Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש בבדיקה 2 הערות מתלה קדמי-לתקן/לכוון זיוות מתלה

מרווחי יתר=מערכת היגוי לתקן/לכוון

האם הכל זה רק כיוון פרונט או שזה שני דברים שונים?

תודה רבה

פורסם

שנת ייצור 2010 יד ראשונה מאדם פרטי הרכב עשה 50 אלף ק"מ ואין תאונות

הבדיקה הוזמה על ידי

פורסם

לדעתי זה עניין של כיוון פרונט, נמתין למומחי הפורום שיענו .

בנתיים תפנה למכון פרונט עם טופס הבדיקה , הם בטוח יוכלו לומר לך מה היקף התיקון או להפנות אותך לבעל מקצוע מתאים .

אם זה כל מה שמצאו ברכב , נשמע מציאה!

פורסם (נערך)

הראשון זה באמת כיוון פרונט.

המרווח יתר יכול להיות שתצטרך להחליף תפוחים או משולשים. למרות שב 50 אלף ק"מ לא נשמע סביר, אלא שמכון הבדיקות החמיר. צריך חוות דעת נוספת של מוסך מכונאות. גם במכון לכיוון פרונט יכולים להגיד לך, האם יש משהו מצריך תיקון.

אם אלה כל הליקויים שמצאו, הייתי קונה את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות הייתי במכון פרונט ואמרו לי שזה רק כיוון פרונט

שאלה נוספת מטרידה אותי בבדיקה נתוני יצרן יש לרכב 140 כוחות סוס ובבדיקה יצא 125 כוחות סוס

איך להתייחס לזה ?

הבוחן אמר לי שהמנוע מפיק 140 כוחות סוס (ולכן המנוע קיבל ציון 100% ) אלא שעד שמגיע לגלגלים יש עיכובים (בילבולי מוח ?) ?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

ההסבר של הבוחן נכון.

תתחדש!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא בילבול מוח, הסבר של הבוחן נכון.

יצרן רכב מפרסם נתון הספק שנמדד במנוע, כלומר נמדד כשמנוע לא מחובר לגיר ולא לגלילם.

מכון בדיקה בודק את ההספק בגלגלים, בדרך שי הפסדים בתמסורת, בגלגלים, בגיר ומקובל להתיחס לנתון של הספק יצרן פחות 15-20% כנתון תקין לגמרי.

תוכנה של קומפיטסט לא מורידה אחוזים מציון מנוע כל עוד אין ירידה מהספק מעבר לאחוזים שרשמתי.

פורסם

תודה על התגובה המפורטת

בהשוואה לרכב שקיבל 140 כוחות סוס בקומפיוטסט האם יהיה הבדל בצריכת דלק (עיקר החשש שלי) או משהו אחר לעומת הרכב שקיבל תוצאה של 125 כוחות סוס ?

תודה רבה

פורסם (נערך)

ננסה עוד פעם:

היצרן מייצר רכב עם מנוע שמפיק 140 כ"ס. אם תמדוד הספק בקומפיוטסט ברכב חדש, תקבל הספק של 125 כ"ס בערך כי קומפיוטסט לא מוריד את המנוע מהרכב ובודק אותו, אלא בודק הספק בגלגלים, ויש הפסד בכוחות סוס בדרך מהמנוע עד לגלגלים.

כדי לקבל 140 כ"ס בקומפיוטסט, אתה צריך להביא להם רכב עם מנוע שמפיק 160 כ"ס, וזה לא יהיה הונדה סיוויק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

הבדיקה שעושים היא לבדוק כ"ס בגלגלים ולא במנוע.

במעבר הכח בין המנוע (שמוציא 140 כ"ס במידה ותקין) לגלגלים (ש"מורידים" לכביש "רק" 125 כ"ס) יש הפסדים. זה תקין ! ככה זה !

זה מה שניסו להסביר לך.

אם יש בדיקות של חברים, שהבוחן רשם שם בבדיקה הספק כמו נתוני היצרן - אזי ייתכן והוא לא רצה "לעייף" את מזמין הבדיקה בכל מיני נתונים

והסברים, או שהוא התעצל להסביר.

סע לשלום זוג צעיר. המפתחות בפנים...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...