבר מדהים שקראתי עכשיו - השירות של אמזון. מישהו מהארץ שהזמין את אותו רסיבר נפל על אחד לימון. כתב להם, אמרו לו ששולחים לו מיד אחד חדש, ושישלח להם חזרה את שלו, על חשבונם. כשהוא הלך לברר כמה עולה לשלוח את זה ב-UPS, אמרו לו מעל 1400 ש"ח, הוא פנה שוב לאמזון עם העלות, ואמרו לו שבמקרה הזה עדיף להם שהוא ישאיר אותו אצלו, שיתרום אותו או משהו. הזוי...

http://www.hometheater.co.il/vt212709.%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%94-X3000.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
פשוט מדהים, דיברתי איתם בצ'אט, לקח כמה רגעים להסביר להם את העניין, הם בעצמם מתבלבלים עם עניין המס, בסוף הוא כתב :

זה שירות שבחיים לא נקבל בארץ.

לאן לשלוח לך את כתובת הפייפאל שלי לCOMMISSION שלי?

פורסם

לקחת אותי ברצינות, אני רואה.

תהנה מההחזר.

ראיתי את השירשור שצירפת מHOMETHEATER (כבר לא נכנס לשם הרבה כמו פעם).

מישהו שאל שם מי היבואן של דנון בארץ וענו לו בתשובה: אמאזון.

אין ספק שכמות ההזמנות של מגברים מאמזון תעלה בעקבות הטיפול המעולה שהבחור קיבל.

פורסם

טוב, החבילה הגיעה. ראיתי במעקב משלוחים של דואר ישראל שהחבילה נמצאת במחסן השילוח, התקשרתי למוקד השליחים של רמת גן וכיוון שהמחסן שלהם קרוב אלי קפצתי להביא את החבילה.

ההזמנה בוצעה באמזון US בתאריך ה 11.6.2014 ואני אספתי אותה ממחסני הדואר היום, ה 18.6.2014, סה"כ שבוע ימים. שירות נהדר ולא היו לי עלויות נוספות מעבר למה ששילמתי בעת הזמנת המוצר.

IMG_20140618_091034.jpg

פורסם

אין פה עדיין מישהו שקיבל רסיבר, קיבלו דברים אחרים מאמזון.. יש אחרים שכן קיבלו בפורום של HT ומאד מרוצים, ויש ביקורות רבות מחו"ל ברשת.

רסיבר משכמו ומעלה, מי שצריך רסיבר לא צריך לחשוב הרבה, רק להחליט בין ה-X1000 ל-X3000 מבחינת פיצ'רים שחשובים לו. (1500 ש"ח לעומת 2750).

אין משהו שמתקרב לתמורה הזאת בארץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עדכון - הרסיבר הגיע ! בלי שום בעיות או עניינים, פשוט נחת אצלי בעבודה. ייקח לי כמה ימים לחבר אותו ולהתעסק עם כל הפיצ'רים וכו', עדכונים בהמשך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
עדכון - הרסיבר הגיע ! בלי שום בעיות או עניינים, פשוט נחת אצלי בעבודה. ייקח לי כמה ימים לחבר אותו ולהתעסק עם כל הפיצ'רים וכו', עדכונים בהמשך.

תתחדש.

ובטוחני שחוץ ממני יש עוד שממתינים למוצא פיך בכל הקשור לטיבו ואיכותו של המגבר המיוחד הזה.

ומעניין לעניין באותו עניין,האם כדאיות הרכישה תקפה גם לגבי רמקולים ביתיים כסאונד-בר למשל?

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה

• תוכן חדש...