Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

היום ראיתי מישהו שיש לו גולף קצת ישנה אבל כל פעם שזה מעביר נילוך, יש רעש קצר, לא ארוך, כזה של העברה.

הבנתי שדברים כאלה יש רק ברכבים מודגשים.

האם גם באיביזה/לאון/ראפיד או כל רכב עם מנוע מוגדש, יד את הראש הקצר הזה של ההעברת הילוך.

ואם צריך להתקין כזה דבר, האם זה חוקי?

פורסם

לא כ"כ הבנתי את שאלתך. אתה מדבר על רעש שנשמע כמו "טסס"?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אני אוסיף ואומר שברכבי ואג עם DSG ההעברות הילוכים מלוואת במין רעש יפה כזה שאין לי ממש איך להסביר אותו.

אולי על זה הוא מדבר ולא על רעש פריקת הגדישה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני אנסה להסביר את הרעש יותר טוב... נכון במשחקי מכוניות, כשהאוטו מעביר הילוך ויוצא למאית שנייה מן כזה אש קטן, אז בזמן הזה יש רעש כזה קצר כשההילוך מועבר, אז בול כזה רעש.

לא ״טסססססס״ ארוך שנשמע כמו רוח יש יוצאת החוצה...

פורסם

זה על מה שאתה מדבר?

או שעל רעש כזה:

?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם

ואם בא לו קצת בקפיירים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כןןןןן בדיוק זה (אבל לקראת הסוף יש גם צליל של רוח, זה לא זה) מה שיש בהתחלה. איך קוראים לזה

קוראים לזה DSG Fart.

פורסם
קוראים לזה DSG Fart.

איזה הגדרה מדוייקת ממש ז'רגון מקצועי.

אני חושב שהמינוח שהוא מחפש הוא בעצם 'afterflow'?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מה הבעיה עם זה שהכינוי שניתן לסאונד ה....מרשים הזה הוא DSG FART?

ככה נוהגים לכנות את הרעש ה.....מרשים הזה בלא מעט מקומות.

אמברקס זה ז'רגון מקצועי?

לקרוא לרפידות בלימה "דיסקיות" זה ז'רגון מקצועי?

חצי מהלקסיקון המכונאי בישראל הוא עיוות מוצלח יותר או פחות של הכינוי הלועזי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

לא קשור בכלל ל dsg בכל מנוע שמגיע לסל״ד גבוה יש את הרעש הזה ונקרא downshift noise וקרוב לוודאי הוא לא נשמע בכלל ברכבי ואג אלא אם כן אתה מגביר אותו בעזרת אגזוז יחודי.

בדרך כלל ברכבי מרוץ אטנוספריים יש רעש כזה ,f1 ,פרארי או רכבי ראלי אטמוספריים שמגיעים לסל״ד גבוה ,לדעתי זה נוצר מקפיצת סל״ד גבוהה ,בדיוק כמו revving רק טבעי יותר ,בכיוון הפוך ולא מעשה אדם .

מוזר שדווקא מגולף ישנה שמעת רעש כזה :?: אולי בכלל בלבלת את עצמך ושמעת פורק חשמלי :)

הנה רכב שממחיש בצורה טובה את הרעש שאני מתכוון אליו ,כמובן בהורדות הילוך .

עריכה אחרונה על ידי bubens
  • תוכן חדש...