Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , השאלה שלי היא כזאת : האם זה מזיק לרכב לעמוד בשיפוע קטן , כלומר עם 2 גלגלים על המדרכה ? בהנחה שזה לא מפריע לאף אחד .

פורסם

הקטע הבעיתי שכנראה לא עושה טוב לרכב זה שלב העליה על המדרכה. אם מתאפשרת עליה מאזור בו אבן השפה נמוכה זה בסדר, לעומת זאת לטפס על אבן שפה בגובה רגיל , יש בכך נזק מצטבר כזה או אחר שמאד תלוי בכישוריו של הנוהג ברכב.

פורסם
הדו"ח שישימו לך על השמשה מתחת למגב הוא הנזק הכי גדול אבל לפחות הוא מאזן את המשקל על הבולמים...

איך הוא מאזן בדיוק את המשקל על הבולמים ?

הדף לא שוקל כלום, אני בספק אם זה משפיע בכלל.

פורסם

סרקזם, מכיר?

אגב ג'וני, במקומות מסוימים העירייה מנחה בשילוט לחנות בדיוק בצורה זו.

Aprilia Shiver 750

פורסם

חברים , למי שלא הבין זאת חניה פרטית שלי בשכונה וכל עוד אני לא מפריע לאף אחד אני לא רואה שום סיבה למה לא לחנות ככה ? אני רוצה לחנות ככה בערך 10 שעות כל יום (כלומר במהלך הלילה ) ולמחרת לנסוע ברכב ליעד.

• תוכן חדש...