Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב חברים...

רציתי לשאול אם יש מישהו ששמע את ה6*9 של מורל PULSE

האם אתם ממליצים לי עליהם?

או על איזה 6*9 אתם ממליצים ?

חשבתי ללכת אולי על הJBL CS396

מה עדיף אותם או את המורל?

התקציב עד 550 שקל

תודה לכל העונים...

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם
שמעתי אותו ! רמקול ממש מדהים !

ואני ממש לא נעול על מורל ! ( רק בקומפוננטים !:wink: )

אני אומר לך על זה...

כמה המחיר 650 ?

550!!!

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם
שמעתי אותו ! רמקול ממש מדהים !

ואני ממש לא נעול על מורל ! ( רק בקומפוננטים !:wink: )

אני אומר לך על זה...

כמה המחיר 650 ?

550!!!

וואלה ?

הייתי עד עכשיו בטוח שהמיר שלו הוא בסביבות 650-750

טוב לדעת שהחיר יותר זול רמקול ממש מדהים לדעתי...

פורסם
לטעמך הוא חרא

לטעם רבים הוא נפלאה

כול אחד ודעתו

פעם הבאה תציין את זה שלא תבלבל אנשים

לטעמי הוא לא הקנייה הכי משתלמת.

הבעיה אצלנו שכול אחד מאיתנו שמע סטים בודדים וכולם טובים, אני מבטיח שלך ברגע שתשמע סטים רציניים ולא חייב את הממש יקרים יהיה לך מחשב שונה לגמרי על כול החברות והמוצרים.

פורסם

אם תנהג בלמבורגיני קונטאש, אני מבטיח לך שתהיה לך דעה שונה לגמרי על מאזדה לאנטיס!

איזה מין תשובה זאת?

אנחנו לא מדברים פה על סטים של אלפי דולרים. לשמוע מורל פולס/דוטק/הייבריד זאת לא בעיה, כמו שלשמוע את הסט הכי גבוה של אינפיניטי/JLAUDIO לא צריכה להיות יותר מדיי בעיה אם מחפשים... לכל אחד יש את הדעה שלו, ורצוי שלפני שהוא זורק ואומר שמוצר חרא - שיוסיף "לדעתי".

פורסם
אם תנהג בלמבורגיני קונטאש, אני מבטיח לך שתהיה לך דעה שונה לגמרי על מאזדה לאנטיס!

איזה מין תשובה זאת?

אנחנו לא מדברים פה על סטים של אלפי דולרים. לשמוע מורל פולס/דוטק/הייבריד זאת לא בעיה, כמו שלשמוע את הסט הכי גבוה של אינפיניטי/JLAUDIO לא צריכה להיות יותר מדיי בעיה אם מחפשים... לכל אחד יש את הדעה שלו, ורצוי שלפני שהוא זורק ואומר שמוצר חרא - שיוסיף "לדעתי".

ואנחנו מדברים על רמקול 6X9 מסריח:?

פורסם

הבעיה אצלנו שכול אחד מאיתנו שמע סטים בודדים וכולם טובים, אני מבטיח שלך ברגע שתשמע סטים רציניים ולא חייב את הממש יקרים יהיה לך מחשב שונה לגמרי על כול החברות והמוצרים.

אילו רמקולים ממש יקרים שמעת?

פורסם

אייל - יצא לי לשמוע כול סט של MAC AUDIO מהשנתיים האחרונות גם את MAXIMUS שהוא הסט הכי יוקרתי ויקר שלהם בזמן האחרון.

יצא לי לשמוע את כול הסטים של מורל גם ה 4 חלקים ובניהם גם האינטגרה.

יצא לי לשמוע מספר סטים של PHASE שאם אני לא טועה יש לה את הסטים מבין המובילים בעולם ובניהם הסט Phase Evolution CFS 165.25

בנוסף כמה סטים של רוקפורד שבניהם הFNQ.

ועוד מלא חברות טובות יותר וטובות פחות.

• תוכן חדש...